Idézet: didyman - Dátum: 2011. 11. 01. 06:57
Macika. Néha annyira nem tudlak megérteni. Egyszer majd megmutatom, hány teszten kiváló tápegység parkol itt. Szerinted egy ilyen teszt az a tartósságot hogy teszteli? Sehogy. A tesztet vadiúj tápokon hajtják végre, aztán kimondják rá a boldogmosolyt és elmégy, megveszed. De te nem tesztelni fogod a vadiújat pár óráig, hanem használni évekig, amire a teszt semmi garanciát nem ad. Akkor meg elkezd tönkremenni benne ez-az, forrasz, kondi. A Zalman 600-asa például rögtön két szériahibában is érintett, ami az FSP-k nyavalyája, és elég jó eséllyel játszik itt is. Az AMD-ATI csoda meg ebben a konfigban biztosan nem fog egy 600W-os tápot megfektetni, Az egész gépére vetített fogyasztás a 350-400W-ot sem fogja elérni, amiből a HD6950 olyan 160W körül tesz hozzá..
Az meg, hogy a tápod ventilátora magasabb fordulaton járt, nem jelenti azt, hogy "meg fogja küldeni" a terhelés, azért ennyire paranoidnak nem kell lenni pár fok eltérés miatt, a hőmérsékleti keretben ugyanúgy van tartalék és tervezés, mint a teljesítményben. Egyébként a GPS_re épülő Atlas ugyanúgy hajlamos dögölni, készenléti körén és a 12V-os ágon szereplő egy bizonyos fajta kondikkal. Hálégnek nem sokáig szerelték azokkal.
Hát nálam is parkol egypár táp csoda enermax fsp chieftech meg ilyenek mert olyasmik mentek el bennük miket nem lehet kapni vagy ha igen akkor drágán.
Pl enermax nál a 8 lábu vezérlő íc ment el azt meg nem lehet kapni sehol.
Visszatérve a zalman-ra ott a nagy szekunderoldali kondikon kívül még a 47mikro/50v-s kondikat is kicseréltem a gyári hiba még rajta még a prímer oldali pufi kondi 450v helyett csak 400v-s azt is lecseréltem.
Mst volt nálam egy rakat m-tech 400-450w-s táp mind kondi hibával no meg Lcpower ugyen ezzel ezek a tápok érdekes nem döglenek meg olyan jóformán javíthatatlan hibával mint az úgy mond márkás társaik 0.8-1.5 év után.
Ja nálam kb egy hete egy Hiper-R 580W táp csattant el teszt közben 540 w nél.
Szerkesztette: adax01 2011. 11. 01. 18:39 -kor
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?