Mióta a múlt héten lemondtam a chello-m már 2 ismerősömnél váltottuk vissza az extreme csomagot minimumra és egy chello vagy adsl kérdésben érdeklődőnek ajánlottam ezt a fórumot. A visszajelzése alapján nem a chello-t kötteti be
Egyébként ezek a webstar modemek mostanában gyakran halnak, biztos a sok vihar miatt. Az utóbbi 1,5 hétben már 3 sötétedett el a szemem láttára. Pedig akkor nem is volt vihar.
Ráadásul egy pár vandál még a házunkba is bejött szétverték a lépcsőházban a villágítást és a upc-s dobozokból kilógó kábeleket levágták és elvitték

Valószínűleg nem csak én érzem magam megkárosítva a upc által. Persze biztos benne van a havidíjban az ilyesfajta károkozások javítási költsége, de azt már nem én fizetem

Még egy pár ilyen 1-2 napos kimaradás (TV+telefon+net) és úgyis a upc lesz a hibás már dolgozok rajta. A közvetlen szomszédunknak már mondtam, hogy biztos a upc-s szerelők voltak, mert megszorítások vannak és így akarják elkerülni az elbocsájtásokat vagy csak egy kirúgott alkalmazott áll így bosszút.

Mindenesetre holnap kiteszek a hirdetőfalra egy kis cetlit, hogy a szolgáltatás kiesése miatt a 1221-en lehet reklamálni és lehet kérni a havidíjból a visszatérítést.
Szép az új honlap, de azért tesztelhették volna Firefox alatt is, remélem külsős cég fejleszti és plusz pénzbe kerül a javítása. Bár jobban örültem volna, ha a legutóbbi sávszélesség bővítése után a pénzt inkább a hálózat fejlesztésére fordították volna és játékra továbbra is alkalmas lett volna.
Így visszaolvasva ezt a post-ot lehet, hogy perelnem kéne a upc-t, hogy fizessék az orvosi ellátásom, mert talán szükségem lenne rá? :confused: Ez a gúnyos, antiszociális viselkedés nem volt rám jellemző.