Idézet: Chabi - Dátum: 2010. 04. 13. 18:09
Lehet hogy csak el kellett volna olvasni ?
http://game.amd.com/..._overdrive.aspx
Az ne tévesszen meg, hogy az új 8xx chipsetes lapokra nincs benne támogatás mert tavaly összel jelent meg a jelenlegi 3.1-es OverDrive.
Ja, olvasással megoldható, mint általában minden... és ahogy meg is oldom a dolgok 90%-át egyedül.
Aztán mégis kérdezek itt is néha mert a fórum meg arra való...
Idézet: Nurba - Dátum: 2010. 04. 14. 00:02
Tényleg részletes, plusz a szorzót magonként is lehet külön állítani, igaz nincs sok értelme sztem. Automatikusan olyat tud, hogy lehet benne profilokat létrehozni és elvileg megadható, hogy ha x alkalmazást megnyitok, akkor a hozzá beállított értékekre tekeri magát. Elvileg sima "fsb" tuninggal megmarad a CnQ, de néhány lapban szorzó húzáskor is (tapasztalatom szerint a Giga és az Asrock lap nem CnQ-zik, ha feltekerem a szorzót egy BE procinál). fsb tuningnál figyelni kell a részegységek órajelére. A visszaosztások miatt lehet, hogy nem mindenhol lesz teljes a gyorsulás (pl cinebench és superpi inkább órajel érzékeny, míg a winrarnál számítanak a ramok is), de ha belefér kitesztelhető, hogy mit bírnak a ramok és az NB és ez mennyit számít.
Kösz.
Erre gondoltam én is: Tehát akkor technikai akadálya nincs az FSB tuningnak, csak szórakozni kell a többi órajellel is.
Az meg világos, hogy szorzók miatt így nem minden lehet optimális. Sima A64-nél már megszoktam anno.