Idézet: Emberatalpan - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 11:40
Egy olyan problémába ütköztem, amire sehol nem találtam választ, így hozzátok fordulok segítségért: Google Sketchup 7-ben készült modellt szerettnék beimportálni ArchiCad12-be. Rá is találtam a Graphisoft oldalán a pluginre (ingyenesen), és mindent a leírás alapján csináltam, mégsem történt semmi, nem tudtam beimportálni a testet.
Ha valaki csinált már ilyent, tudja, hogy az importálás első lépéseként előugrik egy ablak, ahol választhat automatikus felismerés ill. manuális beállítás között, ahol minden darabját a testnek bállíthatja, hogy fal, tető, födém stb. stb. legyen. Nos én bármelyiket módot is választottam nem sikerült, maradt minden fehér, sem 2D-ben sem 3D-ben nem volt eredmény. Szerintetek mi lehet a gond? Esetleg milyen megoldást javasoltok, hogy a már kész Sketchup modellt, miként tudnám felhasználni AC-ben?
Előre is köszönöm!
További szép napot!
Helló!
Az AC Sketchup add on-ja nem a leg tökéletesebb. De ha ki tudsz esetleg próbálni egy Sketchup pro-t akkor abból tudsz 3ds-t menteni amit Ac-be már igazán szépen be lehet hozni.
A bonyolult Sketchup makettokat az AC nagyon sokáig konvertálja, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, és lehet, hogy még kész sincs azért nem látszik semmi, bár ezt a részét kétlem.
üdv

Súgó
A téma zárva.