Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 11:59
A valóságban egy rendszerintegrátor cég emberei fognak megjelenni, akik cseppet sem olcsón fogják a kérdést megoldani. És itt már nem a 10 Windows 2003 és 2 SQL licenszen fog múlni az ár. Ráadásképpen az árképzésben nem játszik szerepet a pénzintézet voltunk.
Külön nem nevesíteném a céget ahol most vagyok, de 250 ember dolgozik Windows XP-n és Windows 2003 szerverekkel, problémamentesen. Biztos van olyan, hogy naponta egy vagy két gépet újra kell indítani a PC-k közül, de a szervereket csak tervezetten indítjuk újra.
Ellentétben veled, én elhiszem, hogy vannak működő *nix rendszerek, te is elhiheted, hogy vannak jól működő MS rendszerek is, csak érteni kell hozzá...
Én mindent elhiszek, különösen neked, aki nem vette észre az sco-s postomat. Az sco nem egy gagyiware, tehát nem windows. Igen stabil unix rendszer. Drága is. A support meg nem áll meg a licenc ellenőrzésnél és az újratelepítésnél. Az AIX-es postomról nem is írnék, mert az már messzebbre vezetne.
Egyébként egy linuxszal is messzebb lenne az ember, mint egy telibeablakozott bugkupaccal.
Én még mindig hiszek neked, de én a saját szememmel láttam a microsoftos fazont izzadni, majd repülni, amikor 3 óra kínlódás után újratelepítéssel akart előhozakodni.
Persze lekezelhetsz, legalábbis nekiszaladhatsz, döngetheted a ciciket, hogy mi windowszal 250 embert boldoggá tettünk...én meg 1200 embert tettem boldoggá unixszal és még dolgom sem volt vele.
Szerkesztette: debianforever 2007. 06. 26. 12:54 -kor

Súgó
A téma zárva.