HWSW Informatikai Kerekasztal: Microsoft kontra linux - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Microsoft kontra linux Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 15. 15:19

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 12:06

"...a kormány felelőtlen, közpénzeket pazarló döntései és a Microsoft monopóliumát erősítő diszkriminatív piaci egyensúly és a vállalkozási és alkotmányos jogok megsértésére irányuló rendelkezések ellen..."

Azt meg lehet kérdezni, Te mit csinálsz a szabad szoftverek elterjesztésének érdekében?
Make love not Wor.

#862 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 15. 15:51

Idézet: Friczy - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 12:00

Mi a frászt akarsz heti egy órában mást tanítani? A számítástechnika oktatásra jutó időt vesd össze a leadandó anyag méretével, és döbbenj meg.

A döbbeneten már évek óta túl vagyok, sajnos.

A kérdést inkább így módosítanám: mi a frászért van heti 1 óra erre? :smoker:

Mi a túrósért kell annak a szerencsétlen gyereknek alsó tagozatban általánosban ETIKÁT meg szoc. ismereteket tanulnia? Ha alapokat oktatnának (írni, olvasni, számolni), akkor bőven férne más is.

Szerkesztette: Warrior 2007. 12. 15. 15:54 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#863 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 16:00

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 0:53

... Siman arrol van szo, hogy allam bacsi, ahol lehet, ott sokkal jobb volna, ha a penzzel nem az mst tomne, hanem egy helyi akarkit. Gondolkodasmod. Hogy eszrvesszuk, hogy baz, nem kotelezunk minden vallalkozot egy kulfoldi multi penzzel tomesere egy adobevallashoz. Es amikor ezt az orrunk ala dorgolik, akkor nem elkezdenek gondolkodni, hogy jo, akkor megnyitom a specifikaciot, hanem tovabbra is magukban probalnak valamit csinalni, piacgazdasag meg le van szarva.

Szoval csak azt szeretnenk egy kevesen, ha ezek nem elore lefutott korok volnanak, hanem rendesen, ervekkel alatamasztott dontesek. Mert sok olyan hely van, ahol lehetne olcsobban, vagy legalabbis ugyanezert nem kifele tolni a penzt.

Ha lenne idom, segitenek :(

Hasonló folyamatok a "másik" irányba: a külföldi tőke jó dolog, mert 1 ideig van minden itthon is. Aztán lassan rájövünk, hogy tulajdonképpen mi is marad nekünk ebből az egészből... Ez valóban igaz a gazdaságunkra, s onnan kezdve mindenre. No saját termék, privatizálás, outsourcing, ez a menő ma. :(
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#864 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:00

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 16:51

A döbbeneten már évek óta túl vagyok, sajnos.

A kérdést inkább így módosítanám: mi a frászért van heti 1 óra erre? :smoker:

Mi a túrósért kell annak a szerencsétlen gyereknek alsó tagozatban általánosban ETIKÁT meg szoc. ismereteket tanulnia? Ha alapokat oktatnának (írni, olvasni, számolni), akkor bőven férne más is.

Azt hiszem, ezen kérdések megválaszolása (megválaszolási kísérlete) szétfeszíteni a topic kereteit. Lényeg az, hogy a saját területén az óraszámot nyilván mindenki kevesli, a miérteket ne feszegessük, ennyi van, kész. Ebből viszont nem lehet variálni. Marad  a legkisebb ellenállás. Tegyük hozzá, hogy amikor igazából elterjedt az iskolai számítástecnika, akkor egy Linuxos labor nem volt alkalmas arra, hogy a teljes tananyagot azon adják le. Most már meg lehetne csinálni (talán), de mivel az iskolának nem kerül több pénzébe a windowsos labor sem, marad annál.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#865 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:26

Idézet: Friczy - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 9:00

Azt hiszem, ezen kérdések megválaszolása (megválaszolási kísérlete) szétfeszíteni a topic kereteit. Lényeg az, hogy a saját területén az óraszámot nyilván mindenki kevesli, a miérteket ne feszegessük, ennyi van, kész. Ebből viszont nem lehet variálni. Marad  a legkisebb ellenállás. Tegyük hozzá, hogy amikor igazából elterjedt az iskolai számítástecnika, akkor egy Linuxos labor nem volt alkalmas arra, hogy a teljes tananyagot azon adják le. Most már meg lehetne csinálni (talán), de mivel az iskolának nem kerül több pénzébe a windowsos labor sem, marad annál.

a tanárok ellenállásán bukik inkabb a dolog.

ők nem akarnak semmi ujat (tisztelet a kivetelnek)

ha rajtuk mulna akkor még mindig w95 meg o97 lenne. vagy az se.
(szhelyen vmelyik vezeto politikus - állítólag- kijelentette, hogy minek egy iskolaba hálozat. namost, azért ez is sokat elmond az ottani hozzaallasrol...)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#866 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:30

Idézet: charlie - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 9:26

(szhelyen vmelyik vezeto politikus - állítólag- kijelentette, hogy minek egy iskolaba hálozat. namost, azért ez is sokat elmond az ottani hozzaallasrol...)

ehh...

Hálózatra nincs szükség, mert az drága dolog, de M$ terméket meg vegyük meg, mert az "olcsó".... szép.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#867 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 16:49

Idézet: charlie - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 10:26

a tanárok ellenállásán bukik inkabb a dolog.

ők nem akarnak semmi ujat (tisztelet a kivetelnek)

ha rajtuk mulna akkor még mindig w95 meg o97 lenne. vagy az se.

Tény, hogy a tanároknak nem mindig könnyű követni a változásokat és mellette tanítani, de az nem igaz, hogy az ő ellenállásukon múlna a dolog. Az általános iskolák egyik legköltségesebb tárgya még így is a számítástechnika, és nem okvetlenül arról van szó, hogy ragaszkodnának a régi oprendszerhez, sokszor inkább arról, hogy nincs pénz lecserélni háromévente az iskolai gépparkot, az új rendszerek és új programok viszont azt igényelnék.
Friczy

#868 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 17:53

Idézet: Friczy - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:49

Tény, hogy a tanároknak nem mindig könnyű követni a változásokat és mellette tanítani, de az nem igaz, hogy az ő ellenállásukon múlna a dolog. Az általános iskolák egyik legköltségesebb tárgya még így is a számítástechnika, és nem okvetlenül arról van szó, hogy ragaszkodnának a régi oprendszerhez, sokszor inkább arról, hogy nincs pénz lecserélni háromévente az iskolai gépparkot, az új rendszerek és új programok viszont azt igényelnék.

nos, akkor a mi iskolank az élő ellenpelda.

Azért az sem igaz, hogy magat a gépparkot kellene cserelni. Tapasztalatbol mondom, hogy egy jóó alapos memoria bovites nagyon sokat tud segiteni. Igazabol arra, amit csinalnak (internet, word, egy kis html, meg hasonlok) még egy 1 ghz-es gép is boven elég , ha jol meg van tuzdelve rammal (512-1024) ez tapasztalat. Szóval nem kell mindenáron új gépet venni.

Mondok neked egy konkrét példat. Egy darabig a néró hatos volt fent a gépeken. Aztán (mivel a gépekhez - mindegyikbe amit vettunk volt iro - kaptunk nérő hetest) mikor felraktam a néro hetest nem az volt az elso, hogy megkerdezztek, hogy ez uj verzio, stb, meg ha vmit nem tudnak akkor segitsek, ááá, azonnal rakjam vissza a régit, mert hogy minek az uj.

Nomeg a tanar a heti 40 orajabol azért csak huszonvalahanyat tanit, hogy a tobbiben legyen ideje felkeszulni (ez pl. számtech eseten azt is jelenti, hogy frissitse a tudasat)

nem azért (mint ahogy sok tanar csinalja, és mélységes nagy tisztelet annak ki nem, de sajnos ok vannak kissebbségben), hogy délben hazamenjen.

Mondok neked még egy példát.
Az év elején felraktam az _összes_ gépre a Firefoxot (házirendből leteritettem). Namost, a gyerekek dontő többsége azt hasznalja. A tanár mégis 6-os (!!!) IE-t tanitana. Mar azt is nehezen emesztettek, hogy IE6 nemigen van. Persze, van olyan tanar, aki maga is azt hasznalja, és ha jol tudom azt is hasznaltatja (vagy hogy kell ezt mondani).

Jövőre (ha keresztul tudom vinni) Office helyett OOo lesz (vagy valami hasonlo hasznalhato, magyarul beszelo normalis szovszerkeszto). És keresztul fogom vinni, ha torik ha szakad. A tanárnak meg ott lesz a nyári három honap, hogy felkeszuljon ra. (sőt, talán ha a program nem ugy jelentkezne be, hogy OOo, észre se vennek. Pl. egyszer kiserleteztem azzal, hogy az FF ikonjat - a tanariban - lecsereltem az IE ikonjara, és a névnek is azt irtam be. Senki észre nem vette a kulonbseget)

#869 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 19:19

Reszben egyet ertek veled, reszben nem.

Sajnos nem egy iskolat tudok, ahol boldogan fejlesztene az infos tanar, de ha nem ir meg info palyazatot, akkor nincs beadva info palyazat es nincs penz sem, mert nincs penz ra... Igy mondjuk a gepek 75%-a tobbnyire bankokbol levedlett 1Ghz sot inkabb 500Mhz alatti procival megaldott SD ramokat elviselo vas...
A bongeszovel egyet ertek... Sajnos sokan ott tartanak, hogy van Internet Explorer aztan annyi... Nalam volt olyan aki ult a gep elott es 10 percig csak kereste az IE ikonjat, aztan megszolalt, h nincs Internet. Mondom he? Mivan? Hat nincs Internet... Mondom de az van... Csak kicsit mas... :) IE 7 mondjuk nem vagyok hajlando hasznalni, mert annak a kis draganak egy csomo baja van, es utalom, ha felpercenkent beszol...

Az Office mar kicsit bonyolultabb eset... Reszben en is attertem OOo, de azert meg nem mindenben oke, legalabbis szamomra... Meg fura dolgokat muvel neha. Valahogy azt meg nem szeretem, ha hirtelen a tobb eves xls-em alatt kihal, meg a doc nyomtatvany mintamat egyszer 10mp-ig maskor meg 5 percig tolti ugyan azon a gepen... Nem rossz cucc, meg ingyen van, de azert ez engem idegesit...

Szerkesztette: Piton 2007. 12. 16. 19:20 -kor

#870 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 19:27

amit általános iskolaba excelt tanitanak (hmm, lehet, ogy nem is tanitanak, na ennek utana kell neznem), ott nincsenek ilyen gondok, hogy tobb éves xls táblázatok.

elvileg most ezen a gép dolgon változtatna a TIOP pályázat, igaz, ahhoz képest, hogy elsején ki kelett volna irni a pályázatot, és most 16. van, de még semmi sincs. nomeg ha az ember elosztja az ország iskoláinak számát azzal amennyit osszesen kolteni akarnak ű8no, és ebben nincs inflacio) olyna 4-5 misi korul jon ki egy iskolara. ami azért nem sok, foleg, hogy mindenféle digitalis tablakat akarnak (amire igazabol nincs is szukseg, meg szerinem is egy hulye dolog, van jobb alternativa)

nomeg a legtobb iskola mostmar kezdoda eljutni (pl. mi is), hogy hiaba van a gép, de az elektromos halozat nem birja. igy is folyamatosan csapkodja le a biztositekot, de ilyenre persze egy fillert nem adnak. pedig el lehetne egy pár tiz milliot kolteni ilyenre per iskola. mondjuk a hadseregnek szant penzt be lehetne tolni az iskolakba, és kezdesnek maris jo lenne.

#871 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 20:13

Tanitanak excelt, legalabbis amelyikkel e kapcsolatban vagyok... :) Igaz ott nincsenek tobb eves xls tablak, csak magyar mentalitas... :) Tudod ez igy van es kesz, mashogy nem lehet, fejlodni nem lehet, ha megtanulja excel es tarsait akkor csak az van, ha megtanulja OOo cuccait csak az van... Magyar modon, csak egy dolog lehet, de az is ingyen legyen es tudja meg azt is amihez koze sincs... De legjobb, ha nem is kell megtanulni semmit...

Igen elvileg TIOP erre lenne, de ki tudja mi lesz... Pedig tobb szempontbol sem bannam, ha vegre beindulna a dolog...  ;)
Digitalis tablara nem mondok semmit, mar a listan le lettem szurva, ha vissza nezed meglatod... :) Lenyeg kb az volt, h en nem erhetek hozza, mert csak egy tipus lehet jo... Persze ertelmes erv nem volt...  Azert talan vmire a 4-5 misibol is futja... Remeljuk, nem sok, de tobb mint a semmi...

Az aram dolgogval totalisan egyet ertek... De azzal ugy vannak sajnos, h oldja meg mindneki ahogy tudja, vagy tarolja dobozba a cuccokat... Ok adtak lehetoseget, ha nem tudod hasznalni, minek palyaztal...

#872 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 23:48

Idézet: charlie - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 19:27

nomeg a legtobb iskola mostmar kezdoda eljutni (pl. mi is), hogy hiaba van a gép, de az elektromos halozat nem birja. igy is folyamatosan csapkodja le a biztositekot, de ilyenre persze egy fillert nem adnak. pedig el lehetne egy pár tiz milliot kolteni ilyenre per iskola. mondjuk a hadseregnek szant penzt be lehetne tolni az iskolakba, és kezdesnek maris jo lenne.

Vagy talán az M$ liszenszek helyett az elektromos hálózatra költenének.. :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#873 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 07:36

Újabb céges windows-issue, biztos sokan gondolják, hogy csak fröcsögök.

Bizonyos windows-frissítések egyszerűen LETILTJÁK a számítógép-tallózó szolgáltatást, s ezt nem írja az MS. Kellene nekem hivatkozás, ahol esetleg mégis írja, mert cégben szopolunk vele már szerintem vagy fél éve az biztos.

Fröcsögő kérdésem: valami biztonsági frissítés mi a fenéért tiltja le a számítógép-tallózót? Tudom, a netbios nem biztonságos, de LAN-on akkor is sokan használják még ma is.

Sajnos nem azonosítottam be az érintett frissítéseket, de azt észrevettük, hogy kb. havonta tuti letiltódnak ezek a szervízek.

Miért szól bele az MS a kliensek dolgába? Talán burkoltan így ismerik el, hogy sz@rul sebezhető a rendszer?
Az a bajom a windows-zal mostanában, hogy felépítünk 1 rendszert, az meg folyamatosan változik, úgy, hogy nem vagyunk szakértők se persze. Linux nem változik, az marad, mint a beton. Naná, hogy azt is lehet frissíteni. :smoker:

#874 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 08:28

Arról nem is beszélve, hogy Én pl. otthon csak az SP2-t tudom használni és nem frissíteni, mivel frissítés után a beállított VPN kapcsolat nem megy. Hiába készítem el újra a kapcsolatot nem küld el egy rohat csomagot sem. És persze nem lehet tudni, hogy mit állított át. Még kikapcsolt tűzfallal is!

Szóval vannak érdekességek...

#875 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 08:32

Idézet: Friczy - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:49

Tény, hogy a tanároknak nem mindig könnyű követni a változásokat és mellette tanítani, de az nem igaz, hogy az ő ellenállásukon múlna a dolog.

csunyan tevedsz! az ellenalas ugyanis mar az egyetemi padsorban elkezdodik. idezet: "Miert kell nekunk C programozast tanulnunk, amikor mi csak altalanos iskolai tanarok leszunk?" na ezzel a hozzaallassal miert csodalkozunk azon, hogy 10 evvel kesobb sem hajlando uj dolgokat megtanulni? (es meg szo sincs huszon ora tanitasrol, pluszmunkarol, gyereknevelesrol!)

de, a tanarokon mulik minden, es a helyzet sokkal rosszabb. nem az altalanos iskolaban van katasztrofa, hanem mar a tanaroktatasban!!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#876 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 08:58

Idézet: charlie - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 18:53

nos, akkor a mi iskolank az élő ellenpelda.

Azért az sem igaz, hogy magat a gépparkot kellene cserelni. Tapasztalatbol mondom, hogy egy jóó alapos memoria bovites nagyon sokat tud segiteni. Igazabol arra, amit csinalnak (internet, word, egy kis html, meg hasonlok) még egy 1 ghz-es gép is boven elég , ha jol meg van tuzdelve rammal (512-1024) ez tapasztalat. Szóval nem kell mindenáron új gépet venni.

(és még sok példa, ami egy konkrét iskolára vonatkozik. Azzal nem tudok mit kezdeni, mert a dolog erősen egyénfüggő)

Én régebben találkoztam iskolai számítástechnika tanítással, és bizony akkoriban nagyjából az volt a helyzet, hogy örültünk, amikor minden gép legalább 486-os szintű lett, és vadásztuk a memófiamdulokat, hogy össze tudjuk hozni a minimum 8 megabyte-ot, mert különben elviselhetetlenül sokat swappelt a win95. És ez nem volt olyan nagyon-nagyon régen ám. És ahhoz, hogy az iskola felfrissítse a gépparkját, és az konzisztens legyen, egyszerre kellene venni kb. 10.16 gépet. Ami - ha gépenként 100eFt-ot számolunk, bő másfél millió, ennyi nem szokott rendelkezésre állni :(
Friczy

#877 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 09:03

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 9:32

csunyan tevedsz! az ellenalas ugyanis mar az egyetemi padsorban elkezdodik. idezet: "Miert kell nekunk C programozast tanulnunk, amikor mi csak altalanos iskolai tanarok leszunk?" na ezzel a hozzaallassal miert csodalkozunk azon, hogy 10 evvel kesobb sem hajlando uj dolgokat megtanulni? (es meg szo sincs huszon ora tanitasrol, pluszmunkarol, gyereknevelesrol!)

de, a tanarokon mulik minden, es a helyzet sokkal rosszabb. nem az altalanos iskolaban van katasztrofa, hanem mar a tanaroktatasban!!

Nem is akartam reagálni, mert számomra ez a hozzáállás kb. az elfogadhatatlan kategória...

De amúgy meg tudod mondani, hogy egy általános iskolai számítástechnika tanárnak miért kell(ene) tudni a C (vagy akár Java, Pascal, blabla) programnyelvet?
Friczy

#878 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 09:36

Idézet: Friczy - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 9:03

Nem is akartam reagálni, mert számomra ez a hozzáállás kb. az elfogadhatatlan kategória...

De amúgy meg tudod mondani, hogy egy általános iskolai számítástechnika tanárnak miért kell(ene) tudni a C (vagy akár Java, Pascal, blabla) programnyelvet?

Mert egy szamitastechnika irant erdeklodo 8adikos mar kattogtat maganak basicben vagy pascalban vagy valamiben. Es illik tudni valaszolni a kerdeseire. :)

Felreertes ne essek, nem kell programozonak lennie, de az alapokkal illik tisztaban lennie. Ahhoz meg hozzatartoznak tobbekkozott az alapveto programozasi ismeretek is.

(Az mas teszta, hogy az altalanos iskolai info tematikat aki kidolgozta, annak a <cenzura>. Hugom hetedikes. Az info konyveben a hwk mukodeset magyarazzak, hogy buszok, meg anyam. Minek? (Es akkor azt meg meg sem emlitettem, hogy hemzseg a hibaktol. Nem egyszerusitesektol, meg bakiktol, hanem vaskos hibaktol).
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#879 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 09:41

naja, meg a tankonyevk amikben jo esetben is 3-4 évvel ezeloti tudas van. roszabb esetben meg megtobb...

#880 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 09:49

Idézet: charlie - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 9:41

naja, meg a tankonyevk amikben jo esetben is 3-4 évvel ezeloti tudas van. roszabb esetben meg megtobb...

ez szep uj, szines szagos. :) Altalanos iskolaba tokeletes a 3-4 evvel ezelotti tudas is, ugyanis amit ott kell tanitani, abbol a szempontbol teljesen relevans. Az elmult evekben az IT szektorban a fejlodes hw oldalon a jelenlegi architekturak gyartastechnologiajanak feszegeteserol, sw oldalon pedig a magasabb szintu programozasi eszkozok szelesebb koru elterjedeserol szolt.

Semmi olyan, ami erintene egy 14 evest.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.