HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták II. Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#3361 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 13. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 13. 13:40

Egy szóval se mondtam, hogy egyetértenék: olyan ez, mint mikor a net kezdetén az volt, hogy az e-book majd kiszorítja a nyomtatott könyvet -- nem ez történt! ;o)))

Ez a piacgazdaság meg a hitelek mozgatórugója,rábeszélni a sok hülyeségre az embereket mégha pénzük sincs rá másnem hitelböl majd vesznek tabletet meg a többi hülyeséget.Mert megvan magyarázva az divat, a szomszédnak is van te már ember se vagy ha nincs olyanod.Hány haver van így,van ilyen olyan cucca aztán 1 hónapban egyszer használja is jó esetben.Nem egy fizeti rá a havi törlesztést is és kb 2 hétig volt benne öröme is azóta porosodik.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3362 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 13. 13:48

Ez a piacgazdaság meg a hitelek mozgatórugója,rábeszélni a sok hülyeségre az embereket mégha pénzük sincs rá másnem hitelböl majd vesznek tabletet meg a többi hülyeséget.Mert megvan magyarázva az divat, a szomszédnak is van te már ember se vagy ha nincs olyanod.Hány haver van így,van ilyen olyan cucca aztán 1 hónapban egyszer használja is jó esetben.Nem egy fizeti rá a havi törlesztést is és kb 2 hétig volt benne öröme is azóta porosodik.

Igen, aztán ezek a "közösségi fellángolások" hirtelen átcsapnak a mélypontra. Szép is az, amikor a mai divatvilág rángatja az embert - az aztán az egyéniség a javából. :omg: :) Sajnos egyre többet látok én is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3363 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 13. 14:48

Hány haver van így,van ilyen olyan cucca aztán 1 hónapban egyszer használja is jó esetben.Nem egy fizeti rá a havi törlesztést is és kb 2 hétig volt benne öröme is azóta porosodik.

Bevallom, én pl. az Xperia X10-emmel vagyok így. Tavaly okt. vettem, de egyszerűen nem vagyok képes megszokni... ;o Ma továbbítani akartam egy SMS-t, több címzettnek -- hát, ne hidd! A vége az lett, hogy előástam a régi N95 8GB-t, átraktam a SIM-et, aztán arról ugye, másodpercek alatt... ;o))) Soha többé nem veszek ilyen akármit! ;o/
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#3364 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:17

Ismerős. Én most vettem még egy samu p300-at. Mert bevált, működik, elég, jó, heti egystzer kell tölteni, a többi szempont meg nem az én vonzásterületem.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3365 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 23. 07:18

Sziasztok

Rögtön a problémámmal kezdeném.
Nemrég memóriacsere volt az alaplapban (p7p55d), mivel gond volt a felismeréssel biost frissítettem (v.2003).
Utána minden rendben volt.
Viszont most szerettem volna DVD-t írni és szomorúan tapasztalom, hogy az IDE csatis Pioneer rosszul működik.
Illetve a szintén IDE csatis Toshiba olvasó is hasonlóan.
Frissítettem a jmicron vezérlő szoftvert, de a helyzet nem lett jobb.
Az eszközkezelő szerint minden rendben van.
Kép
Viszont az íróprogramnak percekig tart mire elindul (ha elindul), megakad mikor az IDE eszközöket kellene elérni.
Ezt csinálja imgburn és nero is.
Ha betett lemezt akarok elérni az kiakasztja a windows intézőt, total commandert.
Van valami ötlet mit kellene tennem, hogy megint normálisan működjön?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3366 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 23. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2011. 08. 23. 08:18

...

Én SATA-s DVD pörkölővel próbálkoznék. (Nem ilyen 3rd party alaplapra integrált kiegészítő akármijére dugott öreg jószágokkal, ami max. IDE HDD-kkel bír csak el.)
IDE-s cuccokat vissza az öreg gépbe, oszt ottan majd pörkölnek LYÓL.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3367 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 23. 14:16

Még jó van sata nec íróm.
Közben átment a probléma a window7 topicba, úgy tűnik az ott feldobott és itt leírt két különböző hiba összetartozik.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3368 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 09:27

S egy kis szerencsével rögtön a legfrissebb trójaikészlet is megvan, minden külön munka nélkül. :smoker:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3369 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 09. 17. 10:27

S egy kis szerencsével rögtön a legfrissebb trójaikészlet is megvan, minden külön munka nélkül. :smoker:

Az már megvan külön az ilyen ultimate szuper black edítion feltelepitésével :D

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 17. 10:20 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3370 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 17. 11:19

Az már megvan külön az ilyen ultimate szuper black edítion feltelepitésével :D

Csak irigykedsz, neked nincs ilyen jó kis i dísönöd :Đ
Bezzeg Flashdesignor hogy örülne, hogy az EEE cerkájára ilyen orosz fejlesztésű, csitrillió gigás Driver Package-et feltehetne :respect2:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3371 Felhasználó inaktív   fatalexception 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 03. 09:49

Sziasztok!

Most vettem egy ASUS P5P43TD PRO alaplapot és hozzá 1600-as Kingston ram-okat.
Új partícióra telepítettem Win7 X64-et.
A többi alkatrész régi, eddig 32 bites XP alatt nagyjából jól működtek. Gigabyte Geforce GT8600 GT vagy valami ilyesmi.

A problémám az, hogy a rendszer nem tud újra indulni. Sem akkor, ha mondjuk a Win akar vmi miatt, (pl új program vagy driver telepítése miatt), sem akkor ha mondjuk sleep módba akarom letenni vagy hibernálni. Sőt igazándiból, ha a képernyővédő lekapcsolja a monitort már akkor sem bírom visszahozni. Kizárólag a bekapcsoló gomb 6mp-ig történő nyomása hatására áll le és lehet újra bootolni.
A gép zúg, tehát a ventik és a vinyó megy. Egyedül kép nincs. Fekete képernyő van és kész. Aztán kiírja a monitor, hogy nincs jel.

Tapasztalt valaki hasonlót? Vmi power management problémára gyanakszom. A bios-ban próbáltam egy két beállítást (ACPI, APCI...) változtatgatni, de nem vezetett eredményre.
Leszedtem az ASUS EPU szoftverét is, hogy hátha az kavar, de nem oldotta meg.

Megköszönném, ha segítene valaki.

#3372 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: fatalexception - Dátum: 2011. 10. 03. 11:49

Sziasztok!

A többi alkatrész régi, eddig 32 bites XP alatt nagyjából jól működtek. Gigabyte Geforce GT8600 GT vagy valami ilyesmi.

A problémám az, hogy a rendszer nem tud újra indulni. Sem akkor, ha mondjuk a Win akar vmi miatt, (pl új program vagy driver telepítése miatt), sem akkor ha mondjuk sleep módba akarom letenni vagy hibernálni. Sőt igazándiból, ha a képernyővédő lekapcsolja a monitort már akkor sem bírom visszahozni. Kizárólag a bekapcsoló gomb 6mp-ig történő nyomása hatására áll le és lehet újra bootolni.
A gép zúg, tehát a ventik és a vinyó megy. Egyedül kép nincs. Fekete képernyő van és kész. Aztán kiírja a monitor, hogy nincs jel.

Tapasztalt valaki hasonlót? Vmi power management problémára gyanakszom. A bios-ban próbáltam egy két beállítást (ACPI, APCI...) változtatgatni, de nem vezetett eredményre.

És milyen tápegységed van? ;o)

#3373 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 00:32

Üzenet megtekintéseIdézet: fatalexception - Dátum: 2011. 10. 03. 10:49

Sziasztok!

Teljes konfig leírás kéne.
Aztán win beállítások is okozhatnak gondot - power management, power saving - egyéb szarságok.
Ha bebútolsz, dolgozol játszol egész nap, vagy amennyit szoktál, akkor hagyja magát leállítani? Mert ha igen, akkor suspend, meg hibernálás, meg készenléti beállításoknál lesz valahol szar.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3374 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 31. 16:43

Adott az alábbi konfig: Asus X58 Sabretooth, Intel i7 960 (3,2 GHz), 12 GB GEIL Black Dragon TC kit, Sapphire 6950/ 1 GB, Samsung SyncMaster971P monitor, Asus Xonar D2X, WD Velociraptor 150GB+ WD 250 GB Caviar RE, Plextor PX-LB950SA, Zalman ZM-600HP, Win Vista64 Ultimate SP2.

Ez egy kb. 2 hónapos gép, a Samsung monitor, a Zalman táp és a 250 GB-os WD vinyó jött csak át a régi gépből. Kb. 1 hónapig hibátlanul ment a gép, utána előjöttek az alábbi hibajelenségek.

Az időszakos hibajelenségek a következők:

- az indítás után a ventik felpörögnek kb 1 sec-re, majd leállnak. Kb 1-2 sec szünet, majd újra felpörögnek és leállnak. Ezt a felpörgés-leállás ciklust eljátsza háromszor egymás után, majd betöltődik a Win. Az érdekessége a dolognak, hogy ha előfordul, akkor mindíg pontosan háromszor játsza el ezt az elindulok-leállok ciklust.

- a gép elindul, de Sapphire VGA nem küld videojelet a monitorra. Ha kihúzom a DVI csatlakozót VGA kártyából és visszadugom, akkor viszont kiküldi a VGA jelet. Van amikor többször egymás után el kell játszani ezt a kihúzom-visszadugom műsort.

A két hibajelenség néha együtt, néha külön-külön jön elő. Időszakosnak neveztem őket, mert nem minden bekapcsolásnál fordulnak elő.

A hűtés szerintem nem probléma. Ké 8-as venti előről, egy venti oldalról fújja be a levegőt. Két 8-as venti a CPU magasságában fújja ki a házból + a táp 12 cm-es ventije szintén.

A gép soha nem volt tuningolva, amikkel én most játszok (SC2, Heroes6, Guild Wars) azok nem igényelnek extra teljesítményt.

A kérdés az, mi a probléma a géppel?

#3375 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 31. 18:22

Sokmindenből adódhat a hibajelenség.
Ha garanciális összerakott gép, akkor vidd vissza.
Egyébként első lépés a csatlakozó átmozgatásos kontaktushiba keresése.
Második a próbatáp.
Ha ezek nem, akkor már csak az alaplap és a videokártya marad.

#3376 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 10. 31. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Kosh Naranek - Dátum: 2011. 10. 31. 17:43

Adott az alábbi konfig: Asus X58 Sabretooth, Intel i7 960 (3,2 GHz), 12 GB GEIL Black Dragon TC kit, Sapphire 6950/ 1 GB, Samsung SyncMaster971P monitor, Asus Xonar D2X, WD Velociraptor 150GB+ WD 250 GB Caviar RE, Plextor PX-LB950SA, Zalman ZM-600HP, Win Vista64 Ultimate SP2.

Ez egy kb. 2 hónapos gép, a Samsung monitor, a Zalman táp és a 250 GB-os WD vinyó jött csak át a régi gépből. Kb. 1 hónapig hibátlanul ment a gép, utána előjöttek az alábbi hibajelenségek.

Az időszakos hibajelenségek a következők:

- az indítás után a ventik felpörögnek kb 1 sec-re, majd leállnak. Kb 1-2 sec szünet, majd újra felpörögnek és leállnak. Ezt a felpörgés-leállás ciklust eljátsza háromszor egymás után, majd betöltődik a Win. Az érdekessége a dolognak, hogy ha előfordul, akkor mindíg pontosan háromszor játsza el ezt az elindulok-leállok ciklust.

- a gép elindul, de Sapphire VGA nem küld videojelet a monitorra. Ha kihúzom a DVI csatlakozót VGA kártyából és visszadugom, akkor viszont kiküldi a VGA jelet. Van amikor többször egymás után el kell játszani ezt a kihúzom-visszadugom műsort.

A két hibajelenség néha együtt, néha külön-külön jön elő. Időszakosnak neveztem őket, mert nem minden bekapcsolásnál fordulnak elő.

A hűtés szerintem nem probléma. Ké 8-as venti előről, egy venti oldalról fújja be a levegőt. Két 8-as venti a CPU magasságában fújja ki a házból + a táp 12 cm-es ventije szintén.

A gép soha nem volt tuningolva, amikkel én most játszok (SC2, Heroes6, Guild Wars) azok nem igényelnek extra teljesítményt.

A kérdés az, mi a probléma a géppel?

Én ezt a tápot újra kondiznám főleg az 5voltoságát mért oda 6.3vs kondikat rak a gyártó oda 10 voltost raknék és legalább 3300 mikrosakat.

Szerkesztette: adax01 2011. 10. 31. 20:03 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#3377 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 05:34

Utánanéztem a tápnak, mert magam is azt gyanítottam:

http://www.hardwares...y-Review/402/11

Egy rossz szót nem írnak róla, sőt! Csakis jót... :up:

Szerintem inkább az AMD-ATI csoda terheli le és azt nem bírja... :-p

:offtopic: Bátorkodom ezt azért nyilvánulni, mert magam a napokban DOWNgradeltem ebben a gépemben (régi P4) a 4670-et a még régebbi 3650-re. Azóta a tápom:

http://www.hardwares...ply-Review/1035

Csendesebb, halkabb, hűvösebb, tehát meghálálta a manővert! :lol:

Viszont, ha még sokáig azt a kártyát hagyom benne, tuti megküldi a tápom -- a fogyasztásról már nem is beszélve! :down:

A kérdező által említett "Zalman" valójában FSP, matricázás rulez! Ahogyan Delta az én Asus-om is, tehát magam ezért zárnám ki a tápot, de lehet, hogy tévedek...
:respect:

Szerkesztette: Macikák 2011. 11. 01. 06:01 -kor

#3378 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 01. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 11. 01. 05:34

Utánanéztem a tápnak, mert magam is azt gyanítottam:

http://www.hardwares...y-Review/402/11

Egy rossz szót nem írnak róla, sőt! Csakis jót... :up:

Szerintem inkább az AMD-ATI csoda terheli le és azt nem bírja... :-p

:offtopic: Bátorkodom ezt azért nyilvánulni, mert magam a napokban DOWNgradeltem ebben a gépemben (régi P4) a 4670-et a még régebbi 3650-re. Azóta a tápom:

http://www.hardwares...ply-Review/1035

Csendesebb, halkabb, hűvösebb, tehát meghálálta a manővert! :lol:

Viszont, ha még sokáig azt a kártyát hagyom benne, tuti megküldi a tápom -- a fogyasztásról már nem is beszélve! :down:

A kérdező által említett "Zalman" valójában FSP, matricázás rulez! Ahogyan Delta az én Asus-om is, tehát magam ezért zárnám ki a tápot, de lehet, hogy tévedek...
:respect:

Macika. Néha annyira nem tudlak megérteni. Egyszer majd megmutatom, hány teszten kiváló tápegység parkol itt. Szerinted egy ilyen teszt az a tartósságot hogy teszteli? Sehogy. A tesztet vadiúj tápokon hajtják végre, aztán kimondják rá a boldogmosolyt és elmégy, megveszed. De te nem tesztelni fogod a vadiújat pár óráig, hanem használni évekig, amire a teszt semmi garanciát nem ad. Akkor meg elkezd tönkremenni benne ez-az, forrasz, kondi. A Zalman 600-asa például rögtön két szériahibában is érintett, ami az FSP-k nyavalyája, és elég jó eséllyel játszik itt is. Az AMD-ATI csoda meg ebben a konfigban biztosan nem fog egy 600W-os tápot megfektetni, Az egész gépére vetített fogyasztás a 350-400W-ot sem fogja elérni, amiből a HD6950 olyan 160W körül tesz hozzá..

Az meg, hogy a tápod ventilátora magasabb fordulaton járt, nem jelenti azt, hogy "meg fogja küldeni" a terhelés, azért ennyire paranoidnak nem kell lenni pár fok eltérés miatt, a hőmérsékleti keretben ugyanúgy van tartalék és tervezés, mint a teljesítményben. Egyébként a GPS_re épülő Atlas ugyanúgy hajlamos dögölni, készenléti körén és a 12V-os ágon szereplő egy bizonyos fajta kondikkal. Hálégnek nem sokáig szerelték azokkal.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3379 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 11. 01. 08:57

Macika. Néha annyira nem tudlak megérteni.

Csak annyit akartam, hogy valszeg a Zalman se egy vacak. Persze, tudom hogy van szórás a minőségi darabok közt is meg minden... :laugh:
Magam nem szervízes, sőt! Szándékomban sincsen az lenni. Az ATI-s tapasztalatom viszont friss, és aligha lehet véletlen. A 4670 tavaly ápr. eleje óta volt a gépemben. Most azért downgradeltem, mert lett ugye az új gép, így totálisan felesleges ebbe, de meg fogom nézni a 2 GPU közti különbséget (TDP, fogyasztás), mert szerintem kell, hogy legyen... :respect:
A tesztben egyébként pontosan az én tápomat húzták le, hogy még a névlegest se tudták kipréselni belőle... :rolleyes2:

Szerk.: amúgy itten mondja egy Asus-szaki, hogyha le van terhelve, akkor üvölt:

http://vip.asus.com/...SLanguage=en-us

Mármint, hogy a táp, de lehet, hogy ő is! :Đ
Nálam ez 100 százalékban igaz: ezt csinálja, tényleg. A csere óta jóval halkabb.

Szerkesztette: Macikák 2011. 11. 01. 09:46 -kor

#3380 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:27

A helyzet a következő. Csak egy egy Hiper-R 580W-os táp érhető el a közelben.

A gyártó által megadott paraméterek:

- +5V/36A, +12V1/20A, +12V2/18A, +3,3V/30A
- +12V1/+12V2 total power <360W, +5V & +3,3V total power <240W

A Sabretooth-nak két 4 pines kiegészítő tápcsatlakozó kellene, ezen a tápon viszont csak egy van. Jelenthet ez problémát (pl. a gép nem indul el)?

Ezen kívül a 6950-nek két 6 pines tápcsati kellen, a tápon viszont alapból csak egy van. A második 6 pinest csak úgy tudom előállítani, ha a táphoz mellékelt 2x4 pin molex->6 pin átalakítót használom. Ez úgy néz ki, mint egy Y átalakító, a 4 pin molex csatik vezetékei közül 3-3 fut össze a 6 pines csatlakozóban.

Érdemes próbálkozni ezzel a táppal a fenti kompromisszumokkal, vagy vagy hagyjam a fenébe, mert a 12V-os ág nem fogja bírni terhelést?

Ha nem, akkor kellene valami tipp normális tápegységre, max. bruttó 50.000 HUF határig, ami kibír 4-5 évet és esetleg némi teljesítmény tartalék is van benne esetleges későbbi upgrade céljából. Általában 3 évig használok egy gépet, azután teljes belső cserével szoktam upgradelni.

Téma megosztása:

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.