Idézet: Nurba - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 19:16
Azért van pár árnyalat különbség a két megfogalmazás között, és igen az első elég bugyután hangzik, így magában...esetleg ha kikerekítetted volna a gondolatot...
Amúgy meg a Core2Duo Extreme sem repked a gigaherzektől, az X2-höz képest, csak éppen jobb a hatékonysága és a tuningpotenciálja (így nem kicsit jobb)...szal egy remek architektúra!
Elsőre csak egy netburst-ben gondolkodó, órajelmániás forumozó látszatát sikerűlt keltened bennem..ennyi...de nem haragszom rád! Remélem tisztáztuk.
Kicsit (nagyon?) AMD szivü vagyok már 1 ideje és nagyon bízom a Phenomokban...
Amúgymeg ha nem érzed megkésve, Isten hozott a fórumon és remélem elnyeri a tetszésedet. Olvasgass sokat, okosodj, szeresd a hardvert és segíts azoknak akiknek tudsz jó tanáccsal szolgálni
Csá! Kösz a meginvitálást a fórumba, amúgy is szívesen olvasgatok ilyeket meg minden és ha lesz esetleg olyan témakör, amiben segíthetek, szívesen megteszem. Amúgy abszolút nem haragszok, a környezetemben is valamikor összebalhézok egy pár emberrel, de aztán kibékülünk. Egymást közt szólva lehet, hogy egy cseppet én is elvetettem a súlykot, de szerintem fórumokon ez előfordul. Most kötöttük be nemrég mi is a Netet, de már azelőtt is böngésztem ezerrel a HWSW fórumait, lehet, hogy ezért tűntem elfogultnak bizonyos témakörökben. Na de fátylat a múltra, tekintsünk a jövőbe.

Súgó
A téma zárva.