HWSW Informatikai Kerekasztal: ArchiCAD II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ArchiCAD II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1821 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 24. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cps - Dátum: 2012. 07. 24. 07:56

LibreCad tud magyarul, igaz csak dxf-et kezel.de tud mindent amit kell.

Kösz szépen :up: Ez sem tűnik rossznak, de még szokni kell.

Közben az Inkscape-ben megtaláltam a két téglalap egy sarokhoz illesztését, az csúcs-csomópontokhoz való illesztést kellett bekapcsolni. Lehet, hogy a derékszögesítésre nem is lesz szükség.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1822 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 06. 14:23

Sziasztok!

Új vagyok itt, és egy észrevétellel kapcsolatosan kérném a véleményeteket:
AC15-ben vettem észre olyan jelenséget, miszerint egyik nézetből a másikba váltáskor egyszerűen eltűnnek bizonyos méretezések.
Ha mind eltűnne akkor is érdekes lenne a dolog de nem ez a helyzet. Csak mondjuk a függőleges méretezések - és a teljes tervből.
Nem töröltem tárgyat amihez ugye kötődne a méretezés, nem töröltem méretezés fóliát sem, minden beállított készlet ugyanaz volt.
Találkoztatok már ilyennel?

#1823 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 06. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 06. 14:23

Sziasztok!

AC15-ben vettem észre olyan jelenséget, miszerint egyik nézetből a másikba váltáskor egyszerűen eltűnnek bizonyos méretezések.
Ha mind eltűnne akkor is érdekes lenne a dolog de nem ez a helyzet. Csak mondjuk a függőleges méretezések - és a teljes tervből.
Nem töröltem tárgyat amihez ugye kötődne a méretezés, nem töröltem méretezés fóliát sem, minden beállított készlet ugyanaz volt.

az átépítés funkciót keresd meg a súgóban és olvasd el.
valószínű az van hogy más-más állapotban kótáztál, a nézet térképen meg megint más van beállítva.

átalakítás éptár.hu

Szerkesztette: cps 2012. 08. 06. 15:00 -kor

home: Gigabyte MA770-UD3 AMD AM2+ Phenom X4 9650 4x2.3 Ghz Kingston HyperDX DDR2 8 GB 1066MHz Gigabyte GV-N98TOC Nvidia 9800 GT 512 MB Viewsonic vg2021wm 1680x1050 Tft Win7Ultim64bit
work: Gigabyte Intel C2D 2.1Ghz 4Gb 800 ram NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB Samsung 2243nw 22" 1680x1050 Tft WinXp Pro 32bit

#1824 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 06. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: cps - Dátum: 2012. 08. 06. 14:52

az átépítés funkciót keresd meg a súgóban és olvasd el.
valószínű az van hogy más-más állapotban kótáztál, a nézet térképen meg megint más van beállítva.

átalakítás éptár.hu

Jó tipp - De nem ez a helyzet!
Az átépítés funkciót ismerem - használom is, de ebben a konkrét tervben nem volt ilyen.
Igazából törésből adó hibás működésre gondolok.
Maga a nézet térkép - tervlap könyv - publikálási készletek közötti navigálás is elképesztő kavarodást okoz.
Vagy nincs ez rendesen kitalálva, vagy az én progim nem fut rendesen.
A 2776 oldalas kézikönyvet többször is átnéztem már de nem találok magyarázatot.
Igazából olyat is produkál, hogy az alap szerkesztéshez fekete mutató nyíl egyszer csak átváltozik az osztóvonal megjelenítésére/elrejtésére szolgáló kettős nyíllá (háromszögekké).
Idestova 12 éve haszálom az AC-et, de ilyet még nem tapasztaltam.

Azért köszönöm, és ha mégis van valami 5leted akkor hálás lennék ha megosztanád velem!
Üdv!

#1825 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 06. 20:13

CPS!

Jól látom, h otthon 64biten fut az AC, a munkahelyeden pedig 32 biten?
Neked melyiken gyorsabb a térbeli komplex modellek mozgatása illetve a fényképező motor?
Kb ugyanilyenek az Én gépeim is és azt vettem észre, h 64 biten lassabbak ezek a funkciók!
A videokártyám driverére gyanakszom, és ha tudsz akkor linkelnél nekem egy Nvidia Geforce 9800 GT-hez tartozó driver linket!
Az Nvidia oldalán nem lelem. Inkább vagyok szoftveres mint hardveres ezért nem tudom melyiket kell letölteni majd azt frissíteni.
Köszönettel!
Üdv!

#1826 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 07. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 06. 19:53

Jó tipp - De nem ez a helyzet!
Az átépítés funkciót ismerem - használom is, de ebben a konkrét tervben nem volt ilyen.
Igazából törésből adó hibás működésre gondolok.
Maga a nézet térkép - tervlap könyv - publikálási készletek közötti navigálás is elképesztő kavarodást okoz.
Vagy nincs ez rendesen kitalálva, vagy az én progim nem fut rendesen.
A 2776 oldalas kézikönyvet többször is átnéztem már de nem találok magyarázatot.
Igazából olyat is produkál, hogy az alap szerkesztéshez fekete mutató nyíl egyszer csak átváltozik az osztóvonal megjelenítésére/elrejtésére szolgáló kettős nyíllá (háromszögekké).
Idestova 12 éve haszálom az AC-et, de ilyet még nem tapasztaltam.

Azért köszönöm, és ha mégis van valami 5leted akkor hálás lennék ha megosztanád velem!
Üdv!

az átépítés eléggé megbolygatta az ac hagyományos működését, oda kell figyelni milyen állapotban vagy, mert utána elég lesz kihámozni mit csináltunk.
törés ügyben nem tudok nyilatkozni, de feltételezem nem nyúlnak bele a programkódjába, csak a védelmi rész bolygatják.
teljesen jól használható a navigátor szerintem.
a nyíl néha beragad, de ez csak ritkán jön elő és újraindítás után eltünik.
küld el a fájlt ránézhetek.

Szerkesztette: cps 2012. 08. 07. 08:24 -kor

home: Gigabyte MA770-UD3 AMD AM2+ Phenom X4 9650 4x2.3 Ghz Kingston HyperDX DDR2 8 GB 1066MHz Gigabyte GV-N98TOC Nvidia 9800 GT 512 MB Viewsonic vg2021wm 1680x1050 Tft Win7Ultim64bit
work: Gigabyte Intel C2D 2.1Ghz 4Gb 800 ram NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB Samsung 2243nw 22" 1680x1050 Tft WinXp Pro 32bit

#1827 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 07. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 06. 20:13

CPS!

Jól látom, h otthon 64biten fut az AC, a munkahelyeden pedig 32 biten?
Neked melyiken gyorsabb a térbeli komplex modellek mozgatása illetve a fényképező motor?
Kb ugyanilyenek az Én gépeim is és azt vettem észre, h 64 biten lassabbak ezek a funkciók!
A videokártyám driverére gyanakszom, és ha tudsz akkor linkelnél nekem egy Nvidia Geforce 9800 GT-hez tartozó driver linket!
Az Nvidia oldalán nem lelem. Inkább vagyok szoftveres mint hardveres ezért nem tudom melyiket kell letölteni majd azt frissíteni.
Köszönettel!
Üdv!

mivel az otthoni vasam erősebb így az gyorsabb egyértelműen.
gondolom win7 van fent, akkor a rendszer automatikusan frissíti a vga drivert.
auto detect felismeri a kártyádat, muilyen oprendszer, hasznos
én most a legutolsó 301 drivert használom, elég megbízhatóan fut rajta az ac, a régebbiek elfeküdtek néha, pl.: térben állítottál a egy tárgya forró ponttal akkor nem láttad amit csinálsz.

#1828 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 09. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: cps - Dátum: 2012. 08. 07. 08:22

mivel az otthoni vasam erősebb így az gyorsabb egyértelműen.
gondolom win7 van fent, akkor a rendszer automatikusan frissíti a vga drivert.
auto detect felismeri a kártyádat, muilyen oprendszer, hasznos
én most a legutolsó 301 drivert használom, elég megbízhatóan fut rajta az ac, a régebbiek elfeküdtek néha, pl.: térben állítottál a egy tárgya forró ponttal akkor nem láttad amit csinálsz.

Köszi a linket! Jól gondoltam, hogy a driverrel lehet a probléma. Most hogy a megfelelőt telepítettem,
remekül működnek a 3D-s funkciók. Az említett hibára meg egyszer csak rájövök.
Csak eléggé felhúzott, hogy amikor már publikálnám a végleges anyagot akkor veszem észre,
alig vannak méretezések! Gondolhatod, hogy mit dühöngtem - majdnem az egér bánta :-)
Mesh generatort tudsz esetleg valahonnan? Régóta keresem mint kiegészítőt, de sehol semmi eredmény :-(
http://www.youtube.c...h?v=fcA17YNjH54

Üdv!

#1829 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 09. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 09. 11:57

Köszi a linket! Jól gondoltam, hogy a driverrel lehet a probléma. Most hogy a megfelelőt telepítettem,
remekül működnek a 3D-s funkciók. Az említett hibára meg egyszer csak rájövök.
Csak eléggé felhúzott, hogy amikor már publikálnám a végleges anyagot akkor veszem észre,
alig vannak méretezések! Gondolhatod, hogy mit dühöngtem - majdnem az egér bánta :-)
Mesh generatort tudsz esetleg valahonnan? Régóta keresem mint kiegészítőt, de sehol semmi eredmény :-(
http://www.youtube.c...h?v=fcA17YNjH54

vmi egyszerű probléma lehet abban a méretezés eltünésben.
elvileg ezt a meshgeneratort ki lehet váltani a héjszerkezet eszközzel.

#1830 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 09. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: cps - Dátum: 2012. 08. 09. 12:33

vmi egyszerű probléma lehet abban a méretezés eltünésben.
elvileg ezt a meshgeneratort ki lehet váltani a héjszerkezet eszközzel.

No ha a linken lévő tárgyat héj-ból lemodellezed akkor elismerésem.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de szerintem bele sem kezdenék.
Én ezt beépülő-kiegészítő programként értelmeztem,
ugyanis a filmen szereplő metodika is arra utal. Ugyanilyen a Google-Earth-ös
program is amellyel nagyon jól lehet a környezetbe beilleszteni épületeket.
Ismered esetleg?
Én használom, és elég jól működik. Nem terepet modellez, hanem léptékhelyesen tesz le neked
az adott területről úgymond helyszínrajzot. Jól jön amikor egy kész tervet bele kell illeszteni a tervezett helyére
és azt mondjuk a megrendelő felé prezentálod. Van még olyan lehetősége is mellyel kész skicc modelleket
lehet letenni a tervbe.
Van még ilyenem pár féle. Olyanok ezek mint a leier AC-es platformja. (lehet nem ez a legjobb szó rá)
Üdv!

#1831 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 10. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 09. 16:17

No ha a linken lévő tárgyat héj-ból lemodellezed akkor elismerésem.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de szerintem bele sem kezdenék.
Én ezt beépülő-kiegészítő programként értelmeztem,
ugyanis a filmen szereplő metodika is arra utal. Ugyanilyen a Google-Earth-ös
program is amellyel nagyon jól lehet a környezetbe beilleszteni épületeket.
Ismered esetleg?
Én használom, és elég jól működik. Nem terepet modellez, hanem léptékhelyesen tesz le neked
az adott területről úgymond helyszínrajzot. Jól jön amikor egy kész tervet bele kell illeszteni a tervezett helyére
és azt mondjuk a megrendelő felé prezentálod. Van még olyan lehetősége is mellyel kész skicc modelleket
lehet letenni a tervbe.
Van még ilyenem pár féle. Olyanok ezek mint a leier AC-es platformja. (lehet nem ez a legjobb szó rá)
Üdv!

a héjszerkezetben nagy potenciál van, sokmindent le lehet modellezni vele.
gugli sketchupra gondolsz, az csak síkot rak le nem?

#1832 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 10. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: cps - Dátum: 2012. 08. 10. 13:26

a héjszerkezetben nagy potenciál van, sokmindent le lehet modellezni vele.
gugli sketchupra gondolsz, az csak síkot rak le nem?

Nem csak azt!
Tekintsd meg ezeket:
http://www.youtube.c...h?v=McA1wNJKg7U
http://www.youtube.c...1&v=AhdQnWe5zyw

#1833 Felhasználó inaktív   snowman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 15. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 06. 14:23

Sziasztok!

A nézeteket te hoztad létre, vagy a gyári sablonban lévő előre elkészített nézeteket használod?
Utóbbi esetben mindig azzal kezdd a munkát, hogy az összes gyári nézetet kitörlöd, és sajátokat készítesz saját beállításokkal (szigorúan csak elnevezett fóliacsoportokat, modellnézet-beállításokat stb. használva). Még jobb, ha csinálsz egy saját sablont, amelyben eleve üres a nézet-térkép. A tervlapokra mindig a nézet-térképről húzd be a rajzokat, sosem a terv-térképről.
Ezeket betartva garantáltan nem lesz kavarodás.

#1834 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: snowman - Dátum: 2012. 08. 15. 20:16

A nézeteket te hoztad létre, vagy a gyári sablonban lévő előre elkészített nézeteket használod?
Utóbbi esetben mindig azzal kezdd a munkát, hogy az összes gyári nézetet kitörlöd, és sajátokat készítesz saját beállításokkal (szigorúan csak elnevezett fóliacsoportokat, modellnézet-beállításokat stb. használva). Még jobb, ha csinálsz egy saját sablont, amelyben eleve üres a nézet-térkép. A tervlapokra mindig a nézet-térképről húzd be a rajzokat, sosem a terv-térképről.
Ezeket betartva garantáltan nem lesz kavarodás.

Azóta is agyalok a hiba okának felderítésén, de valsz, h több egymásnak ellentmondó beállítást alkalmaztam.
A nézet készleteimet a gyáriak egyenkénti beállításaival használom, soha nem a gyárit mert ahogy te is sugallod azok nem megfelelőek.
Saját fóliacsoportokat használok, de jó 5let amit javasolsz - a saját sablon készlet! Kipróbálom!
A tervtérképből húztam be eddig a rajzaimat a tervlapokra - nem gondoltam, h ez is gond lehet - ezt is kipróbálom!
Amúgy ha nem csal az emlékezetem a szervező leírásában az általam használt módszert taglalják.
No - viszont valaki azt igazán elárulhatná, hogy
miért a Földszintet jelöli Forrásnak alapból a Nézet térkép Helyszínrajza!????
Az Étv. szerint a tetőidomnak (meg még jó pár dolognak) kell látszódnia a Helyszínrajzon és nem a földszintnek. Nyílván a program nem tudhatja előre, h miként alakulnak majd a szintbeállításaim,
de nem tudom a beállító panelen a forrás jelet átváltoztatni. Egyetlen módszert leltem a megoldásra - a szervezőből áthúzok tetőtéri forrásjelet a nézettérképre, ezáltal létrehozva egy
újabb helyszínrajzot - majd azt átállítgatva megkapom a tetőidomok vetületi képét 1:500-ban.
Erre van valami egyéb megoldás is, vagy ne is keresgessek?
Üdv mindenkinek - szép napot (nemsokára 7vége!) :-)

#1835 Felhasználó inaktív   snowman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 16. 07:38

Azóta is agyalok a hiba okának felderítésén, de valsz, h több egymásnak ellentmondó beállítást alkalmaztam.
A nézet készleteimet a gyáriak egyenkénti beállításaival használom, soha nem a gyárit mert ahogy te is sugallod azok nem megfelelőek.
Saját fóliacsoportokat használok, de jó 5let amit javasolsz - a saját sablon készlet! Kipróbálom!
A tervtérképből húztam be eddig a rajzaimat a tervlapokra - nem gondoltam, h ez is gond lehet - ezt is kipróbálom!
Amúgy ha nem csal az emlékezetem a szervező leírásában az általam használt módszert taglalják.
Az Étv. szerint a tetőidomnak (meg még jó pár dolognak) kell látszódnia a Helyszínrajzon és nem a földszintnek. Nyílván a program nem tudhatja előre, h miként alakulnak majd a szintbeállításaim,
de nem tudom a beállító panelen a forrás jelet átváltoztatni. Egyetlen módszert leltem a megoldásra - a szervezőből áthúzok tetőtéri forrásjelet a nézettérképre, ezáltal létrehozva egy
újabb helyszínrajzot - majd azt átállítgatva megkapom a tetőidomok vetületi képét 1:500-ban.
Erre van valami egyéb megoldás is, vagy ne is keresgessek?
Üdv mindenkinek - szép napot (nemsokára 7vége!) :-)

A nézetek pont azért vannak, hogy előre meghatározott módon mutassák a terv különböző ablakainak tartalmát. Ha onnan húzod be a rajzot a tervlapra, garantáltan azt fogod látni, mint a nézet megnyitásakor.
Ha a terv térképről rakosgatod be a rajzokat, azok a pillanatnyi fólia/modellnézet/stb. beállításokkal kerülnek rá a tervlapra, így ez esetben teljesen feleslegesen vacakoltál a nézetek beállításával. Ráadásul minden ilyen behúzáskor automatikusan keletkezik egy új nézet.

A helyszínrajzzal kapcsolatban csak ismételni tudom magam: a gyári nézetek semmire sem jók, töröld ki őket az első adódó alkalommal. A helyszínrajzot én mindig külön 2D rajzként kezelem, vagy egy részlet/munkalap ablakban, vagy egy külön szinten érdemes megcsinálni.

#1836 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 08. 16. 07:38

azért jelöli forrásnak a földszintet, mert az eredeti tervsablon, úgy működik a hogy a földszintet nevezte át helyszínrajznak, majd kikapcsol pár fóliát és csak a főfalat hagyja meg.
érdemes készíteni egy saját sablont magadnak, saját fólia rendszerrel, saját nézetekkel.
az ac alap sablonja elég összetett, én dúrván 40 fóliából és 6-7 fóliacsoportból már elég használható sablont raktam össze magamnak.

#1837 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 13. 09:35

Sziasztok!

Saját tervlap sablonjaimat tudom másolni tervből tervbe?
Attributumként tudom, hogy nem lehet ami sztem hasznos megoldás lenne - de Ctrl+C és Ctrl+V használatával ez megoldható?
Vagy milyen úton - módon oldhatom meg?
Jahh és a nemechek-es felvásárlás után mire lehet számítani - tudtok valami új hírt?
Üdv!

#1838 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 13. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 09. 13. 09:35

Saját tervlap sablonjaimat tudom másolni tervből tervbe?
Attributumként tudom, hogy nem lehet ami sztem hasznos megoldás lenne - de Ctrl+C és Ctrl+V használatával ez megoldható?
Vagy milyen úton - módon oldhatom meg?
Jahh és a nemechek-es felvásárlás után mire lehet számítani - tudtok valami új hírt?

fájl extrák- füzd össze, majd a csak a tervlapkönyvet válaszd.
a nemetschek jó elvan, nem fog az ac átalakulni nyugi.

#1839 Felhasználó inaktív   andrew2710 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 17. 18:12

Hello

Ha elmentek egy saját kialakítású tárgyat (Fájl - Könyvtári elem - Új könyvtári elem) egy tervben, akkor azt a program hová a csudába menti?
Egy másik terve is be akarom apportálni de sehol nem találom a könyvtárkezelővel sem.
Gondolom hogy a telepített Graphisoft könyvtárba menti valamelyik könyvtárba, de nem lelem.
Az attributum kezelő ugyebár ezt sem kezeli, tehát onnan sem megy.
A gdl könyvtárakban sem találom ezeket.

Ti profi felhasználók egy saját "készlettel" és beállításokkal (- profillal) rendelkező úgymond üres tervfájlt használtok?
Majd ebben elkezdtek dolgozni és minden alkalommal mentés másként?
Vagy mi erre a tuti megoldás?
Évek óta sok tárgyat és elemet meg beállítást használtam már, de szeretném ezeket "összegyúrni" egy profilba.

Jahh és még valami: csak én nem tudok alkönyvtárat nyitni a navigátor tervlapkönyvének a tervlapsablon könyvtárába?
Sok tervezőnek rajzolok és ott már elég sokféle sablon van amiket könyvtárakba akartam rendezni de nem sikerült.

#1840 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 18. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew2710 - Dátum: 2012. 09. 17. 18:12

Ha elmentek egy saját kialakítású tárgyat (Fájl - Könyvtári elem - Új könyvtári elem) egy tervben, akkor azt a program hová a csudába menti?
Egy másik terve is be akarom apportálni de sehol nem találom a könyvtárkezelővel sem.
Gondolom hogy a telepített Graphisoft könyvtárba menti valamelyik könyvtárba, de nem lelem.
Az attributum kezelő ugyebár ezt sem kezeli, tehát onnan sem megy.
A gdl könyvtárakban sem találom ezeket.

Ti profi felhasználók egy saját "készlettel" és beállításokkal (- profillal) rendelkező úgymond üres tervfájlt használtok?
Majd ebben elkezdtek dolgozni és minden alkalommal mentés másként?
Vagy mi erre a tuti megoldás?
Évek óta sok tárgyat és elemet meg beállítást használtam már, de szeretném ezeket "összegyúrni" egy profilba.

Jahh és még valami: csak én nem tudok alkönyvtárat nyitni a navigátor tervlapkönyvének a tervlapsablon könyvtárába?
Sok tervezőnek rajzolok és ott már elég sokféle sablon van amiket könyvtárakba akartam rendezni de nem sikerült.

1. beágyazott könyvtárba rakja, ezt látod a könyvtárkezelőben
2. én spec, egy alap sablonból dolgozom amin nagyjából bevan állítva minden és ehhez frissítem a kedvenceket folyamatosan.
3. igen
4. ez a tuti, ennél jobb nincs.
5. nem lehet könyvtárat készíteni a tervsablonokon belül, érdemes úgy csinálni hogy pl.: papírméret_tervezőkezdőbetűje. A3F KB, A4 ET,stbstb.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.