Idézet: mexel - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 7:24
Ja. Az ügyfélszolgás tintahal kattint egyet az egérrel

Most néztem a szupici honlapján, milyen klassz árak vannak
Ha nem vagy hűséges, akkor megsarcolnak rendesen. A chello őskorától előfizetőjük vagyok, de ha gyorsan nem írok alá 1-2 évet akkor büntetnek ám rendesen. Pedig a reklámokban olyan olcsónak tűnik.
Először én is arra gondoltam, hogy lefelé váltok, de mivel ezeknél 1-2 évet aláírni már nem merek, így majdnem ugyanannyi lenne a lassabb is.
Nem tudja valaki, hogy Zuglóban a Gvadányi u. kerepesi felőli végén van még más szolgáltató is a jupiszin kívül? Pár éve még senki sem volt, még adsl sem.
Kénytelen leszek valami netet keresni, ahol még használhatom azt amiért fizetek. Gondolom egyre nehezebb lesz.
Szia
Kicsit beleugatok, mert nekem rohadtúl elegem van a UPC szolgáltatásából, illetve az egész hozzáállásukkal.
Én is a XIV.ben vagyok és siralmas a szolgáltatás......
Néhány hsz ezelött leírtam problémámat, sajnos már május óta naponta nagyon sokszor megszakad a kapcsolat.Ez 1-2 mp- akár negyed óráig is eltart esetenként.
Ezer telefon után azt a választ kaptam, hogy keressek másik szolgáltatót.
Ennyit jelent egy előfizető a upsznak...

Most május óta nem fizettem nekik, mivel a szolgáltatás azóta sem változott.
Jaa és éppen ma mondta kolléganőm, mamája a héten bont szerződést velük, mert a XIII.nyugatinál is ugyanezt a remek, szakadózó, ámde KORLÁTLAN-nak hirdetett izét nyújtják.
Most éppen le vagyok korlátozva, de ebben az állapotban is szakadozik, tehát nem csomagfüggő.

))))
A lényeg, hogy megrendeltem a T-onlinetól az adsl szolgáltatást, de 1,5 hét után jött levélben a válasz, technikailag nem megoldható az adsl kiépítése, mivel a vonalak állítólag gyengék hozzá.
Szerintem szépen fel van osztva egész bp, itt éppen ezek jutottak területhez.

Szomorú, hogy ilyen "komoly" cégek ezzel a mentalitással ekkora teret nyerhettek egy ilyen piacon.
ÉN SENKINEK NEM AJÁNLOM SŐT, AKIT TUDOK LEBESZÉLEK A upsz SZOLGÁLTATÓRÓL.
Mert ez nem szolgáltatás, hanem egy nem tudom mi....inkább le sem írom.
Most asszem megrendelem a legkisebb csomagot, mivel mindenféle módban szar, akkor legalább olcsón legyen szar....
Ergo nem hiszem, hogy upszos területen a t-com áldását fogja adni adsl-re, bár lehet nagyobb szerencséd lesz mint nekem.....
Hajrá
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b
0630-326-3600