HWSW Informatikai Kerekasztal: Microsoft kontra linux - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Microsoft kontra linux Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:29

Idézet: dareal - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 16:21

szerencsére balfaxok a cégnél lévő nagytudású rendszergizdák (multi, céget nem mondok, de ritka hülyék. úgy engedték neki a laptopon a netet, hogy az egyik rendszergizda kigyütt hogy belője a gépet.

Szerintem segged a földhöz vernéd, ha csak tized annyit értenél hozzá, mint azok a "balfaszok" ott a biztosítónál.

Ráadásul sok zöldséget mesélsz, de megszoktuk, csak a régóta működő Linuxokat is kicsit updatelgessed, mert csúnya dolgokat lehet beszopni. Többi hitvita, fixIP kontra dhcp-t naponta csinálom, meg interfészcseréket is, meg több hálókártyát, de IPcseréhez olyan Win98 idején kellett reboot, többinél nem tudok róla.
Make love not Wor.

#582 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:41

Kicsiti  :offtopic:

Vagy itt vagy másik fórumon olvastam, hogy egy csávót egy nagy tudású faszi OSX-re akarta rábeszélni.

Egyik indoka a sok közül, hogy amióta Mac-et használ azóta kevesebb spam-et kap... :D

Fetrengtem a röhögéstől... :nevet:

Szerkesztette: Lenny 2007. 08. 02. 15:43 -kor

-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#583 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:29

Szerintem segged a földhöz vernéd, ha csak tized annyit értenél hozzá, mint azok a "balfaszok" ott a biztosítónál.

Ráadásul sok zöldséget mesélsz, de megszoktuk, csak a régóta működő Linuxokat is kicsit updatelgessed, mert csúnya dolgokat lehet beszopni. Többi hitvita, fixIP kontra dhcp-t naponta csinálom, meg interfészcseréket is, meg több hálókártyát, de IPcseréhez olyan Win98 idején kellett reboot, többinél nem tudok róla.

érdekes, az a srác pl elég "komoly" dolgokat kérdezett, mondjuk már ki is rúgták :)
az is a komoly tudásra utal, hogy egy rohadt router beállításához howto kell :D (semmi xtra nem volt, egyedeül a wep key ami grízes volt, bár az is lol. egy kb ilyen wep key: AAAAAAbbbbbbbbDDDDDDAaBbDd. vicces, sok karakter stb, de wep.... lol).
amúgy lehet meglepődnél, hogy hol dolgozom (10k userért felelek).
kérsz felvételt fix vs dhcp-ről? áh, megelőzlek és adom :) ha nem bánod, a karicserét most kihagynám :D

tessék, windows vs dhcp / static ip

Szerkesztette: dareal 2007. 08. 02. 15:54 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#584 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 16:10

Már azt se nagyon értem azt, aki WEP-el csatlakozik és nem WPA-val.
:think:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#585 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 16:55

Idézet: dareal - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 16:49

amúgy lehet meglepődnél, hogy hol dolgozom (10k userért felelek).

Lehet Te is meglepődnél. Aztán maradjunk ennyiben, de fixIP/dhcp váltásokat sokszor 5 percenként csinálok, néha még távolról is.
Make love not Wor.

#586 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 02. 16:59

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:55

Lehet Te is meglepődnél. Aztán maradjunk ennyiben, de fixIP/dhcp váltásokat sokszor 5 percenként csinálok, néha még távolról is.

nem vitatom, ne érts félre. leírtam vlmit, azt mondhatni kinevetted. válaszban postoltam rá egy videót (amúgy ez minden windows velejárója, amiket néztem/láttam/használok/használtam). ennyi, semmi több. viszont elárulhatnád, hogy ezen reboot ablakot hogy tüntessem el (nem mintha kéne, lévén egy határozott nem és minden müxik ahogy kell, bár kicsit zavaró az ablak, de megszoktam).

Szerkesztette: dareal 2007. 08. 02. 17:00 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#587 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 16:59

Idézet: dareal - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 16:49

érdekes, az a srác pl elég "komoly" dolgokat kérdezett, mondjuk már ki is rúgták :)
az is a komoly tudásra utal, hogy egy rohadt router beállításához howto kell :D

Lótifutinak felvették, lehet ez volt az első napja. sosem tudni, de doksi van, lehet szigorúan vették, hogy kötelező az alapján csinálni. Nekem is odaadták a doksit, jót is anyáztam júzerrel meg a többivel, mert ugye géphez nem volt jogom, így beállítottam én a az user routerét, utána megkaptam a doksit, hogy ez a policy, állítsam be. mondom baze, itt az én profilom, WPA, estébé, adjuk hozzá a laptophoz, ne szopassuk egymást. Azt nem lehet, legyen szamoca, mert szamoca.
Make love not Wor.

#588 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 02. 17:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:59

Lótifutinak felvették, lehet ez volt az első napja. sosem tudni, de doksi van, lehet szigorúan vették, hogy kötelező az alapján csinálni. Nekem is odaadták a doksit, jót is anyáztam júzerrel meg a többivel, mert ugye géphez nem volt jogom, így beállítottam én a az user routerét, utána megkaptam a doksit, hogy ez a policy, állítsam be. mondom baze, itt az én profilom, WPA, estébé, adjuk hozzá a laptophoz, ne szopassuk egymást. Azt nem lehet, legyen szamoca, mert szamoca.

jah, ezen mi is átestünk, persze a végén ezt azért visszaállítottam magamnak :) srác amúgy régi motoros volt ott. bár nem értem miért, persze lehet nem ez volt a szakterülete, így érthető. sőt, ez inkább valószínű, főleg kis hazánkban :) informatikus = mindenes :)

#589 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 18:38

Idézet: dareal - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 17:59

viszont elárulhatnád, hogy ezen reboot ablakot hogy tüntessem el

Én legutoljára akkor találkoztam XP/2000 alatt ilyennel, mikot le volt tiltva a dhcp szolgáltatás kérése.
Azonban ott az volt a jelenség, hogy FIX IP-ről ha átváltottam dhcp-re, akkor reboot-ot kért.
Viszont DHCP-n nem kapott IP-t.
Nálad csak a fele történt meg... a reboot :D

#590 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 19:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 17:59

:nevet2:

Ne védd a mundér becsületét. Mindenki tudja, hogy az un. windows rendszergazdák gyakorlatilag semmihez sem értenek csak egérmutató pozíciókat jegyeznek meg és a megfelelő pillanatokban megnyomják a bal egérgombot.

:nevet2:

Komolyra fordítva a szót (érted eddig csak vicceltem) nekem is van biztosítós ügyfelem akinek routert kellett venni az agyonkorlátozott laptop miatt és hozzá is kijött a rendszergazda mert nem értette, hogy miért használunk fix ip-t. Én mondtam neki, hogy csak.
Sokszor találkozom én is a xp indíts újra ip beállítás után ablakával. Az okát nem tudom. Az enyémen pl nem kell.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#591 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:10

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 20:58

... (érted eddig csak vicceltem) ...

:nevet2: :respect:
macbook air 2014

#592 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 07:04

Akkor most ki hazudik? Vagy mégis igaz minden szó? Akkor hol marad a káosz?

Link: Romlott a Vista megítélése a cégek körében, állítja egy tanulmány

Én már azt sem hiszem al a cégnek, amit kérdeznek.  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#593 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 07:15

Idézet: dareal - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 16:21

az állandó rebootok meg kifejezetten az agyamra mennek, pl.: fix ip címről dhcp-re váltás (vica versa) után kéri hogy reboot, na persze. ok, nem kell reboot, mert müxik nélküle is, de akkor miért követeli magának a rebootot?

Egyik haver azt mondta annak idején, hogy XP alatt már nem kell újraindítani, ha a hálózati beállításokat megváltoztatod (IP-cím, netmaszk, gw, DNS, stb.). Erre azt mondtam neki, hogy nem teljesen van igaza, ugyanis, ha a gép neve/munkacsoportja/tartománya változik, akkor pl. újra KELL indítani. Linuxban ilyen nincs. Miért? Linuxban miért csak kernel-csere esetén kell újraindítani? Még a glibc cseréje is megoldható restart nélkül...  :smoker:

ps.: a legjobb saját sztori az volt, amikor beraktam 1 mobil rack-be 1 "új" hdd-t, XP beindul, felismeri, drivert beilleszt hozzá, működik is, de 1 fél perc múlva feljön a buborék, hogy az eszköz mindaddig nem fog tökéletesen működni, amíg újra nem indítom... Pedig hozzá sem értem, csak bekapcsoltam. Vagy itt is van 2-szer indulás, mint a kosárlabdában? Ez már többször is megesett velem. Tehát nem az a bajom, hogy nem működött, mert működött, csakhát ha a user elfogadja, amit a képernyőn lát, akkor berakja a hdd-t, bekapcs, majd az első egérmozdulat a restart lesz...
Otthon 1 full XP install, minden alkalmazással együtt megvan kb 3-4 restart-ból. Linuxban 1 restart van. Tudom, ez nem mérce, de azért jelent valamit, oka van.

Szerkesztette: Warrior 2007. 08. 03. 07:31 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#594 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 03. 08:30

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 6:15

Egyik haver azt mondta annak idején, hogy XP alatt már nem kell újraindítani, ha a hálózati beállításokat megváltoztatod (IP-cím, netmaszk, gw, DNS, stb.). Erre azt mondtam neki, hogy nem teljesen van igaza, ugyanis, ha a gép neve/munkacsoportja/tartománya változik, akkor pl. újra KELL indítani. Linuxban ilyen nincs. Miért? Linuxban miért csak kernel-csere esetén kell újraindítani? Még a glibc cseréje is megoldható restart nélkül...  :smoker:

ps.: a legjobb saját sztori az volt, amikor beraktam 1 mobil rack-be 1 "új" hdd-t, XP beindul, felismeri, drivert beilleszt hozzá, működik is, de 1 fél perc múlva feljön a buborék, hogy az eszköz mindaddig nem fog tökéletesen működni, amíg újra nem indítom... Pedig hozzá sem értem, csak bekapcsoltam. Vagy itt is van 2-szer indulás, mint a kosárlabdában? Ez már többször is megesett velem. Tehát nem az a bajom, hogy nem működött, mert működött, csakhát ha a user elfogadja, amit a képernyőn lát, akkor berakja a hdd-t, bekapcs, majd az első egérmozdulat a restart lesz...
Otthon 1 full XP install, minden alkalmazással együtt megvan kb 3-4 restart-ból. Linuxban 1 restart van. Tudom, ez nem mérce, de azért jelent valamit, oka van.

kernelcseréhez sem kell feltétlen reboot, vannak megoldások hogy reboot nélkül frissítsd a kernelt (bár gondolom ez nem újdonság) :)

szerintem egy nagyon nagy pofáraesésre számíthat majd az ms a viennánál, amennyiben tényleg 2009-ben adják ki. miért? elég sok ember anyázott most is a vista miatt, hogy hw upgrade etc, rá 2 évvel meg megint egy új rendszer, aminél szerintem szintúgy mondhatni követelmény lesz az upgrade (főleg, ha itt már meglépik a .net alapot, mint vistánál tették volna de végül mégsem). ezt azért már nehéz lesz szerintem lenyomni az átlag ember torkán (azokról beszélek, akik most azt hiszik hogy a vistával majd jól ellesznek annyi ideig mint az xp-vel).

jah, amúgy vistában poénos, hogy amikor olvastam (bőven megjelenés után) a boot folyamatáról, akkor épp megjegyeztem egy fórumon, hogy imho erre hamarosan lesz vlmi kis rootkit, láss csodát 1 héten belül a rootkittel volt tele a sajtó :) (holott nem tartom magam egy gurunak, windows rendszeren főleg nem, vicces hogy én a kis núb ezt jól láttam, kedves ms meg nem :)).
főnököm megkért, hogy varrjam fel neki a vistát, mert hogy új win stb. ok, felteszem. szépen fel is kúszott, ahogy azt illik, nem is volt semmi baj. viszont volt 1-2 anomália, amin igencsak jót röhögtünk. jó, ezek nem a kritikus kategóriát képviselték, sőt. túlképp játékoknál jelentkeztek a problémák. bár szerintem az ms flight simulatort túlzás játéknak nevezni, annál jóval komolyabb. főnököm épp pilóta vizsgákra készül (én is bár ő jóval előrébb tart), mindketten nagy fs fanok vagyunk, így első próba az volt. gondoltuk, hogy de jó lesz, ez már eleve vistán muzsikál jól, legalábbis a marketing duma szerint. nos nem (azóta már igen, csak kell fsx sp1 meg egy tonna peccs, bár xp-n még mindig jobb :D). az első móka az volt, hogy a win közölte, hogy bizony az alkalmazás nem kompatibilis az aero-val, ezért aero off. ez vicces volt :) másik - bár ez az nvidia sara - az volt, hogy a játék túlképp zökkenőmentesen futott, csak épp játszhatatlan volt, mert kb másodpercenként villódzott a kép. arról nem is beszélve, hogy a dual screent rohadtúl nem kezeli le vistán, xp-n simán (maga az asztal ok, de pl fsx-ben már nem)
hurrá, vissza xp-re. idő közben kiderült, hogy a sok-sok eszköze rohadtúl nem megy a vistán, így végleg törlésre került a partició. (minek szívni, amikor az xp-n minden pöccre megy)
az sem egyszerű (bár ez szintén nvidia hiba), amit az nvidia közölt hibalista, szép kis 10 oldalacska. minek szivassuk magunkat?  :)
az első írásban említett emescse cimborám is csak szív vele, szeretünk játszani neten keresztül, egyedül ő vistás, mindenki xp-s. mindenkinek ok minden, ő meg szív állandóan (pl bf2 egyes pályái nem mennek, csak ha kilép majd vissza, néha-néha minden hibaüzi nélkül kivágja deszkára, lassabbak a gamék, van ami nem is megy (bf2-t is egy napig heggesztette mire elindult :D).

#595 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 09:13

...és még egyes okos statisztikák a Windows-zal ellentétben a nyílt forrású rendszereket alázzák, mert sok bennük a hiba az első megjelenéskor... Azt elfelejtik, hogy a nyílt forrásnak épp ez a lényege, mert így működik. De a zártnak nem így kellene. Nagyon nem így... Lassan ráébred az MS, hogy a nyílt forrás sok tekintetben erősebb innovációt képvisel. Napersze ezt a "1 pillanatra fellebbentjük a fátylat a kódsorok jobb széléről"-dumát nem tudom, hova soroljam...
Szóval a kritikus, felderített, javítatlan/javított hibák számát érintő összehasonlítások csak akkor hitelesek, ha értjük a mögöttes mechanizmust, ami a szabad forrást jellemzi. Tehát nem jobb a Windows azért, mert KEVESEBB hibát javítottak benne... Ez akkora b@romság, mint 1 ló. És semmivel sem rosszabb a linux azért, mert több hiba van benne (hisz nyílt forrású), ill. kevesebbet javítottak, vagy később.  :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2007. 08. 03. 09:29 -kor

#596 Felhasználó inaktív   Cesar 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 03. 14:40

Fo gond windows-al, hogy nem biztonságos. :( Ez nem tetszik benne. Amellett hogy millioféle vírus, féreg lappang neten még majdnem mindenki mint Adminisztrátor bongészi. :confused:

Szerkesztette: Cesar 2007. 08. 03. 14:42 -kor

#597 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 08:00

Látszatra nem ide vág, de figyelmesebb olvasás után már lehet vonni párhuzamot: a katedrális és a bazár elmélete a kulcs, ezt elég sokan nem ismerik, csúnya szóval: központosított fejlesztés vs. GPL.

GPL alatt ilyen hibák nem nagyon voltak, működési mechanizmusából kifolyólag. Aki a témát túlzottan szubjektívnek tartja, az gondolja át, vajon a centralizált fejlesztési modell szintén szubjektívnek tekinthető-e...

Minden idők 20 legrosszabb Windows funkciója  :smoker:

#598 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 08:13

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 9:00

Látszatra nem ide vág, de figyelmesebb olvasás után már lehet vonni párhuzamot: a katedrális és a bazár elmélete a kulcs, ezt elég sokan nem ismerik, csúnya szóval: központosított fejlesztés vs. GPL.

GPL alatt ilyen hibák nem nagyon voltak, működési mechanizmusából kifolyólag. Aki a témát túlzottan szubjektívnek tartja, az gondolja át, vajon a centralizált fejlesztési modell szintén szubjektívnek tekinthető-e...

Minden idők 20 legrosszabb Windows funkciója  :smoker:

Bocs, de ez bullshit. Mi koze van a fejlesztesi modellnek egy ,,olyan fapad windows programok, amiket nem szeretek, mert nekem nagy komoly ize kell'' nyomoronc, iszonyat szubjetiv listahoz?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#599 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 10:14

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 9:13

nyomoronc, iszonyat szubjetiv listahoz?

Pedig nagy a lista igazságtartalma.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#600 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 10:49

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 9:13

Bocs, de ez bullshit. Mi koze van a fejlesztesi modellnek egy ,,olyan fapad windows programok, amiket nem szeretek, mert nekem nagy komoly ize kell'' nyomoronc, iszonyat szubjetiv listahoz?

Részemről a bocsánatkérés, csak azt akartam volna kiemelni (túlzottan is sikerült), hogy a céges fejlesztések inkább arról szólnak, amit a cég meg szeretne valósítani, a felhasználók ezt vagy elfogadják, vagy sem; feedback azért van itt is természetesen. A GPL viszont masszívan a feedback-re épül, ezért szerintem nem mehet el olyan irányokba, amiknek szabályait egy cég vagy akár pár ember diktálja (bár a kernel központi fejlesztői is kevesen vannak).
Egyébként igaz, jó erős a megközelítés, nagyon szubjektív.
Vagy csak túlzottan eltájolt lennék, hogy a Microsoft minden újítása mögött üzleti stratégiát vélek felfedezni, s csodálkozom azon, hogy az ő céljuk épp a minél nagyobb bevétel, amihez egészen más eszközöket vetnek be, mint mondjuk a szabad fejlesztők? Tehát épp azon csodálkozom, hogy mennyire másképp működik a centralizált fejlesztési modell, mint a szabad... Bocsánat, kezdek belekavarodni. No flame.  :(

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.