HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1741 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 01. 18:22

Ez mi?
A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'pop.chello.hu', Kiszolgáló: 'pop.chello.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F

kb 2 órája ezt dobálja chello pop3. Amint rákattintok levelek letöltésére azonnal  :confused: Másik 3 pop (gmail, pannon, vodafone) teljesen ok.  :think:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#1742 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 01. 18:54

Sziasztok!

Egy hozzáértőt kérdeznék. Jelenleg van a UPC-nél egy alap tv csomagunk + egy közalkalmazotti medium net, amit tavaly augusztusban kötöttünk. Így elvileg lejárt a hűség.  Egy néven van a tv+ net.

Szeretnék váltani extremre, ami most 6900 ft 2 éves hűséggel. A kérdésem, hogy lehet e így módosítani, vagy kizárólag új előfizetőkre vonatkozik a 6900 ft? Mert azt tudom, hogy kell hozzá tv előfizetés, de az elvileg megvan.
Félek,hogy csak új előfizetőkre vonatkozik sajnos.

u.i.: jobb lett volna, ha előtte olvasok. Nehéz eligazodni az új honlapon.  Szóval a lényeg, hogy így is 6900 ft.

u.i.2: Már csak az érdekelne,hogy sms-ben hogy módosíthatok. olvastam ilyen lehetőséget,csak azt nem írják,hogy. Tehát mit írjak bele pontosan?

Szerkesztette: spider80 2007. 09. 01. 19:04 -kor

core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#1743 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 19:17

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 19:22

Ez mi?
A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'pop.chello.hu', Kiszolgáló: 'pop.chello.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F

kb 2 órája ezt dobálja chello pop3. Amint rákattintok levelek letöltésére azonnal  :confused: Másik 3 pop (gmail, pannon, vodafone) teljesen ok.  :think:

Lépj be webmail-en és nézd meg hogy milyen levelek vannak ott.
sztem v.melyik levél miatt szenved.
töröld ami nem kell és utána próbáld meg az outlook-al letölteni

#1744 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 20:09

Idézet: spider80 - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 18:54

Sziasztok!

Egy hozzáértőt kérdeznék. Jelenleg van a UPC-nél egy alap tv csomagunk + egy közalkalmazotti medium net, amit tavaly augusztusban kötöttünk. Így elvileg lejárt a hűség.  Egy néven van a tv+ net.

Szeretnék váltani extremre, ami most 6900 ft 2 éves hűséggel. A kérdésem, hogy lehet e így módosítani, vagy kizárólag új előfizetőkre vonatkozik a 6900 ft? Mert azt tudom, hogy kell hozzá tv előfizetés, de az elvileg megvan.
Félek,hogy csak új előfizetőkre vonatkozik sajnos.

u.i.: jobb lett volna, ha előtte olvasok. Nehéz eligazodni az új honlapon.  Szóval a lényeg, hogy így is 6900 ft.

u.i.2: Már csak az érdekelne,hogy sms-ben hogy módosíthatok. olvastam ilyen lehetőséget,csak azt nem írják,hogy. Tehát mit írjak bele pontosan?

Egyszerűbb ha felhívod a 1221-et. A felfelé módosítás díjmentes.

#1745 Felhasználó inaktív   PAStheLoD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 22:55

http://www.worldpoliticsreview.com/Images/...dspeedchart.jpg

Egész jól állunk :p
-= hátööö ... msn://pas@uze.net  ilyen-eg0-bl0g: pasthelod.ashes.hu =-

#1746 Felhasználó inaktív   Kakumix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 07:52

Mióta a múlt héten lemondtam a chello-m már 2 ismerősömnél váltottuk vissza az extreme csomagot minimumra és egy chello vagy adsl kérdésben érdeklődőnek ajánlottam ezt a fórumot. A visszajelzése alapján nem a chello-t kötteti be  :)

Egyébként ezek a webstar modemek mostanában gyakran halnak, biztos a sok vihar miatt. Az utóbbi 1,5 hétben már 3 sötétedett el a szemem láttára. Pedig akkor nem is volt vihar.  :cool:

Ráadásul egy pár vandál még a házunkba is bejött szétverték a lépcsőházban a villágítást és a upc-s dobozokból kilógó kábeleket levágták és elvitték  :) Valószínűleg nem csak én érzem magam megkárosítva a upc által. Persze biztos benne van a havidíjban az ilyesfajta károkozások javítási költsége, de azt már nem én fizetem  :) Még egy pár ilyen 1-2 napos kimaradás (TV+telefon+net) és úgyis a upc lesz a hibás már dolgozok rajta. A közvetlen szomszédunknak már mondtam, hogy biztos a upc-s szerelők voltak, mert megszorítások vannak és így akarják elkerülni az elbocsájtásokat vagy csak egy kirúgott alkalmazott áll így bosszút.  :) Mindenesetre holnap kiteszek a hirdetőfalra egy kis cetlit, hogy a szolgáltatás kiesése miatt a 1221-en lehet reklamálni és lehet kérni a havidíjból a visszatérítést.  :)

Szép az új honlap, de azért tesztelhették volna Firefox alatt is, remélem külsős cég fejleszti és plusz pénzbe kerül a javítása. Bár jobban örültem volna, ha a legutóbbi sávszélesség bővítése után a pénzt inkább a hálózat fejlesztésére fordították volna és játékra továbbra is alkalmas lett volna.

Így visszaolvasva ezt a post-ot lehet, hogy perelnem kéne a upc-t, hogy fizessék az orvosi ellátásom, mert talán szükségem lenne rá?  :confused: Ez a gúnyos, antiszociális viselkedés nem volt rám jellemző.  :)

#1747 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 08:49

Nezegettem az uj honlapot, hat igazan irhattak volna nagyobb fonttal, vagy legalabb egy kisebb, nagyobb gombot odatolhattak volna, mert 15-os tft-n 1024-ben meg 17-esen 1280-ban gyanitom kozelebb kell hajolni majd jopar embernek. FFox alatt sztem okes amugy.

Szerkesztette: asdf 2007. 09. 02. 08:49 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1748 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 08:52

Én sem látom, mi a szar FFox alatt, nem esik szét egyáltalán.

#1749 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:06

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 9:32

mi az az előffüzetés?  :think:
6 hónapig ingyen használhatod ha 2 évre aláírsz a netre, szerintem van pár "hülye" aki 2 éves hűséget aláír...

szerk:
én nem az ajándék, hanem a jó ár miatt szoktam aláírni hűséget

Azé' az eldzsí mindentjátszó dévédépléjer az nem volt rossz buli. A hűségidőt hibátlanul bírta, pedig napi 4-5 órát pórázon tartja a kisebbik gyereket. Egy ideig a nagy is ezt nézte, ha kényelmesen akart ülni a fotelomban.
Egy Nintendóval egy 10 év körüli gyerekkel nem rendelkező család nem sokat tud kezdeni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1750 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:14

Idézet: Kakumix - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 8:52

Ráadásul egy pár vandál még a házunkba is bejött szétverték a lépcsőházban a villágítást és a upc-s dobozokból kilógó kábeleket levágták és elvitték  :) Valószínűleg nem csak én érzem magam megkárosítva a upc által. Persze biztos benne van a havidíjban az ilyesfajta károkozások javítási költsége, de azt már nem én fizetem  :) Még egy pár ilyen 1-2 napos kimaradás (TV+telefon+net) és úgyis a upc lesz a hibás már dolgozok rajta. A közvetlen szomszédunknak már mondtam, hogy biztos a upc-s szerelők voltak, mert megszorítások vannak és így akarják elkerülni az elbocsájtásokat vagy csak egy kirúgott alkalmazott áll így bosszút.  :) Mindenesetre holnap kiteszek a hirdetőfalra egy kis cetlit, hogy a szolgáltatás kiesése miatt a 1221-en lehet reklamálni és lehet kérni a havidíjból a visszatérítést.  :)

Micsoda logika :D
Arról is az áramszolgáltató tehet ha ellopják a trafót v. leeresztik belőle az olajat és emiatt nincs áram mi?

És a upc-s szerelő is csak azért rongálta meg a villanyt is a lakásban hogy ne legyen 1értelmű hogy ez a bosszú mi? :D

Amúgy meg sztem emiatt nem kapsz jóváírást, de be kell próbálkozni :)

#1751 Felhasználó inaktív   Kakumix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:18

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 9:49

Nezegettem az uj honlapot, hat igazan irhattak volna nagyobb fonttal, vagy legalabb egy kisebb, nagyobb gombot odatolhattak volna, mert 15-os tft-n 1024-ben meg 17-esen 1280-ban gyanitom kozelebb kell hajolni majd jopar embernek. FFox alatt sztem okes amugy.

Szerintem legalább egy oldalon - nem néztem meg sokat - összecsúsznak a szövegek / egymás fölött (3D-ben) vannak.

#1752 Felhasználó inaktív   Kakumix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:24

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:14

Arról is az áramszolgáltató tehet ha ellopják a trafót v. leeresztik belőle az olajat és emiatt nincs áram mi?

És a upc-s szerelő is csak azért rongálta meg a villanyt is a lakásban hogy ne legyen 1értelmű hogy ez a bosszú mi? :D

Amúgy meg sztem emiatt nem kapsz jóváírást, de be kell próbálkozni :)

Nem a logika a lényeg, hanem hogy frusztrált vagyok, hogy 4 hónapig kellett fizetnem (10500Ft/hó) egy olyan internetért amit nem tudtam használni (a híreket el tudom olvasni a munkahelyemen is).
A villanyt nem a lakásban rongálta/rongálták meg hanem a 10+ emeletes lépcsőházban.
Ezek szerint nem volt egyértelmű az írásomból, hogy tudom hogy mi testesíti meg napjainkban a gonoszt! A UPC:)
Jobban alszom, ha úgy feküdhetek le, hogy megint tettem valamit az emberekért, a upc ellen  :)

Szerkesztette: Kakumix 2007. 09. 02. 09:28 -kor

#1753 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:27

Idézet: Kakumix - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 9:18

Szerintem legalább egy oldalon - nem néztem meg sokat - összecsúsznak a szövegek / egymás fölött (3D-ben) vannak.

Igen, elég sok helyen össze vannak csúszva a sorok.
Csak egy példa: a chello további hűségvállalásnál ...
Elég zavaró ...

#1754 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:28

Idézet: Kakumix - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:18

Nálam Operával, ilyen az egyik oldal:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  upc.jpg (0byte)
    Letöltések:: 21

Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1755 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:31

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:14

Arról is az áramszolgáltató tehet ha ellopják a trafót v. leeresztik belőle az olajat és emiatt nincs áram mi?.....

Azért az áramszolgáktatókról tudnék egy - két horrorisztikus esetet mondani. ( Betáp vezetéket tetőtartótól villanyóráig idén márciusban én cseréltem, az ÉMÁSz szerint nem az ő dolguk.) :think:

Szerkesztette: killa 2007. 09. 02. 09:32 -kor

#1756 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:32

Idézet: Kakumix - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 9:24

Nem a logika a lényeg, hanem hogy frusztrált vagyok, hogy 4 hónapig kellett fizetnem (10500Ft/hó) egy olyan internetért amit nem tudtam használni (a híreket el tudom olvasni a munkahelyemen is).
A villanyt nem a lakásban rongálta/rongálták meg hanem a 10+ emeletes lépcsőházban.
Ezek szerint nem volt egyértelmű az írásomból, hogy tudom hogy mi testesíti meg napjainkban a gonoszt! A UPC:)
Jobban alszom, ha úgy feküdhetek le, hogy megint tettem valamit az emberekért, a upc ellen  :)

Ez már beteges ...

#1757 Felhasználó inaktív   Kakumix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 10:02

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:32

Ez már beteges ...

Szerinted is fizettetnem kéne a upc-vel az orvosi kezelésem?

#1758 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 10:07

Idézet: Kakumix - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:02

Szerinted is fizettetnem kéne a upc-vel az orvosi kezelésem?

Szerintem nem. Hiszen nem a upc tehet a függőségedről...
Műszaki hibák mindenhol vannak, ha a ping nem elég jó a játékhoz (asszem hogy ez szokott a baj lenni a nagy játékosoknál), akkor azt el kell fogadni. Az emberek kb. 90%-ának (akik nem játékra használják), tökéletesen megfelel ekkora pinggel is.
Azért meg hülyeség a upc-t hibáztatni, hogy ellopták a kábeleket a szekrényből.
Nálunk is lopták el az elektromos megszakítókat stb. a lépcsőházban, de senki se gondolta, hogy az elmű egyik kirúgott kollegája volt az. Mint utólag kiderült egy nyomorék hajléktalan volt az. És eladta pár forintért a több ezer forintos megszakítókat.

#1759 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 10:25

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 9:07

Mint utólag kiderült egy nyomorék hajléktalan volt az. És eladta pár forintért a több ezer forintos megszakítókat.

Jól tette!  :D  ;)

#1760 Felhasználó inaktív   Kakumix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 10:37

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 11:07

Szerintem nem. Hiszen nem a upc tehet a függőségedről...
Műszaki hibák mindenhol vannak, ha a ping nem elég jó a játékhoz (asszem hogy ez szokott a baj lenni a nagy játékosoknál), akkor azt el kell fogadni. Az emberek kb. 90%-ának (akik nem játékra használják), tökéletesen megfelel ekkora pinggel is.
Azért meg hülyeség a upc-t hibáztatni, hogy ellopták a kábeleket a szekrényből.
Nálunk is lopták el az elektromos megszakítókat stb. a lépcsőházban, de senki se gondolta, hogy az elmű egyik kirúgott kollegája volt az. Mint utólag kiderült egy nyomorék hajléktalan volt az. És eladta pár forintért a több ezer forintos megszakítókat.

A "függőségemből" már hónapokkal ezelőtt kigyógyultam. Legalábbis, ha a hetente 2-3 alkalom már függőségnek nevezhető. A ping jó volt a legutóbbi emelésig.
Szerintem nem hülyeség másoknak irányt mutatni, hogy merre keressék a hiba okát.  :) Talán, ha elég sok ember hibáztatja a upc-t és reklamál az talán segít felismerni a upc-nél, hogy javítani kéne a minőségen.
Mint feljebb is írtam pénzben is kifejezhető, hogy egy elégedetlen volt ügyfél mekkora károkat képes okozni anélkül is, hogy modemeket tenne tönkre vagy egyéb fizikai eszközben okozna kárt. Elég ha ismerőseinek szól, hogy van takarékosabb megoldás is. Ha csak levelezésre használja nem kell kifizetni az extreme árát (eddig 2 ember) és ha hűséget is vállal akkor még kevesebbet kell fizetnie. A harmadiknak - ő volt a legfiatalabb (neki ajánlottam ezt a fórumot) - pedig elég volt a p2p korlátozást példaként felhoznom és a ping-jeimről beszélnem mikor a minőségről kérdezett.
Azoknak az embereknek a szemében akiknek segítettem legalább akkora hős vagyok mint Szőke kapitány.  :)

Szerkesztette: Kakumix 2007. 09. 02. 10:38 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.