Sziasztok!
Lenne egy elég idegesítő probléma a gépemmel, még soha nem forudlt elő ilyen, és tanácstalan vagyok.
Egy idő után elkezd belassulni a gép, de elég keményen, 4-5 fps minden játék után, kb 2 perc után jelentkezik a probléma.
Netezés közben, ha pl youtube videót nézek szintén elkezd szaggatni a videó (hang megy rendessen, csak a kép szaggat be) de érdekes, egy avi filmnél plc vlc player alól semmi gondom nincsen.
Néztem hőmérsékletet külön cpu-videokártyánál, egyik sem melegszik túl mikor jön a szaggatás, tehát a hiba biztos nem túlmelegedés.
Gyanakodtam még tápra (mert elég érdekessen mozgott már a ventije az előzőnek, nem akartam bajt, úgyis cseréltem már volna) de egy zsír új táppal is ugyan ez a probléma, gondoltam nem kap elég erőt a gép.
Videókártyába mind a két tápkábel be van dugva, az sem lehet gond.
Biost is frissítettem, de attól sem javult a helyzet.
Battlefield 4 közben van hogy 10perc után jelentkezik a hiba, van hogy már pár perc alatt. Érdekes, mert egy jóval kisebb erőforrást igénylő játéknál, pl Mortal Kombat már 1 perc után elkezdi a szaggatást.
Eddig ilyen problémám nem volt, most egyik napról a másik kezdte csinálni a gép.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, köszi a segítséget
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!