Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 24., szombat - 14:16
Látom gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. Még egyszer leírom, telepítő hiba volt. Szépen kiírta hogy nem talál valami aláírást? Ez hol hardverhiba ha utána még fel is ajánlja hogy megnézzem a logot?
Nálam sem volt eddig ilyen, csak a tegnap letöltött telepítőnél, mert az eddigiek eltűntek, és a vista telepítőnél sem volt ilyen.
Azt írtam hogy szar mert nem képes a bootloaderjét kijavítani a vista (nem is ajánlja fel a telepítő sem, sehol), az xp meg mert legyalul mindent amit addig bootolni lehetett.
A "ha nem tetszik akkor használjak linuxot hülyeséget meg befejezheted", mert használnék is, ha az m$ nem tudta volna a szarjait elterjeszteni, és nem directx-en futna a játékok 90%-a -> tehát futna linuxon. De sajnos monopolium van, nem azt használok amit akarok, hanem azt amit ők.
Egyébként most lefagyott az újratelepített vistán az oblivion, viszont most egyben maradt a kép, csak beakadt a hang és fagy. Viszont mostmár van egy sejtésem, hogy a cool and quiet okozza, mivel pont az inventoryból kilépéskor fagyott meg, amikor is mivel az inventrory nem egy bonyolult dolog, lehúzza a proci frekvenciáját, és feszültségét, majd kilépéskor visszahúzza, és hasonló dolgot csinál npc-kkel való beszélgetéskor is. És emiatt a fagyás miatt úgy tűnik, mintha előbb kezdené felhúzni a frekvenciát, de a feszültség még nincs megfelelő szinten, és hopp hiba-> fagyi.
Megtisztelnél, ha a szövegértéssel és a hülyeséggel kapcsolatos megjegyzéseden csiszolnál, sem okot, sem alapot nem adtam a személyeskedésre, arról nem beszélve, hogy nem engem minősít. Javaslom, gondolkozz el ezen. Nem én okoztam a hibáidat.
A telepítőhiba az nem önálló dolog, hanem oka van és mivel a windows telepítő eléggé bizonyított dolog már, valószínűbb, hogy nem a saját hibája, hanem a vasé, vagy BIOS-é. A telepítő, ha megáll ilyen hibával, akkor nem fogja kiírni, hogy azért nem találom a katalógust, mert hw-hiba van. A hibás hw vált ki szoftverben, szoftveres hibát. Ez elég egyértelmű szerintem ahhoz, hogy mélyebben magyarázni ne kelljen. A windows telepítő mellesleg az egyik legjobb diagnosztikai program, ugyanis ritka háklis bármiféle hw vagy BIOS beállítástól függő hibára. Ennek egy része kék halállal áll ki, más hibák tipikusan olvasási nehézség, memóriahiba pedig ilyen jellegű üzenetekkel. Így már érthető az ok-okozat? Az eleve hibás vason pedig semmiféle szoftveres javítást nem érdemes végezni, pont azért, mert jó eséllyel nem sikerül.
Az XP meg nem arra van kitalálva, hogy multiboot környezetben ténykedjen, az M$ ezt világosan megmondta, és ha belegondolsz, a célközönségnél erre nincs is igazi igény, ahol ritkán felmerül ez a lehetőség, ott máris élből tucatnyi boot-manager érhető el a feladat tiszta, száraz, kiforrott megvalósítására. A Linux ezt tartalmazza beépítve (LiLo), köszönjük neki. XP-hez/Vista-hoz, meg ha ért az ember és ilyen baja támad, nulladik lépésként leszed egy System Commander-t vagy mást és aztán azt és oda telepít, amit és ahova akar.
A CNQ látod jó tipp, de telepítésnél az még nem működik.