HWSW Informatikai Kerekasztal: Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 19. 00:04

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 21:28

Tárcsáztam, hogy internetezni tudjak a Vodas csoda modemmel és ez a hiba üzenet jött az internet helyett...

Handshakeing. Voda cuccból tárcsázz, oszt APN-t mindenképpen állíts be.
Make love not Wor.

#82 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 00:05

Idézet: chris77 - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 22:42

Jah...nem tom.
Azért volt  furi,mert nekem USB-s modemem van és ennek felülete valamivel egyszerűbb.

Ez régi verziós, frissíjjál FW-t, meg szoftvert, egész jó a FAQ. Utána gépre nem is kell telepednie, egyből a modemről fut.
Make love not Wor.

#83 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 00:06

Idézet: kajesz - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 11:53

Ezt keresitek?
Állítólag működik Pista alatt is.
http://www.vodafone....bfrissites.html

Gyakorlatilag is. Acceptáltam, bedugtam több Pista alá is, percet molyol, működik, teljesen jó.
Make love not Wor.

#84 Felhasználó inaktív   ludovikusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 20. 10:13

Sziasztok! Használja valaki a modemet Linux alatt? Az én gépemen Suse fut, de érdekelne bármely más disztróval kapcsolatos tapasztalat.

#85 Felhasználó inaktív   Trebitsch 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 20:35

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 9:53

Jeleneg ilyen a Vodafone minősége Csillaghegyen!!!!!
De Új-Pesten sem jobb.

Mivel csináltad ezt a grafikont? Tetszik, csinálnék ugyanilyet 23-án Astoriánál, jó sok userrel körülvéve. :)

#86 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 20:46

Idézet: Trebitsch - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 21:35

Mivel csináltad ezt a grafikont? Tetszik, csinálnék ugyanilyet 23-án Astoriánál, jó sok userrel körülvéve. :)

Én meg bevállalom a Vodafont, közepes terheléses cellákkal, meg agyonnyomva is. Ha nem is Astoriánál, de Deák térnél a díszpáholyból :-) Ez nem a saját utilja, amit mi is nézegettünk? Vagy dumeter nem tud valamit? Minnyá rádugom a céges laptopra.

Tmobil érdekes dolog, belvárosban párszor megint előfordul a "hálózat foglalt" üzenet, aztán ha a beszédforgalom is néha dugós, akkor az adatról jobb nem is beszélni.
Make love not Wor.

#87 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 21:10

Voda, Csepel kozepe, meg ilyenek:

Csatolt fájl:

Make love not Wor.

#88 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 15:57

Vodafon, Gödöllő Tecsó parkolóban GPRS-el el is indul, aztán mellé még szakadt is, de néha megütötte a 10 kilobit feletti sebességet. Én ilyen vagyok, mindig ott döglik, ahol éppen kellene.
Make love not Wor.

#89 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 19:30

Idézet: Trebitsch - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 20:13

(Mellesleg: a zipből kicsomagolt 2 fájl közül a kisebbikben trójait talált az AVG... :))

Mondtam én a megmondtam, hogy ilyen helyről nem töltünk .reg filét, meg patchet, meg semmit, mikor van a netlimiternek hivatalos oldala, hogy a nénémszédüljön megfelé.
Make love not Wor.

#90 Felhasználó inaktív   Trebitsch 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 23:39

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 23:27

Érdekes, NOD32 nem talál semmit.
Mi a virus neve?

Trojan horse  Generic7.CEY

Csatolt fájl:

#91 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 13:14

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 14:10

akkor sem találja meg a virust. Pedig nem buherált NOD32-öm van, hanem gyári, licenszelt EE!!!!
Nem lehet, hogy olyan kódrészt tartalmaz amit tévesen virusnak azonosít?

Minnyá letolom a kérdést a virlaborba, aztán akkor hamar kiderül, mert igazából a "patch" file nemtom mit takar, de gyaníthatóan valami szürke származású cucc lehet, így elméletem szerint abba elég gyakoriak a trójais cuccok.
Make love not Wor.

#92 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 13:39

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 14:32

Patch file azt takarná, hogy ne 30-napig működjön a NetLimiter. Ha jol emlékszem.
Való igaz, hogy ezek szoktak kukacot tartalmazni.

Avast még nem szólt, minnyá nyomjuk tovább, lehet olyat csinál, mint amit az a trójai, Trebinek is ezt mondtam, mi a fenének .exe cuccokat futtani ilyenhez, mikor elég a serialt beírni, aztán olyat kellene mellékelni? mindig fáztam ezektől, oszt többnyire jogosan.
Make love not Wor.

#93 Felhasználó inaktív   stephenx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 07:46

szevasztok.

valakinek valami újabb tapasztalata, a lassú bootolással kapcsolatban ha bent van a vodafone modem, ????
mert nekem még mindig lassan áll fel a gép akár hányszor újra húztam, mindig ezt csinálja.
mára pedig el szállt a modem, este még ment reggelre meg már apn beállitást kér állandóan és nem észleli a modemet , azt mondja.le szedtem és most meg nem akar települni sajna.

köszi a segitséget elöre is.

#94 Felhasználó inaktív   stephenx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 13:39

usb-s modem ami a vodkafonnál van.

#95 Felhasználó inaktív   sopte 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 16. 18:18

hahó!
van valakinek jelen pillanatban hasonló problémája vodafonos nettel: épp jól műkszik minden, nem áll meg, nem kapcsol szét, épp csak az összes google szolgáltatást vagyok képtelen elérni  :mad:

#96 Felhasználó inaktív   Kavics™ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 17:33

Idézet: sopte - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 18:18

hahó!
van valakinek jelen pillanatban hasonló problémája vodafonos nettel: épp jól műkszik minden, nem áll meg, nem kapcsol szét, épp csak az összes google szolgáltatást vagyok képtelen elérni  :mad:

Jó neked:) én napokig csak  google oldalait értem csak el!
De azt hogy miért :think:

más
Szerintetek mennyire ajánlott a hivatalos driverek telepítése?
http://www.huawei.co...o?type=-1&id=60

Ha mondjuk valaki "véletlen" lezúzza a vodásat akkor mi lesz, a szolgáltató szankcionálhat vagy sem?

#97 Felhasználó inaktív   dz99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 16:20

Idézet: Kavics™ - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 17:33

Jó neked:) én napokig csak  google oldalait értem csak el!
De azt hogy miért :think:

más
Szerintetek mennyire ajánlott a hivatalos driverek telepítése?
http://www.huawei.co...o?type=-1&id=60

Ha mondjuk valaki "véletlen" lezúzza a vodásat akkor mi lesz, a szolgáltató szankcionálhat vagy sem?

Sziasztok!

Én is ebben a cipőben járok. Tegnap izzítottam be a HSDPA voda modemet XV kerben. És miután fél órákra elment a böngészési lehetőség (a kapcsolat nem szakadt meg) felhívtam az ügyfélszolgálati embert, és 20 percet okított.

Nem ért semmit, végül (eddig) a dashboard frissítés új vodásra segített eddig. Firmware frissítés lesz a következő.

Az ügyfélszolg. srác a Huwei szoftvert nagyon nem javasolta!

#98 Felhasználó inaktív   Kavics™ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 18:54

Idézet: dz99 - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 16:20

Sziasztok!

Én is ebben a cipőben járok. Tegnap izzítottam be a HSDPA voda modemet XV kerben. És miután fél órákra elment a böngészési lehetőség (a kapcsolat nem szakadt meg) felhívtam az ügyfélszolgálati embert, és 20 percet okított.

Nem ért semmit, végül (eddig) a dashboard frissítés új vodásra segített eddig. Firmware frissítés lesz a következő.

Az ügyfélszolg. srác a Huwei szoftvert nagyon nem javasolta!

Pedig megéri frissíteni:)
  • egyszerűbb de nagyobb tudású kezelőfelület, fürgébb kliens, kevesebb erőforrás igénnyel
  • nincs csatlakozási probléma
  • normális, adat statisztika (grafikus diagram és számszerűen is jelezve)
  • utolsó csatlakozás
  • napi
  • havi
  • évi bontásban
  • legfontosabb nem nullázódik véletlenszerűen
Egyetlen hátrány hogy nem lehet APN-t váltani csak ha leválasztod az usb háttértárat.

#99 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 09:51

Idézet: sopte - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 19:18

hahó!

:(  :(

Én ezt egyszerűen nem értem!!
Nem szeretem a vodát(sőt az összes szolgáltatótól kiráz a hideg),de ez már felér egy üzletrontással,amit itt művelnek egyesek!! :reklamacio:

Nekem több hónapja megvan és semmi ilyesfajta problémát soha ismétlem soha nem tapasztaltam!
A lassú bootolásos probléma is csak (ha a windows bebootolására gondol az illető) feltelepített daemon-tools-nál jelentkezett nálam.Egy szűz XP-n mindez nem jelentkezik.

A legnagyobb gondom a szolgáltatással eddig az ,hogy vannak időszakok(gondolom amikor többen használják egyszerre ezt a szolgáltatást),akkor egy picit lecsökken(100kB/s-ről olyan 60-70 körülire) a letöltési sebesség.Ennyi,meg esetleg néhány helyen a gyenge térerő,de semmi más.
Nekem soha nem szakadt meg letöltés közben,mindig fel tudtam csatlakozni vele a netre(a nap bármely szakában) és olyat hogy csak a google elérhető az életben nem láttam!!
Szerintem ezeknél a felhasználóknál máshol keresendő a hiba(pl. daemon tools,tűzfal beállítások,netezés közben 'benyalt' programok,egyéb -modemen kívüli- hardveres gondok stb.....)

Bocs hogy így fellázadtam,csak igazából azokra az emberekre gondolva tettem ezt,akik hasonló cipőben járnak,mint azelőtt én(nincs más lehetőségük elérni a netet se ADSL, se kábel, se semmi) ,és esetlegesen az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások miatt,nem mernek szerződést kötni a szolgáltatásra.

Szerk.:
Jahh :omg:  és mégvalami : és más szolgáltatókkal szemben ,ami nagyon nagy előnyt jelent(legalábbis számomra) a három napos kipróbálási lehetőség és a korlátlan letöltés(természetesen filecserélő alkalmazások használata nélkül).

Szerkesztette: chris77 2007. 11. 24. 09:58 -kor

#100 Felhasználó inaktív   Ply 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 19:36

Idézet: chris77 - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 9:51

Én ezt egyszerűen nem értem!!
Nem szeretem a vodát(sőt az összes szolgáltatótól kiráz a hideg),de ez már felér egy üzletrontással,amit itt művelnek egyesek!! :reklamacio:

Nekem több hónapja megvan és semmi ilyesfajta problémát soha ismétlem soha nem tapasztaltam!

Nálam (Bp. XII. ker.) rendszeresen szakad. Vannak többórás időszakok, amikor nem lehet visszacsatlakozni, csak zölden pislog szegény modem. A modem a neki adott parancsokra válaszol, csak amikor fel kéne építeni a kapcsolatot, akkor nem jut el addig, hogy IP-címet kapjon. Tegnap hat órán keresztül nem lehetett felcsatlakozni, aztán huss, és jön minden másfél megabittel. És utána néha napokig hibátlanul, a napi egy bontást leszámítva szakadás nélkül. Ne mondja senki, hogy ez térerőprobléma. És igen, a múlt héten volt egy nap, hogy a külföldi oldalak nagy részét nem lehetett elérni, miközben a belföld gond nélkül látszott. Havi 5000 Ft, ennyit megér, többet nem.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.