HWSW Informatikai Kerekasztal: Poker - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Poker Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 01:14

Hali

Nem talaltam pokeres topicot pedig mostansag kezd egyre elterjedtebb lenni, es igy lehet hogy sok embert erdekel itt is.
Igazabol azert nyitottam a topicot hogy vilagga kurtolhessem hogy sikerult bejutni a HPT dontojebe, es ezt en elegge nagy meglepetesnek erzem.
Interneten jacogattam parszor ingyenes tornakon de penzt azt 2X sikerult csak nyerni dehat akkor is csak par dollart, aztan egyszer sikerult 10 dollarig felmennem de atan elbuktam az egeszet. Szal mondhatni nem vagyok valami jo jatekos(legalabbis neten az biztos).
Aztan most egy par hete volt a kis varosunkban egy ingyenes  torna es azt meglatta a tesom es igy beneveztunk mind2 en. ez volt az elso elo pokerversenyem. Meglepetesemre ott is az 50 indulobol az 5. lettem , ami elso jatekra en ugy erzem hogy jo eredmeny volt. sajnos ott nem nyertem sokat mert csak egy oklevel illetve egy pokermagazin volt az 5. helyezett dija.
Itt a HTPn mar nagyobb volt a kihivas mert itt ha jol tudom akkor kb 2600 emberrol indultunk szal itt sokkal jobban kell jaccani elvileg. Gyakorlatban pedig nem feltetlenul(legalabbis a dontoig ugy erzem nem) mert itt minden asztaltol az elso 2 jutott tovabb a selejtezobol es az elodontobol is. szal joval kevesebb embert kellett megverni mint amikor az interneten vagy kissebb tonakon jaccunk ugy hogy folyamatosan ultetik at az embereket 10 es asztalokra kiegeszitve a megmarado emberkeket.
Most egyenlore izgulok a donto miatt. Remelem sikerul a donto asztalig eljutnom. Ugy erzem egyenlore hogy a taktikam bevalik, csak persze jo lapok minden taktikahoz kellenek.

Nah egyenlore ennyit rolam. Varom jatekostarsaim velemenyeit ,tapasztalatait. Kinek mennyire jott be maga a jatek vagy mennyire sikerult nyernie. Esetleg ha valaki meg akarja osztani a strategiajat akkor en is elmondanak hogy egyenlore milyen strategiat valasztottam.

Ha a forum hazigazdai megengedik akkor jo lenne ha valaki tud ingyenes tornakat akkor megosztanak itt annak helyet, datumat, hogy aki meg nem mer penzel beszalni a jatekba de megis kiprobalna hogy milyen(mint pl en :D ) az igy kozelebb kerulhessen a jatekhoz.

Amennyiben a topicnyitasom forumszabalyzatba utkozik ugy elnezest kerek es toroljek a topicot :(
nem tudom hogy mennyire lehet ezt szerencsejateknak nevezni es hogy (ha szerencsejatek akkor)szerencsejatekokat itt megbeszelni(reklamozni) mennyire szabad. En mindenesetre a Freerollos(ingyenes) tornak idopontjait szivesen latnam itt de ha nem engedik akkor beletorodok :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:19

Pedig Itt van már egy  :think:
Ami sokkal nagyobb mint ez.

Szerkesztette: Leslysw 2007. 05. 30. 08:19 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#3 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:27

upsz. a gameware szekciora nem gondoltam.
itt ahogy atfutottam leginkabb online pokerek vannak. es mondjuk ebben a formaban meg ugyahogy elmegy a gamewareba, de szerintem itt jobb helyen van egy ilyen topic.
de persze majd az ido eldonti.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#4 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:31

Én is szoktam játszani, online is, meg haverokkal is és indultam a royalecluboson is, de nem volt szerencsém.
Az egész poker nálam úgy kezdődött, hogy volt egy céges rendezvény (ahol a műsorvezető Korda György volt!!!) és oda beneveztem és elég jó eredményt értem el elsőre.
Közepes játékosnak tartom magam, de fejlődök.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#5 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:32

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:27

upsz. a gameware szekciora nem gondoltam.
itt ahogy atfutottam leginkabb online pokerek vannak. es mondjuk ebben a formaban meg ugyahogy elmegy a gamewareba, de szerintem itt jobb helyen van egy ilyen topic.
de persze majd az ido eldonti.

Szvsz ennek itt nincs értelme de te tudod :D
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#6 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:47

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:31

Én is szoktam játszani, online is, meg haverokkal is és indultam a royalecluboson is, de nem volt szerencsém.
Az egész poker nálam úgy kezdődött, hogy volt egy céges rendezvény (ahol a műsorvezető Korda György volt!!!) és oda beneveztem és elég jó eredményt értem el elsőre.
Közepes játékosnak tartom magam, de fejlődök.

igazabol en nem tudom hogy hogy tudom felmerni magam hogy jo jatekos vagyok e vagy sem.
Amit nyertem az elso pokeren pokermagazint abban volt egy cikk hogy a jatekosoknak milyen szintjei vannak. kb igy hangoztak:
1:milyen lapom van
2:milyen lapja van a masiknak
3:mit gondol a masik hogy milyen lapom van
4:mit gondol a masik arrol hogy en mit gondolok hogy milyen lapja van.

es hogy a 4. szint a verprofi szint. es volt egy szep leosztas hozva peldanak amivel laccolag jol meg is magyaraztak hogy miert van ez, de en ahogy elolvastam nem ezt szurtem le belole, mivel mind2 jatekos a peldaban ugyan megerezte hogy nincs jo lapja a masiknak de mind2 rosszul gondoltak hogy mit miert csinalnak es hogy kb milyen lapja is van a masiknak. szal magyarul a vak szerencse es batorsag kerdesen mulott. igy hogy nem tudjatok a konkret peldat igy nem tudom mennyire voltam ertheto.
szal a lenyeg hogy en abszolut nem erzem hogy ez az allitas megallja a helyet. Persze elismerem hogy vannak olyan leosztasok ahol ezzel a gondolatmenettel (4.) lehet nyerni, de nyerni lehet a 2. szamuval is. es szerintem joval tobb leosztasnal lehet a 2 essel nyerni mint a 4 essel.
Persze az is lehet hogy a tudatlansagom es tapasztalatlansagom miat erzem igy. es ezert nem vagyok jo pokerjatekos?

#7 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:59

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:47

igazabol en nem tudom hogy hogy tudom felmerni magam hogy jo jatekos vagyok e vagy sem.
Amit nyertem az elso pokeren pokermagazint abban volt egy cikk hogy a jatekosoknak milyen szintjei vannak. kb igy hangoztak:
1:milyen lapom van
2:milyen lapja van a masiknak
3:mit gondol a masik hogy milyen lapom van
4:mit gondol a masik arrol hogy en mit gondolok hogy milyen lapja van.

es hogy a 4. szint a verprofi szint. es volt egy szep leosztas hozva peldanak amivel laccolag jol meg is magyaraztak hogy miert van ez, de en ahogy elolvastam nem ezt szurtem le belole, mivel mind2 jatekos a peldaban ugyan megerezte hogy nincs jo lapja a masiknak de mind2 rosszul gondoltak hogy mit miert csinalnak es hogy kb milyen lapja is van a masiknak. szal magyarul a vak szerencse es batorsag kerdesen mulott. igy hogy nem tudjatok a konkret peldat igy nem tudom mennyire voltam ertheto.
szal a lenyeg hogy en abszolut nem erzem hogy ez az allitas megallja a helyet. Persze elismerem hogy vannak olyan leosztasok ahol ezzel a gondolatmenettel (4.) lehet nyerni, de nyerni lehet a 2. szamuval is. es szerintem joval tobb leosztasnal lehet a 2 essel nyerni mint a 4 essel.
Persze az is lehet hogy a tudatlansagom es tapasztalatlansagom miat erzem igy. es ezert nem vagyok jo pokerjatekos?

Én nem keresek ilyen szabályszerűségeket. Szerintem nagyon sok tényezőtől függ, hogy épp hogy kell játszani, asztalnál ülők száma, online vagy élő játék, igazi vagy játékpénz...
Lehet valaki vérprofi játékpénzzel, élőben azért egészen más.
www.radioQ.hu

#8 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:59

Itt van pár nagyon jó tipp!
www.radioQ.hu

#9 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 09:10

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 2:14

Ha a forum hazigazdai megengedik akkor jo lenne ha valaki tud ingyenes tornakat akkor megosztanak itt annak helyet, datumat, hogy aki meg nem mer penzel beszalni a jatekba de megis kiprobalna hogy milyen(mint pl en :D ) az igy kozelebb kerulhessen a jatekhoz.

Amennyiben a topicnyitasom forumszabalyzatba utkozik ugy elnezest kerek es toroljek a topicot :(
nem tudom hogy mennyire lehet ezt szerencsejateknak nevezni es hogy (ha szerencsejatek akkor)szerencsejatekokat itt megbeszelni(reklamozni) mennyire szabad. En mindenesetre a Freerollos(ingyenes) tornak idopontjait szivesen latnam itt de ha nem engedik akkor beletorodok :(

Nem ütközik szabályzatba. ;)

#10 Felhasználó inaktív   ng0ofy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 10:23

Idézet: Leslysw - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 8:32

Szvsz ennek itt nincs értelme de te tudod :D

Szerintem meg igenis van a "Sziget"-ben, azaz az informatikától távolabb eső dolgok fórumában egy topicnak létjoga, ami az egyik legnépszerűbb nem digitális (szoftver) játékról szól. Van a focinak is. Akkor ennek mért ne lehetne? Azért mert egyesek nem képesek még pókerezni sem fellálni a géptől? Igenis van "értelme".

Plussz: Nyíregyházi pokerverseny Persze pénzdíjas, de 3 rúgó nem nagy pénz...

Szerkesztette: ng0ofy 2007. 05. 30. 10:36 -kor

"Sokkal jobb valakit idegen nyelven leszidni... Olyan mintha nem is én tenném." K.F.

#11 Felhasználó inaktív   ng0ofy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 10:29

:offtopic: A csatolt dokumentumban van egy kockajáték leírása, saját kútfőmből. Ha valaki tudja, hogy mi a neve segítsen, és írja be ide. Ja, a játék a Pirates of the Caribbean nevű PC játékban van benne, Pirate Dice néven, de ez nem sokat érul el az eredeti nevéről, mert a Hold'em is Pirate Poker benne (: Szóval aki ráismer, ráismert a játékban segítsen kitalálni a nevét és/vagy pontos szabályait.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: ng0ofy 2007. 05. 30. 10:31 -kor

"Sokkal jobb valakit idegen nyelven leszidni... Olyan mintha nem is én tenném." K.F.

#12 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 10:49

hat a 3 rugo az tenyleg nem nagy penz de 18 rugo elso alkalommal. es annyit mar egy ujjonc nem biztos hogy ki akar adni.
azert durva hogy 15 rugo partolo tagsagi dijat kertek. Nalunk Ullon 500Ft ot kertek partolo tagsagi dijkent. azert az mas mint a 15000.

#13 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 2:14

Hali

Üdv és üdvözlöm a topicot!

Magam 2 éve játszom rendszeresen, hétvégente egy nagyobb baráti társasággal, plusz agyba-főbe a neten.
Nem derült ki számomra a hozzászólásodból /vagy figyelmetlenül olvastam el  :D /, de gondolom Texas Hold'em-t játszol, ha már Gyuri bácsit is megemlítetted.
Megpróbálom a saját-szubjektív tapasztalataimat leírni.
Szóval szerintem arról ismerszik meg az igazán jó játékos, hogy a kurv@ jó lapokat is képes eldobni. Én legalábbis a legnagyobbakat mindig akkor veszítettem, ha foggal-körömmel próbáltam megvédeni az általam verhetetlennek vélt leosztást. Nem kevés partyt buktam ász párral a kezemben.  :(
Kiszámíthatatlanság. Ez is csak szubjektív megfigyelés, meg jó nagy közhely, de jópár haveri party alapján mondhatom, hogy a legtöbbször olyan játékos nyert, akiről sohasem tudtad, hogy mi lesz a következő lépése, mondjuk ehhez jó idegek kellenek, de ezzel a taktikával szar lapokkal is sokáig eljuthatsz.
Agresszív/biztonsági játék. Hosszú távon bukta, ha erőszakosan játszol. előbb-utóbb beletörik a bicskád, nem létezik, hogy végig működjön a dolog, a másik véglettel pedig lemorzsolódsz - hja, kockázat nélkül nincs győzelem. /Pár hete gondoltam, hogy játszom úgy, h. tényleg csak tuti lapokat tartom meg. A 3 órás party alatt egyetlen leosztást nyertem, igaz, sokáig játékban maradtam, de simán megettek a vakok./

Sikerült jó nagy közhelyeket leírnom, gondolom vágtad már ezeket a dolgokat.

Tudom, hogy a póker nem matek, de ezeket nagyjából tartsd észbe:

Esélyek

Osztáskor párt kapsz kézbe 5.88%
Osztáskor AA-t kapsz kézbe 0.45%
Osztáskor egyszínű (suited) lapokat kapsz 23.53%
A flopra flushöd van. 0.84%
Ha pár van a kezedben a drill esély a flopnál 11.76%
Ha KK van a kezedben egy ász esélye a flopban 19.31%
AA nyerési esélye két játékos esetén 85%
AA nyerési esélye három játékos esetén 73%
AKs vs. 22 50.1% : 49.9%
AKo vs. 22 47.3% : 50.7%
AKs vs. QQ 46.4% : 53.6%
AKo vs. QQ 43.2% : 56.8%
AA vs.KK 82% : 18%

Ez azt mutatja, hogy lflop után milyen eséllyel alakuhatnak ki kombinációk:

Turn River Együtt
Semmi-> 1 pár 12.76% 13.04% 24.06%
1 pár -> Drill 4.25% 4.34% 8.41%
2 pár -> Full 8.51% 8.69% 16.46%
4 egyszínű -> flush 19.15% 19.56% 34.97%
3 egyszínű -> flush 3.30%
Nyitott sor (4 lap) ->sor 17.02% 17.39% 31.45%
4 lapos sor -> sor 8.51% 8.69% 16.46%
AKQ (A23) -> sor 1.48%
KQJ -> sor 2.22%
QJT -> sor 2.96%
1 pár -> póker 0.09%
Drill-> póker 2.13% 2.17% 4.25%
Drill->Full 12.76% 19.56% 29.82%

És soha, de soha ne számíts flush-re, nem fog jönni!!!!!!!!  :D  :D  :D  :reklamacio:
A többi az aláírásomban.  :)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#14 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:35

Idézet: 7of9 - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 12:12

Nem kevés partyt buktam ász párral a kezemben.  :(

Én a jómúltkor azért hagytam abba pár hétre a játékot, mert egy este három leosztást is buktam AA-val...kicsit betett az idegeimnek :Đ

Idézet

És soha, de soha ne számíts flush-re, nem fog jönni!!!!!!!!

Ezt tanusíthatom :D Kiegészíteném annyival, hogy azonnal jön a flush, amint eldobtad a lapot :D
(Én a múltkor eldobtam egy royalt, ami nem is olyan vicces... J3 kézbe, rámemeltek flop előtt, eldobtam. 10, K, Q, A, agyvérzés közeli állapot. 2 embernek sora volt, egynél meg flush, emelgettek össze vissza, én meg készültem kimenni a világból :Đ

Szerkesztette: bálesz 2007. 05. 30. 11:42 -kor

"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#15 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:50

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 12:35

Ezt tanusíthatom :D Kiegészíteném annyival, hogy azonnal jön a flush, amint eldobtad a lapot :D

Meg úgy általában, tuti, hogy dobás után lett volna az embernek valami gyilkos lapja... :D

#16 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:50

amugy Texas Hold'em et jaccok en is.
erdekesek ezek a statisztikai adatok. eleg surun varok flushre pedig en is tudom hogy ugyse jon. ha meg jon akkor ugyis 4 szin jon ki es a masiknak nagyobb lappal lesz :D.
tegnap HPTn volt igy. nem mertem eleg nagyot hivni az 5 ossel levo flushomre(4 szin volt lent) es a masiknak 6 ossal volt :D. biztos eldobta volna hanem ha nem a minimumot hivom hanem 3-4Xeset.dehat ez van.

amugy en azt a teknikat kovettem hogy minden lapomat megmutattam(alig volt 1-2 amikor nem mutattam meg) es eleg soxor bloffoltem is es igy lattak hogy kiszamithatatlan vagyok, es igy tartottak tolem.ezt meg tetezte hogy flopp elott en szinte soha nem hivtam ra(ebbol is talan 1-2 alkalom volt de akkor gyorsan dobaltak is el mert megszoktak hogy nem szoktam emelni ott)/es ebbol sem tudtak hogy most van e nagy lapom./ es en mindig azt vartam hogy ellenem hivjanak nagyot es en csak az elfogado legyek. igy mondjuk joparszor tudtam volna tobbet kihozni ha agressziv vagyok de konnyen bukhattam volna is egy nagyobbat ha megsem nalam van a jobb lap.es en megelegedtem a kissebb nyeresekkel is.de szerencsere it az elodontoben eleg surun nyertem kicsit. bukni is kicsiket buktam csak. szerencsere a jatekostarsaim sem voltak azok a nagy flopp elotti emelok igy nyugodtam tudtam a floppbol jaccani. ez igy nagyon fekudt nekem.
meg azt nem tudom hogy akkor mit fogok csinalni ha szinte mindig megemelik a tetef flopp elott. mert flopp elott egy all-innel meg eleg surun AKt is eldobok. egyszer mutattam szomszedomnak is hogy most dobom el az AK az meg hulyen nezett ram. vegul mas elfogadta es nem jott volna ki nekem semmi.
szal flopp elott a nagy hivasokat en is eldobom, hiaba van 2 magas lapom.persze suru rahivasnal majd meg kell valamikor adogatnom...
remelem a dontoben is kifogok egy nyugis asztalt, ahol tudom jaccani a jatekom.ezzel a jatekkal a selejtezoben es elodontoben is chipleaderkent jutottam tovabb.
A tesom viszont mindig csak a jo lapra adogatta meg. nem bloffolt mert nem mert. a selejtezoben os is chipleaderkent jutott tovabb de a selejtezoben eppencsak tovabbjutott. de vegulis az a lenyeg hogy tovabbjutott, es nem az hogy mennyivel mert meg itt nem vittuk a zsetonokat megunkal. bar nekem jol jott volna :D

#17 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:58

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 12:50

ezt meg tetezte hogy flopp elott en szinte soha nem hivtam ra(ebbol is talan 1-2 alkalom volt de akkor gyorsan dobaltak is el mert megszoktak hogy nem szoktam emelni ott)/es ebbol sem tudtak hogy most van e nagy lapom./ es en mindig azt vartam hogy ellenem hivjanak nagyot es en csak az elfogado legyek. igy mondjuk joparszor tudtam volna tobbet kihozni ha agressziv vagyok de konnyen bukhattam volna is egy nagyobbat ha megsem nalam van a jobb lap.es en megelegedtem a kissebb nyeresekkel is.de szerencsere it az elodontoben eleg surun nyertem kicsit. bukni is kicsiket buktam csak. szerencsere a jatekostarsaim sem voltak azok a nagy flopp elotti emelok igy nyugodtam tudtam a floppbol jaccani. ez igy nagyon fekudt nekem.
meg azt nem tudom hogy akkor mit fogok csinalni ha szinte mindig megemelik a tetef flopp elott. mert flopp elott egy all-innel meg eleg surun AKt is eldobok. egyszer mutattam szomszedomnak is hogy most dobom el az AK az meg hulyen nezett ram. vegul mas elfogadta es nem jott volna ki nekem semmi.
szal flopp elott a nagy hivasokat en is eldobom, hiaba van 2 magas lapom.persze suru rahivasnal majd meg kell valamikor adogatnom...
remelem a dontoben is kifogok egy nyugis asztalt, ahol tudom jaccani a jatekom.ezzel a jatekkal a selejtezoben es elodontoben is chipleaderkent jutottam tovabb.
A tesom viszont mindig csak a jo lapra adogatta meg. nem bloffolt mert nem mert. a selejtezoben os is chipleaderkent jutott tovabb de a selejtezoben eppencsak tovabbjutott. de vegulis az a lenyeg hogy tovabbjutott, es nem az hogy mennyivel mert meg itt nem vittuk a zsetonokat megunkal. bar nekem jol jott volna :D

Én sem nagyon szeretem, ha flop előtt emelnek, nekem valahogyan olyan hasraütésszerű/túl kemény dolog (mondjuk ez is lehet egy taktika). Ha jó lapod van és a zsetonok is engedik, azért meg lehet adni, itt még nagyon nyitott a játék. Legrosszabb esetben a hívónál AA van, amit azért meg lehet fogni, szóval érdemes lehet a flopra várni, ha tényleg megengedik a lapok.
Persze ez party függő megint.
Jah, meg egy kalappal a versenyre, beszámolót várok!  :up:

#18 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 12:01

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 12:50

erdekesek ezek a statisztikai adatok. eleg surun varok flushre pedig en is tudom hogy ugyse jon.

Ez valami pszichés-tudatalatti dolog lehet, egyszerűen az ember lát a kezében két színt, kettő meg lenn van az asztalon, egyszerűen nem hiszed el, hogy nem jön fel az ötödik.

#19 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 12:46

Szasztok!

En is nagy Hold'em jatekos vagyok. Eleinte eloben jatszottam haverokkal, de aztan rajottem, hogy on-line meneteket sokkal konnyebb leszervezni, mint osszeugrasztani a haverokat rendszeresen. De az elo jatekot sokkal jobban szeretem, mert plussz tenyezok vannak, amik befolyasoljak a jatek stilusat. No meg megis csak emberek kozott vagyok! :)

Szerintem Agressziv/Feszes taktika csak onmagaban nem nagyon mukodik. En eleinte mindig Feszesen szoktam jatszani es egy ido utan, ha egy ket jo kezet elviszek valtok es kezdek egyre Agressziveben jatszani.

Flush-re varas veszelyes dolog tud lenni. Foleg, akkor ha be is jon. Ilyenkor az ember hajlamos azt gondolni, hogy ezt nem lehet megverni es adja ra penzt ezerrel. Oszt, amikor a vegen leboxolnak egy alacsony fullal akkor meg pislog, hogy mi van. Nem egyszer szopattam mar ki magam igy egy-egy partibol.

Straight Flush-om eletemben egyszer volt, pont egy elo versenyen. Kezemben 7s, 8s. Floppra kijott: 5s, 9s, 4h. Ellenfel erre emelt egy nagyot, megadtam. Turn: 6s. Ellenfel erre asszongya: "Fogadjunk, hogy nem mersz All-inre jonni, kiscsako!" Megadas. River: Kd. Srac nagy buszken vigyorogva mondja: "Lesz*pom magam, ha az aszos flush-omet levered!" Erre en: Csak sima flush? Az nem lesz eleg..." Ezutan megmutattam a lapjaimat es a srac feje szo szerint piros valtott. Ugy karomkodott a gyerek meg mutogatott nekem, hogy azt hittem kiutnek a haverjai a csavonak.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#20 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 12:49

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 13:46

Feszes taktika

Szia!
Mi az a feszes taktika?  :confused:

Téma megosztása: