HWSW Informatikai Kerekasztal: Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 01. 16:30

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 14:21

A vita végülis már lényegtelen. A mai nappal a Voda hajlandó volt kötbér megfizettetése nélkül bontani a szerződésemet....

Szóval aki úgy érzi....meneküljön

Hogyan?
Hany evre kototted, mikor?

Szerkesztette: TiWiNE 2008. 12. 01. 16:35 -kor

#302 Felhasználó inaktív   Book 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 16:35

Idézet: TiWiNE - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 17:30

Mert Dec 1. van.

13-an van szamla zarasom :)
Meg ahogy irtam melohelyen semmi gond nem volt hetvegen se
Everun Umpc
512 ram, 6 Gb ssd, 60 Gb hdd
600 Mhz Amd
Wlan, Bt

#303 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 01. 17:17

Idézet: TiWiNE - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 16:30

Hogyan?
Hany evre kototted, mikor?

Júniusban...két évre.

Több dologba bele lehet kötni....lásd a feljebb becopyzott levelemet. Ennek egy másolatát elküldtem némi udvarias magyarázattal a Voda vezérigazgató e-mail címére, erre ma reggel felhív egy üszf-es, hogy kötbér nélkül szerződést bonthatok.....mondtam okés......majd másfél órával később felhívott egy másik manus szintén a vodától, hogy megkapták az infót az eredeti reklamációs e-mailemből, meg abból amit az igazgatónak(!) küldtem. Csak annyit akart, hogy leértesítették a Székesfehérvári boltot, hogy menni fogok, tudni fognak a bontásról és sajnálja, hogy így alakult.......szerintem kár is anyázni, mert azzal nem lehet egyről a kettőre jutni, nekem a munka miatt kellett (volna) a mobilszélessáv, nem célom a fél netet letölteni, és gondolom ezt megértették.

Nagyjából ennyi....

#304 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 17:26

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 18:17

Júniusban...két évre.

Több dologba bele lehet kötni....lásd a feljebb becopyzott levelemet. Ennek egy másolatát elküldtem némi udvarias magyarázattal a Voda vezérigazgató e-mail címére, erre ma reggel felhív egy üszf-es, hogy kötbér nélkül szerződést bonthatok.....mondtam okés......majd másfél órával később felhívott egy másik manus szintén a vodától, hogy megkapták az infót az eredeti reklamációs e-mailemből, meg abból amit az igazgatónak(!) küldtem. Csak annyit akart, hogy leértesítették a Székesfehérvári boltot, hogy menni fogok, tudni fognak a bontásról és sajnálja, hogy így alakult.......szerintem kár is anyázni, mert azzal nem lehet egyről a kettőre jutni, nekem a munka miatt kellett (volna) a mobilszélessáv, nem célom a fél netet letölteni, és gondolom ezt megértették.

Nagyjából ennyi....

Koszi az info-t :respect:

#305 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 17:32

Idézet: Book - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 17:35

13-an van szamla zarasom :)
Meg ahogy irtam melohelyen semmi gond nem volt hetvegen se

:omg:

#306 Felhasználó inaktív   özv.József 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 14. 21:48

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 13:21

A vita végülis már lényegtelen. A mai nappal a Voda hajlandó volt kötbér megfizettetése nélkül bontani a szerződésemet....

Szóval aki úgy érzi....meneküljön

Hogyan csináltad? Légyszi válaszoljál! Előre is köszi.

#307 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 15. 01:03

Idézet: özv.József - Dátum: 2008. dec. 14., vasárnap - 21:48

Hogyan csináltad? Légyszi válaszoljál! Előre is köszi.

Egyből le is írta.
Make love not Wor.

#308 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:28

Frankon tele a faszom a parasztokkal mostmar....  :mad:

Engedje meg, hogy ezúton is tájékoztassuk az általunk bevezetett mobilinternetes forgalomlassításról, mely a mobilinternetezők nagy többségének internet-élmény fokozása érdekében történik.

A Vodafone Internet Szabadon akcióban korlátlan internetes tarifacsomagra szerződést kötő ügyfelek körében, a számlázási időszakban az 5GB adatforgalmi korlátot elérve csúcsidőben, 10 GB felett csúcsidőn kívül is csökkentjük az adatátviteli sebességet. A számlázási ciklus lezárultával a lassítás megszűnik. A leforgalmazható adatmennyiség továbbra is korlátlan.

Az 5 és a 10GB feletti lassítás bekapcsolása automatikusan történik, illetve a számlázási ciklus lezárultával annak megszűnése is automatikus, ehhez semmiféle manuális tevékenység nem szükséges.

Cégünk azért döntött a forgalomlassítás bevezetése mellet, mert a tapasztalatok szerint annak ellenére, hogy a fájlcserélő alkalmazásokat nem engedélyezzük a korlátlan internetes csomagunkban, az ügyfeleink nagyon kis része hatalmas adatforgalmat bonyolít, ami az internetezők nagy százaléka számára jelentősen csökkenti a sebességet, ezáltal pedig az internetezés élményét.

Vannak ügyfeleink, akik több 100, sőt akár 1000GB-ot is forgalmaznak egy hónap alatt. A mobilinternet technológia jelenleg még nem képes a kis területen összpontosuló nagy adatforgalmat kezelni anélkül, hogy a többi felhasználó minőségromlást érzékelne.
Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a lassítás ideje alatt is rendeltetés szerint használható marad az internet szolgáltatásunk böngészésre, levelezésre, chatelésre.

A forgalomlassítás mértéke az Általános Szerződési Feltételek 3. számú mellékletében meghatározottak figyelembevételével történik, miszerint mindenkori célérték (jelenleg 150 kbit/s) az a sebesség, aminél alacsonyabb szintre nem lassítunk senkit (az EU szabályozás szerint 144Kbit/s az alsó határa a szélessávú internetnek).

Azonban a lassított mobilinternet is teljes értékű szélessávú szolgáltatás, amely továbbra is alkalmas a felhasználók 90%-a által kizárólag folytatott tevékenységekre: böngészésre, e-mailezésre, chat-elésre.

Természetesen továbbra is korlátlan adatmennyiség tölthető le a Vodafone Internet Szabadon akciójában kötött előfizetéssel. Ráadásul a korábbiakkal ellentétben már a fájlcserélő alkalmazásokra vonatkozó megkötés nélkül, vagyis engedélyezzük ezen alkalmazások használatát.

A korlátozással kapcsolatban két országos napilapban jelent meg hír október 24-én.

Azért másoltam be ide, mert hátha :) van olyan ember, aki esetleg nincs tisztában ezekkel a korlázotásokkal.

És egyáltalán mikor van a csúcsidő?:)

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó