Szomorúan konstatálom, hogy az Archicad egyre rosszabb, azaz bugosabb. A 11 már elképesztően idegesítő dolgokat csinál. Ráadásul az igazi javítani való dolgokat pl normális tető készítő, lépcsőszerkesztő...stb. az generációk óta ugyan olyan rossz. Miért nem tesznek valamit? A dealerünk szerintm mert magyarok vagyunk...kis halak, a mi véleményünk nem számít. Ezért herélték ki a magyar könyvtárakat...nem is lesz fejlesztve... ráadásul nincs franciaerkély ajtó normális. stb! Redőnyt se tudsz tenni ablak fölé normálisat. Ha igazából akarsz jól beállítótt ablakokat ajtókat csinálni, ami használható és paraméterezhető, gyorsítaná a munkád, konszignálható, olyan nincs!!! Mert amit az egyik tud, azt a másik nem. Konszignációt akarsz csinálni, ahhoz meg tanuld meg a gdl-t....vagy mit.
Na jól kidühöngtem magam:) Bocs.
Amit kérdezni szeretnék. Elkezdtem listasablont csinálni txt-ben, innen onnan ollózok, de fogalmam sincs igazából mit kell csinálni, milyen programnyelvben dolgozok. Nem hiszem hogy a txt-be amik pl a sablonok közt van az gdl ben van. Tudja valalamelyikőtök? szeretnék 90° ban elforgatott szöveget írni, szeretnék úgy ajtót kikonszignálni hogy szintenként lebontja jobbosra és balosra és szintenként is összegzi, majd az összeset is darabszámban. A gdl kézikönyvben ilyesmit nem találtam. Valaki tud segíteni?
Szerkesztette: neta 2007. 10. 03. 08:52 -kor

Súgó
A téma zárva.