HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:03

Idézet: repattila - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 7:59

Mert szerinted a modemet ingyen kapjak, vagy a felhasznalt kabeleket, elosztokat, hogy a munkaero ararol ne is beszeljek.

HÁt nem?  :p  :D

#1702 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:05

Idézet: whg - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 9:38

Nézzétek meg a Chellonál a belépési díj, 24.000 Ft, van bőr a képükön ?  :confused:

Nyugi, belépési díj máshol is van, csak általában hűségszerződés mellett elengedik.

#1703 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:13

Idézet: debaj - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 8:05

Nyugi, belépési díj máshol is van, csak általában hűségszerződés mellett elengedik.

Itt úgylátszik nem. :(

#1704 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:15

Idézet: whg - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 10:13

Idézet

Akciós feltételek

Akciónk 2007. június 1-jétől visszavonásig, új előfizetők részére érvényes, kivéve azokat, akiknek az akcióban érintett szolgáltatásuk 2007. május 1. után szűnt meg, vagy fennálló díjtartozásuk van. Az akciós ajánlatok legalább 2008. augusztus 31-ig tartó hűségnyilatkozat vállalása esetén érvényesek. Az akciós bekötési díj 2500 Ft, online vagy SMS-ben történő megrendelés esetén ingyenes. Az ajándék Nintendo DS Lite kizárólag új chello medium előfizetőknek 2009. augusztus 31-ig tartó, illetve új chello extreme előfizetőknek legalább 2008. augusztus 31-ig tartó hűségnyilatkozat aláírása esetén érhető el, az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Feltétel továbbá, hogy a szolgáltatás felszerelési címe, a UPC azon hálózattal kiépített területein legyen, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás. A feltüntetett sebességek a 2007. március 1-jén bevezetésre kerülő chello csomagok maximálisan elérhető sávszélességét jelentik. A sebesség növelését a szolgáltató a hálózata fokozatos fejlesztése útján valósítja meg. A fejlesztés lezárulásának tervezett időpontja 2007. június 30. A hirdetésben szereplő árak bruttó árak. A tájékoztatás nem teljes körű.

* Tájékoztatjuk, hogy a csoportos beszedési megbízásra vonatkozó ajánlatunk előfizetőnként és nem előfizetésenként érvényes és az első sikeres tranzakció után kerül jóváírásra.
A bekötési díj magába foglalja a helyszíni telepítést, az internetkapcsolat beállítását és a kábelmodemért sem kell külön fizetnie. A fenti árak tartalmazzák az áfát.

innen

Szerkesztette: debaj 2007. 08. 31. 09:15 -kor

#1705 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:53

Idézet: whg - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 10:13

Nem kérték hat éve sem. Négy éve sem. Fél éve sem. Két hete sem. (Igen, négy szerzõdés, ebbõl három élõ)
Mirõl beszélünk?
Persze listaáron, szerzõdés nélkül fizess, ha csak pár hónapra van szükséged.
De olyankor minden szolgáltató így jár el.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1706 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:34

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 8:53

Nem kérték hat éve sem. Négy éve sem. Fél éve sem. Két hete sem. (Igen, négy szerzõdés, ebbõl három élõ)
Mirõl beszélünk?

tényleeeeeeeeeeeeeeeeeg :reklamacio:  :omg:  :respect:

#1707 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:58

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 10:53

Mirõl beszélünk?

Persze, aki nem akar hűséget aláírni azt sehol nem szeretik :)
amúgy ha már van legalább catv v. telefon, akkor jóval kevesebb a bekötési díj

#1708 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 12:22

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 9:48

ott legalább nincs P2P korlát

Mi, akik a upc-nél vagyunk értjük ebből, hogy sem reggel, sem délben, sem este nincs. Nem kell külön fáradnod a plusz leütésekkel. :D
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1709 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 12:22

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 10:58

Persze, aki nem akar hűséget aláírni azt sehol nem szeretik :)
amúgy ha már van legalább catv v. telefon, akkor jóval kevesebb a bekötési díj

VAn :D

#1710 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 12:28

A fene egye meg ezeket is...  :rolleyes: 

Idézet

Nemképesek kiépíteni a VIII kerbe  :reklamacio:
Pedig a szomszédokat is átcsábítanám.  :Đ
10000x jobb.  :up:
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

#1711 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 13:13

Idézet: Gizmoka - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 13:28

elég lenne egy 20/20-as net fél tömbnek ha nem nyomatnák max-on a dolgokat, hanem értelmesen használnák :)

#1712 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 15:44

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 14:13

elég lenne egy 20/20-as net fél tömbnek ha nem nyomatnák max-on a dolgokat, hanem értelmesen használnák :)

Hát ja ,de nekem kéne egy külön  ;)
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

#1713 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 16:14

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 21:49

Dear NSD!

Az új árakat elnézve gondolkodóba estem. Netem, telefonom és tévém is van, de nem egy néven:

Chello Medium (közalkalmazotti) - az én nevemen
Telefon - édesapámén
Családi csomag + HBO Max Pak - édesapámén

Lehetne ezekkel valamit kezdeni, ha egy név alá hozzuk? Amennyiben igen, leírnád tételesen, hogy mi mennyiért kegyegne ha aláírnék két év hűséget mindenre és az HBO-t lemondanám?

Előre is köszi!

Ui.: Ha esetleg olcsóbb, akkor augusztus 31-ig (azaz holnapig) lépnem kell, vagy utána marad ugyanez az ajánlat?

Asszem augusztus 31-ről már lecsúsztam, de a kérdés továbbra is fennáll.
Papesz

#1714 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 16:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 20:58

Ok, 21 ker Kiss János atb u, Erdőkertes Puttony utca, Veresegyház Páskom utca, 12 ker Tündér utca, 1 ker Attila u, 7 ker Erzsébet krt utca beköthető? Nekem pont ide kellenek versenyképes netek, felénél van UPC, de drága, felénél meg nincs semmi, de vennék DigiTV-t, mondjuk holnap, előre és kpban fizetve 1 évet.

Addig meg finoman szólva is takarodj a picsába, ha kb. rétegszolgáltatás, mert ezt a konstrukciót 7 évvel ezelőtt tudta pár szolgáltató, mégsem írtuk be a fórumokra 2 naponta. Mert akkor Te netről még semmit nem tudtál, tologattad a kék bilit a homokozóban, meg veszekedtél a dömperen. Aki meg Mohács/kámfor/egyéb utcában lakott, az tudja miról pofázok.

Bár pár hete még ADSL-t éltettél, én maradok hű UPC-s, mint 8 éve, mert ma is 800 megát ki kellett tölteni, az kiment az elméleti maximummal. DigiTv-t kipróbálnám, mint a Tigert, ami csúfos tesztet élt meg ugye, azóta ott is kuss...

Mondjuk először te meg legyél már tisztába hogy miket írsz le. Én az adsl-t soha az életbe nem élettetem. Net-et én még a betárcsázos régi ősidőkbe kezdtem ne legyél már elszálva magadtol hogy te neteztél először magyarországon másnak is volt már réggeben net elérése.
Amikor te meg még a biliből is kiidtad amit belecsináltál más már netezett ezerel nem te voltál az aki kezdte erről enyit.
Amugy meg kit érdekel hogy te hű upc  :down: -s maradsz és vagy 8 éve. Nekem is upc van de utálom mint a szart mióta p2p korlát van rajta.

Szerkesztette: laci85 2007. 08. 31. 16:19 -kor

#1715 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 16:56

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 17:17

Mondjuk először te meg legyél már tisztába hogy miket írsz le. Én az adsl-t soha az életbe nem élettetem. Net-et én még a betárcsázos régi ősidőkbe kezdtem ne legyél már elszálva magadtol hogy te neteztél először magyarországon másnak is volt már réggeben net elérése.
Amikor te meg még a biliből is kiidtad amit belecsináltál más már netezett ezerel nem te voltál az aki kezdte erről enyit.
Amugy meg kit érdekel hogy te hű upc  :down: -s maradsz és vagy 8 éve. Nekem is upc van de utálom mint a szart mióta p2p korlát van rajta.

Én a UPC helyébe, ha megvalósítható lenne technikailag 1 eszközre kötném rá a devnull-ba tőtikézőket, aztán semmi korlátot neki, és 1mást szivassák orrba szájba, az meg aki normálisan használja a netet, tud normálisan játszani, letölteni 1-2 cuccot, blabla...

aztán kiadni nekik a listát hogy itt vannak a csoporttársaid, nekik köszönheted hogy lassu a neted :D
nehogy azt hidd már hogy a diginél is tudsz orba szájba tölteni...
ha behuzzák a lépcsőházba, ugye nem kertesházba viszik be, mert az nem gazdaságos, csak a T és UPC-nek, mer ők olyan hülyék hogy ott is szolgáltatnak, nem csak 10 emeletesekbe, behajítanak egy 100as switch-et, ha csak 10en kérnek 10-20as netet és töltenek, már szaggatni fog a net, ill a p2p is korlátozva lesz a többiek által...

Szerkesztette: Uthenger 2007. 08. 31. 17:08 -kor

#1716 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 18:53

Idézet: Gizmoka - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 12:28

Honnan tudod, hogy annyival jobb ha nem is hasznalod, vagy ott elkepzelhetetlen, hogy ezek a sebessegek csak papiron leteznek?  :think:

Egyebkent szerintem pont eleg mar a folytonos offtopicbol, ez nem digikabel, vagy adsl topic, nyugodtan irjatok a megfelelo topicba ilyen temakban...neha olyan ez a topic mint valami alsotagozatos orakozi szunet ahol a sok kisiskolas azon verseng kinek menobb az internete, mindenki valasztott valamiert, o dolga, terjunk mar vissza az erdemi eszmecserehez.

Szerkesztette: repattila 2007. 08. 31. 18:56 -kor

#1717 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 21:05

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 17:56

..... hogy ott is szolgáltatnak, nem csak 10 emeletesekbe, behajítanak egy 100as switch-et, ha csak 10en kérnek 10-20as netet és töltenek, már szaggatni fog a net, ill a p2p is korlátozva lesz a többiek által...

Csak nem 100-as switchet hajítanak be, mivel 2x100-al táplálják meg a második szekrényt, pl egy 10 emeletesben. Az első szekrényig meg optikán viszik. Mondjuk nem értem, miért csak cat5-ös kábelt raknak a két szekrény közé, az kevés lesz jövőre.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1718 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 21:39

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 16:14

Asszem augusztus 31-ről már lecsúsztam, de a kérdés továbbra is fennáll.

Bár nem NSD vagyok, de válaszolok a kérdésedre -úgy érzem hogy ezen a téren NSD-nél kompetensebb vagyok-.  :) Talán ezért nem válaszolt a kérdésedre...

Ha egy ügyfélszám alá hozod az összes szolgáltatást, akkor a következő árak élnének neked:

családi csomag: listaár (ehhez nincs olyan meglévő előfizetőknek szóló akció, amivel csökkenteni lehetne a havidíjat)
chello medium (NEM közalkalmazotti): 5.590 Ft további két éves hűség vállalásával.
telefon szolgáltatás: 990 Ft-os havidíj további 2 éves hűség vállalásával.

Röviden ennyi.

#1719 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 31. 21:56

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 17:17

Net-et én még a betárcsázos régi ősidőkbe kezdtem ne legyél már elszálva magadtol hogy te neteztél először magyarországon másnak is volt már réggeben net elérése.

Jóvanna, bocsmá, nem golndoltam, hogy együtt ittunk Veled, meg Ákossal. Tudod, Berta Ákos. Meg ha már így összejöttünk, kellene nekünk külön topik:

http://faqs.org/faqs...comm-providers/
Make love not Wor.

#1720 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 06:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 22:56

Jóvanna, bocsmá, nem golndoltam, hogy együtt ittunk Veled, meg Ákossal. Tudod, Berta Ákos. Meg ha már így összejöttünk, kellene nekünk külön topik:

http://faqs.org/faqs...comm-providers/

Ebben a 96-os levélben több jelenlegi kollégám neve is benne van a BBS szekcióban. Kíváncsi vagyok, hol voltak 96-ban a 20/20-as netre nyálat csorgatók :)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.