Idézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 17. 10:40
720p-s videok már egy amd bartonon is elmentek vagy egy régi p4 esen,nem mutat semmit.Ami mutat hogy egy flashel teli oldalt betöltesz és az atomos gép csak dolgozik,havernál egy két helyen már az egér mozgása is darabos ilyenkor.Szerintem nagyon haramtos egy cucc az az atom.Dehát te tudod.Azért azt ne magyarázd meg hogy az intel vga-ja mindent gyorsít mert az még a sandy bridgébe lévőre se igaz teljesen.

Amúgy szerintem ez a téma úgyis megfog oldódni mert adnak helyette egy másik ilyen asrockot vagy javitatják nem igen fogják másra cserélgetni.
Hát ha nekem elkezdik forrasztgatni tuti fogyasztóvédelemhez fordulok! 3 munkanapon belül jeleztem nekik, hogy valami nem kóser, akkor írták a tippeket, hogy ezt meg azt meg amazt csináljam, majd ha nem oldódik meg ezt jelezzem.
Egyébként brutál jó lenne a cucc, ha működne, bár ez a hiba csak indításnál jelentjezik. Itt már se a flashekkel, sem mással sincs gond. Crysis kicsi felbontáson tűrhetően fut, régebbi FPS-ek meg lazán (bár nem játékgépnek vettem, csak érdekelt), 1080p full hd meg úgy megy, hogy a proci 30%-on megy, persze ez az integrált AMD Radeon HD 6310-nek köszönhető, ezért is vettem 4giga ramot, hogy tudjak neki "enni" adni...

A vinyóm is sata3-as, amit támogat a lap és meg kell mondjam brutál gyors... MIndez max. terhelésen 30Wattért cserébe és szinte teljesen hangtalanul, ha nagyon jáccani szeretnék majd veszek egy Xboxot.
szerk: meg nekem fontos, hogy nagyon pici helyen elfér mindez... (később esetleg nappaliba (ha lesz majd nappalim

) tervezem, hogy média lejátszó lesz akár)
Szerkesztette: hornel 2011. 04. 17. 10:05 -kor