HWSW Informatikai Kerekasztal: Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) Komoly :) Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 05. 22:36

....

Szerkesztette: charlie 2008. 02. 05. 22:40 -kor

MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#42 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 29. 11:50

Használja ezt valaki Operával rajtam kívül? Kiderült, hogy emiatt lép ki néha az Operám hibaüzenet nélkül. PH!-n is használok egyedi css-t, de az nem okoz gondot. Valamelyik css class-tól vagy property-től megfekszik. FF alatt nem produkál hibát a fekete skin?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#43 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 17:55

Sose volt bajom FF alatt ezzel pedig azota használom hogy megcsinaltam...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#44 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 20:08

up :) - csak ugy.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#45 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:55

Gombok javitva az ujhoz.
Atirtam a PNG fileokat, mostmar transparent background van rajtuk.

(csatolva, hasznalata mint eddig)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 20:11 -kor

#46 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:58

A régi barna színt is meg tudod csinálni az új változathoz? :confused: :) Jó lenne! :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#47 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:01

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 18:58

A régi barna színt is meg tudod csinálni az új változathoz? :confused: :) Jó lenne! :respect:

Work in progress - megvan a regi css (barna) a gepemen, csak at kene irjam a szinkodokat.

#48 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:08

Áhh, szuper lenne. :respect: :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#49 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:02

Kheki: https://forum.hwsw.h...T&f=22&t=148726

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 21:30 -kor

#50 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:11

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 12:50

Használja ezt valaki Operával rajtam kívül? Kiderült, hogy emiatt lép ki néha az Operám hibaüzenet nélkül. PH!-n is használok egyedi css-t, de az nem okoz gondot. Valamelyik css class-tól vagy property-től megfekszik. FF alatt nem produkál hibát a fekete skin?

Én is zenekedvelő vagyok, operával nyomom. O/a alatt mit kell csinálnom hogy keki legyen a hwsw ne kaki? Ha tud valaki leírósabban segíteni köszi.  :up:

#51 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:13

Nemtom, nem hasznalok operat :) - De a mukedvelok majd megirjak mit csinalj, gondolom.
Plusz igazabol en megmaradtam a sajat sotet verziomnal, csak masoknak csinaltam a Khekit.

#52 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:15

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:13

Nemtom, nem hasznalok operat :) - De a mukedvelok majd megirjak mit csinalj, gondolom.
Plusz igazabol en megmaradtam a sajat sotet verziomnal, csak masoknak csinaltam a Khekit.

Sokan kekibe szeretnék önteni a kezed  :Đ  Klassz lett, köszi!  :up:

#53 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:17

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:11

Én is zenekedvelő vagyok, operával nyomom. O/a alatt mit kell csinálnom hogy keki legyen a hwsw ne kaki? Ha tud valaki leírósabban segíteni köszi.  :up:

Opera natívan kezeli az user css-t, de ez a rókás valahogy nem tetszik neki. Én meg nem értek hozzá :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#54 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:52

Fura, bar nem vagyok egy CSS szakerto, de szerintem ebben nincs semmi extra. Esetleg a PNG fileokat nem szereti benne, passzolom, mondom nincs Operam.

#55 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:04

Mexel megmondta, az első két sor zavarta. Nem értek hozzá és nem tudom mi az, de bármikor mondok hasonlót tápegységben :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#56 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:05

Ah, nem ertek en ehhez, en Photoshopban vagyok otthonos :)
Ez csak folos idotoltes Apprentice Final alatt (azert mentem TVzni :D)

#57 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 19:31

Ezzel mi legyen, van ra igeny h megcsinaljam?

#58 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 09. 19:31

Ezzel mi legyen, van ra igeny h megcsinaljam?

..nemide...

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 03. 09. 19:49 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#59 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 03. 09. 18:48

A régi színekre, karaktertípusra, betűméretre gondolsz?
Milyen sört szeretsz?

Volt egy sotetszurke mod az elozo IPBhez ami ebben a topikban volt hirdetve, az a kerdes h van-e ra igeny h megcsinaljam skinnek.

Edelweiss, Erdinger, Paulaner Weiss :)

#60 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 09. 19:49

Volt egy sotetszurke mod az elozo IPBhez ami ebben a topikban volt hirdetve, az a kerdes h van-e ra igeny h megcsinaljam skinnek.

Edelweiss, Erdinger, Paulaner Weiss :)

Látom, későn szerkesztettem ki. :omg:
A khekihez írtam volna, ha ott is feltetted volna ugyanezt a kérdést. ;)

PS: kicsit sok a sorköz mostanában... egy entert ütök, két sort ugrik. A szerkesztőablakban persze nem...

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 03. 09. 22:49 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó