HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   DonManó 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 11. 18:06

Sziasztok! medium csomagom van, és szeretnék extreme-re váltani. A hűség még nem járt le.....
mennyi fájna ez nekem? Előre is köszi a válaszokat!  :respect:
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 3800+ (@2565 ; 1.3V) VGA: ASUS X1950 Pro 256 mb RAM: 2*Micron 1 Gb DDR 400

#1882 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 18:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 18:31

Béreltnél is már úgy van, hogy 4 megabites bérelt, amiből külföld minimum X, az éves teljesítésben pedig X%-ban a 4 megának X%-a a sebesség... Ráadásul szolgáltatófüggő, hogy mit ismernek el sebességcsökkenésnek, mert van mikor saját hálózaton belül is egyszerűbb volt nekik ide kijönni, majd FTP töltögetni, mint valami mérőt ráereszteni a dráútra :-) Itt meg azért árban elég durva a különbség, ha mondjuk 6 mega helyett csak 4-et kapok...

de amennyibe kerül 1 bérelt vonal, azért már több normál lakossági szolgáltatást is be lehetne köttetni nem?
4 WAN-os routerrel összefűzni őket, és ha 1 kiesik a többi akkor is elég.
bár gondolom a külföld az ami igazán gondot jelentene, a belföldinél így menne és nem 4-6 mbit.

#1883 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 18:16

Idézet: DonManó - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 18:06

Sziasztok! medium csomagom van, és szeretnék extreme-re váltani. A hűség még nem járt le.....

9.400 Ft  1 éves hűséggel és 8.400 Ft 2 éves hűséggel.

#1884 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 19:02

Idézet: Der,Die,Das Gumis - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 18:26

(...)
Most asszem megrendelem a legkisebb csomagot, mivel mindenféle módban szar, akkor legalább olcsón legyen szar....

Előbb fizesd be a tartozásod, további ajánlott olvasnivaló az ÁSzF. Az ilyen szakadások oka legtöbbször a sok szemét a gépeden, nekem pl utoljára akkor szakadt (szintén zugló), amikor fél éve áramszünet volt.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1885 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 11. 19:12

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 19:08

de amennyibe kerül 1 bérelt vonal, azért már több normál lakossági szolgáltatást is be lehetne köttetni nem?
4 WAN-os routerrel összefűzni őket, és ha 1 kiesik a többi akkor is elég.

Kár összehasonlítgatni, jó béreltvonalhoz azonnalos support jár, GTSnél itt elég advanced mérnökökk fejtették meg a bajaim, meg ilyenek. Többinél telefonban van külön gomb az angol nyelvű menüre, itt meg rákérdeztem, hogy ha kolléga szólna oda, akkor tudnak-e angolul. Meg is kaptam, hogy itt mindenki tud, pont. Rendelkezésre állások elég rendesek, GTSnél külön kérték melyik IPinket pingelhetik X időnként, 5 perc után megnézik az eszközeiket, 10 perc leállás után sorban hívni fogják a kapcsolattartókat vagy mi.

Szóval itt másért is fizetünk, ha azt mondom nem megy a voip telefonom, akkor nem "húzza ki, kapcsolja be, indítsa újra, dugja be", hanem megkérdezik melyik a forrásip-m, milyen irányba forgalmaz, aztán beszéljük meg mikor tesztelünk, ők meg méregetnek. Be is nyögtem, hogy éjfél után, mire mondták ok, akkor reggel 8-ig Ő ügyeletben lesz, éjféltől csak az én hívásom várják. Aztán havi majdnem 400ezresért ugyanannyival jön a letöltésem, mint az UPCnél  :Đ

4 rendes független szolgáltatót úgysem találsz, és/vagy. Ugorjunk, más kategória, én csak írtam, mert vagdalkozni szoktam vele, csak legyünk tisztában az árával, működési körülményeivel, meg általában az egésszel, mikor rézen jön 2 megabit, 4 megához már üveget húznak, GTS/Pantel meg mikrózik, ami ugye szintén nem 200 forintos konzervdoboz antenna. Koax occsó, kábelmodem occsó, ügyfélszolga occsó, de mi meg szinte béreltes dolgot várunk el.
Make love not Wor.

#1886 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 19:14

Idézet: DonManó - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 19:06

Semmi plussz összegbe, mert felfelé váltasz. Amit Adam84 írt az korrekt, ha semmi más upc előfizetésed nincs.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1887 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 19:38

Idézet: Der - Dátum: Die,Das Gumis,2007. szept. 11., kedd - 18:26

"

A lényeg, hogy megrendeltem a T-onlinetól az adsl szolgáltatást, de 1,5 hét után jött levélben a válasz, technikailag nem megoldható az adsl kiépítése, mivel a vonalak állítólag gyengék hozzá.

Szerintem szépen fel van osztva egész bp, itt éppen ezek jutottak területhez.:(
Szomorú, hogy ilyen "komoly" cégek ezzel a mentalitással ekkora teret nyerhettek egy ilyen piacon.

ÉN SENKINEK NEM AJÁNLOM SŐT, AKIT TUDOK LEBESZÉLEK A upsz SZOLGÁLTATÓRÓL.
Mert ez nem szolgáltatás, hanem egy nem tudom mi....inkább le sem írom.

Most asszem megrendelem a legkisebb csomagot, mivel mindenféle módban szar, akkor legalább olcsón legyen szar....

Ergo nem hiszem, hogy upszos területen a t-com áldását fogja adni adsl-re, bár lehet nagyobb szerencséd lesz mint nekem.....

Hajrá

Üdv "

Szerintem is kb úgy néz ki a dolog. Mintha felosztották volna maguk között. De hát magyarországon vagyunk...
A szörnyűbb az, ha a legkisebb csomagra váltok, de nem vagyok hajlandó aláírni semmit, alig olcsóbb, mint hűséggel a nagyobb csomagok. Sőt. Így lehet odakötni vkit a sz@r szolgáltatáshoz.
Amíg nem volt fejlesztés, soh sem panaszkodtam, tökéletes volt.

Most milyen bátran beígérték a 250/hó forgalmi korlátot  :Đ  úgysem lehet elérni 200k-val.  :down:

Szerkesztette: mexel 2007. 09. 11. 19:42 -kor

#1888 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 19:40

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 14:45

Köszönöm, ezt ismerem. Én valós szolgáltatásra gondolok, tapasztalatra. A keresők kiadnak sok szolgáltatót. Felhívom őket, megrendelek, stb és hetek múlva közlik, hogy sajnos mégsem.
ezért érdekelne, hogy van-e valakinek itt más szolgáltatója.

#1889 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 20:37

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 19:14

Semmi plussz összegbe, mert felfelé váltasz. Amit Adam84 írt az korrekt, ha semmi más upc előfizetésed nincs.

Akkor is ennyi, ha van más szolgáltatása ugyanazon az ügyfélszámon.

Mivel még nem járt le a hűsége ...

#1890 Felhasználó inaktív   DonManó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 20:57

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 20:14

köszi a válaszokat!!!!  :respect:
de ott van a telefon is meg a kábeltv is, olyankor mi a helyzet?  :think:
gondolom olcsóbb, de mennyivel?

már válaszoltak is........ köcce!

Szerkesztette: DonManó 2007. 09. 11. 21:25 -kor

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 3800+ (@2565 ; 1.3V) VGA: ASUS X1950 Pro 256 mb RAM: 2*Micron 1 Gb DDR 400

#1891 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 12. 07:35

Hm nem chello de upc-s kérdés:
Tudtok valamit arról, hogy mikor lesz UPC kábelon Magyar MTV (Október 1. indul a Directen) ?

#1892 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 07:36

Valami kurminálás folyik itt Kelenföldön? Vagy egyszerűen csak sokan lettünk egy dróton?
Esténként már-már nagyon rossz, most úgy ahogy elmegy, de volt ez már sokkal jobb is.

Szerkesztette: ufonauta 2007. 09. 12. 07:37 -kor

#1893 Felhasználó inaktív   kapasz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 09:13

Tegnap este felfelé módosítottam csomagot. Szerintetek mikor lesz aktív az emelésem? Ügyintéző szerint éjfélkor frissülnek a modem konfigok, de nálam reggelre még nem volt meg.
Olcsón eladó 1 db Yonah Celeron 1.73 GHz-es mobilproci (1MB/533MHz), továbbá 1 db Dothan Celeron M 1.3 GHz/400MHz/1MB cache), valamint 4 db 256MB-os SODIMM DDR2 laptop RAM. Ha kapok mobilszámot, a visszahívást vállalom.

#1894 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 09:18

Idézet: kapasz - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 10:13

Tegnap este felfelé módosítottam csomagot. Szerintetek mikor lesz aktív az emelésem? Ügyintéző szerint éjfélkor frissülnek a modem konfigok, de nálam reggelre még nem volt meg.

modem kihúz-visszadug, ha utána sincs változás akkor 1221.

#1895 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 09:48

Idézet: kapasz - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 10:13

Amikor tavaly ilyenkor plusra módosítottam, a csaj azt mondta, hogy 24 órán belül él az új konfig. (telefonon intéztem) Oszt próbából megejtettem egy modem kihúz-bedug akciót kb. 10 percen belül és már meg is volt emelve. Csak úgy füstölt a drout. :D
Szóval Úthenger jól írja. Mennie kéne annak.

#1896 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 12:59

Megint haldoklik. Grrrr..... :mad:

#1897 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 14:41

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 21:37

Akkor is ennyi, ha van más szolgáltatása ugyanazon az ügyfélszámon.

Mivel még nem járt le a hűsége ...

:omg: Tényleg. :respect:
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1898 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 18:55

:offtopic: vagy mégse ?

https://www.hwsw.hu/hirek/34202/NHH_JPE_szo...ovalasztas.html

:offtopic:
Keeping the funk alive

#1899 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 12. 20:29

ezt a cirka 250/30k-s p2p korlátot az UPC hosszútávon komolyan gondolja?

én birka türelemmel figyeltem eddig az eseményeket, de ennek fényében néha kissé úrrá kezd lenni az elégedetlenség rajtam.
nem, nem kell, hogy a p2p nyilván csakis warez, mert nyilván nem. elég nagy valószinűséggel a p2p is hozzá tartozik egy normális internet szolgáltatáshoz, és nem, nem éjfél és dél között amikor az ember pénzt keres, hogy ki tudja fizetni és pihenéssel alapozza meg a pénzkeresést. és nem, nem akarom, hogy éjjel menjen a gép, mert 1. környezettudatos vagyok (nem, nem csak úgy mondom) és 2. zavar a pihenésben. elkeserítő, hogy az örömmámorral köszöntött emelés előtti szinvonal _alá_ sikerült lenyomni a szolgáltatás "minőségét" (akkor ugyebár olyan 300/50k kényelmesen kijött a drótból). ez utóbbiból pedig a felhasználó, ügyfél, fizető vendég, ahogy tetszik annyit szűr le, hogy kb zéró fejlesztéssel és csodás marketiggel sikerült előrukkolnia a szolgáltatónak.

és nem, nem kell, hogy lehet menni adsl-ezni.
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

#1900 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 12. 20:43

Idézet: reelmoro - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 21:29

nem, nem éjfél és dél között amikor az ember pénzt keres, hogy ki tudja fizetni és pihenéssel alapozza meg a pénzkeresést. és nem, nem akarom, hogy éjjel menjen a gép,

Meg lehet kérdezni mi az a p2p alkalmazás, amivel pénzt keresel, UPC meg lassítja is?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.