HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#2131 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 28. 20:14

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 19:07

Lefelé módosítani nem tudsz online megrendeléssel.

Csak felfelé tudsz módosítani, hűséget tudsz hosszabítani, vagy teljesen új szolgáltatást tudsz megrendelni ...

Korrekt hozzáállás. Esetleg lehetne olyat is, hogy a lefelé módosítást / szerződés felmondását csak személyesen, ügyfélszolgálati irodában lehessen intézni. Nagykanizsán. (Az ott lakóknak Miskolcon.)
:down:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2132 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 21:14

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 19:07

Csak felfelé tudsz módosítani, hűséget tudsz hosszabítani, vagy teljesen új szolgáltatást tudsz megrendelni ...

:reklamacio:  :down:
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#2133 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 21:51

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 18:07

A hűség hosszabbítás csak lejárt hűségnyilatkozat után lehetséges !!!(?)
(Nekem a 1421 ezt mondta mikor meg akartam hosszabbítani a dec. 28-án lejáró hűségemet )
Akkor meg mi az a hosszabítás ??? :think:
:taps:  :hinta:  :down:

#2134 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 21:58

Idézet: KaSaX - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 22:51

(Nekem a 1421 ezt mondta mikor meg akartam hosszabbítani a dec. 28-án lejáró hűségemet )

Lejárat előtt 2-3 héttel már lehet és érdemes is jelezni, hogy a számlázásban folyamatosan a kedvezményes árat kapd.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2135 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:00

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 12:04

a tracert alapján a T hálózatában ugrik meg a ping, azt meg a upc nagy ívbe lesajnálja...
vajon miért? :D

Te se vagy amúgy komplett, amig ugy xar ahogy van addig jó az úgy, amikor meg javítanak rajta akkor módosítasz lefele? :)
most járt le a hűség v. mi?

Mióta bevezették a nagyobb csomagokat azóta akarok lefelé módosítani, de te is kitalálod eddig miért nem tettem. Vagy kérj telefonos segítséget Shadowtol:D.
Nem igazán használom ki a 10/1-es netet (még éjfél után sem). Nem mondom, hogy anniyra meg vagyok szorulva, de eltudom költeni a megmaradó pénzemet másra is :cool:.
Az meg, hogy hogyan lehet lefelé módosítani, hát egésségükre. Így vagy úgy, de csak összejön. Mindenesetre a telefonálást 10 perc várakozás után meguntam, írtam egy szép levelet, aztán ha az nem elég, akkor majd telefonálok a cégtől, nekik csak belefér :eek:

Megyek Shadow, véged  :p

#2136 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:02

Idézet: moq - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 22:58

Lejárat előtt 2-3 héttel már lehet és érdemes is jelezni, hogy a számlázásban folyamatosan a kedvezményes árat kapd.

Csakhogy nekem jóval elöbb kell jeleznem, mert Accor Ticket Web utalvánnyal fizetek. Namost ebben a dologban sem jár a jupici a helyzet magaslatán, és néha van belőle keveredés.

#2137 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:06

Idézet: KaSaX - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 22:51

Akkor meg mi az a hosszabítás ???   :think:

1221 - legalábbis nálam. Amúgy nem csak akkor lehet, mert most is van hűséghosszabítási akció.

#2138 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:39

Idézet: moq - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 20:14

Korrekt hozzáállás. Esetleg lehetne olyat is, hogy a lefelé módosítást / szerződés felmondását csak személyesen, ügyfélszolgálati irodában lehessen intézni. Nagykanizsán. (Az ott lakóknak Miskolcon.)
:down:

A UPC még mindig a jobbik eset, ugyanis pl. magentáéknál (és még nagyon sok cégénl) is csak írásban fogadják el pl. a lemondást ...

#2139 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:43

Idézet: KaSaX - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 21:51

Nem értem, hogy mi a probléma...

Igen, tudsz hűséget hosszabbítani, ha 2-3 héttel (!!!!) a hűség lejártának időpontja előtt jelzed, hogy további hűséget vállalnál.

Persze hogy elhajtottak téged, hiszen még csak szeptember van ...  :cool:

#2140 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 22:47

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 22:02

Csakhogy nekem jóval elöbb kell jeleznem, mert Accor Ticket Web utalvánnyal fizetek. Namost ebben a dologban sem jár a jupici a helyzet magaslatán, és néha van belőle keveredés.

Miért kellene jóval előbb jelezned? Szerintem semmi összefüggés nincs az utalvány és a hűség hosszabbításának időpontja között.

#2141 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 02:07

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 23:39

A UPC még mindig a jobbik eset, ugyanis pl. magentáéknál (és még nagyon sok cégénl) is csak írásban fogadják el pl. a lemondást ...

Tőlem elfogadták szóban is, uccsó számlát nem kellett befizetnem, rákövetkező hónapban küldték a törthavi számlát, befizettem és csókolom. (Mondjuk próbáltak marasztalni, de kőszívű voltam velük  :D )

#2142 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 08:23

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 23:47

Miért kellene jóval előbb jelezned? Szerintem semmi összefüggés nincs az utalvány és a hűség hosszabbításának időpontja között.

De van, mert addig nem adom fel az utalványt míg nem rendeződik. Velem nem játszadozzák el azt, hogy levonják a többet aztnán lehet menni könyörögni, hogy rendezzék.

#2143 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 09:06

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 23:00

Mióta bevezették a nagyobb csomagokat azóta akarok lefelé módosítani, de te is kitalálod eddig miért nem tettem. Vagy kérj telefonos segítséget Shadowtol:D.

igen, már látom hogy a rabigából most tudsz szabadulni :)

#2144 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 09:56

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 8:23

De van, mert addig nem adom fel az utalványt míg nem rendeződik. Velem nem játszadozzák el azt, hogy levonják a többet aztnán lehet menni könyörögni, hogy rendezzék.

Akkor ne fizesd be.
Könyörögni pedig nem kell a upc-nek, hogy írják jóvá. Automatikusan működik.

Ha pl. okt. 31-én jár le a hűséged, és betelefonálsz okt. 15-én, akkor egy törthavi (nov. 1-10-ig) és egy teljes havi (nov. 10-dec. 10) listaárat kiszámláznak neked.

Mihelyt beszólsz pl. okt 15-én, hogy hűséget hosszabbítanál, a rendszerben automatikusan jóváíródik a kiszámlázott többlet. Tehát az egyik számlán jóval több fog szerepelni, a másikon pedig jóval kevesebb, mint a mostani akciós ár ...

Csak abban az esetben jár rosszul az ügyfél, ha pl. november közepén jut eszébe, hogy neki lejárt a hűsége, mert akkor valóban valamennyivel többet kell kifizetnie. De ez már az ügyfél hanyagságából adódik ...

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 29. 09:58 -kor

#2145 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 10:52

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 10:56

Akkor ne fizesd be.
Könyörögni pedig nem kell a upc-nek, hogy írják jóvá. Automatikusan működik.

Ha pl. okt. 31-én jár le a hűséged, és betelefonálsz okt. 15-én, akkor egy törthavi (nov. 1-10-ig) és egy teljes havi (nov. 10-dec. 10) listaárat kiszámláznak neked.

Mihelyt beszólsz pl. okt 15-én, hogy hűséget hosszabbítanál, a rendszerben automatikusan jóváíródik a kiszámlázott többlet. Tehát az egyik számlán jóval több fog szerepelni, a másikon pedig jóval kevesebb, mint a mostani akciós ár ...

Csak abban az esetben jár rosszul az ügyfél, ha pl. november közepén jut eszébe, hogy neki lejárt a hűsége, mert akkor valóban valamennyivel többet kell kifizetnie. De ez már az ügyfél hanyagságából adódik ...

Igen a kulcskérdés itt a beszólsz! Áruld el kb mennyi pénzt kell ráköltenem, mire be tudok szólni :confused: Egyszer 5 majd 10 perc telefonálás már lecsengett és nem jutottam el olyan kedves emberhez, aki érdemben tudott volna foglalkozni az ügyemmel.  :omg:
Azon kívül, hogy unalmas ezt halgatni " jelenleg minden ügyintézönk foglalt, kérjük szives türelmét" mégcsak nem is ingyenes. :think:

ui:A szolgáltatók miért nem türelmesek? Én még soha nem késtem a befizetéssel, de mint olvasgatom és hallom egyből tiltanak. Csak azért kérdezem, mert ők telefonon is türelmet kérnek, meg levélben is: "Sajnos jelenleg -a nagy mennyiségben érkezett megkeresések miatt- az ügyintézés a kézhezvételtől számított 14 munkanapot is igénybe vehet, ezért a válaszadásig kérjük szíves türelmét és megértését." Én türelmes vagyok, de azért közel 3hét az nem semmi még itt magyaországon sem. Szerintem vegyenek fel pár embert, lehetőleg olyat aki gyorsan olvas :smoker:

Szerkesztette: HarryDEC 2007. 09. 29. 11:02 -kor

#2146 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 11:41

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 11:52

Igen a kulcskérdés itt a beszólsz! Áruld el kb mennyi pénzt kell ráköltenem, mire be tudok szólni :confused: Egyszer 5 majd 10 perc telefonálás már lecsengett és nem jutottam el olyan kedves emberhez, aki érdemben tudott volna foglalkozni az ügyemmel. 

Ne akkor telefonálj, amikor központi műszaki hiba van és ne hónap elején a számlaküldésnél. Más időszakokban egyáltalán nem kell sokat várni UPC-nél, sőt.

#2147 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 12:14

Idézet: moq - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 12:41

Ne akkor telefonálj, amikor központi műszaki hiba van és ne hónap elején a számlaküldésnél. Más időszakokban egyáltalán nem kell sokat várni UPC-nél, sőt.

Ja ilyen egyszerű? Ha jól tudom tegnap és tegnapelőtt nem hónap eleje volt. Azt meg honnan a fenéből tudjam, hogy mikor van központi műszaki hiba (nálam ment a net) :confused:
Mellesleg, ha az miatt terhelt az it, akkor elég sok központi műszaki hiba lehet, mert nem először telefonálgatok hiába. :o

Szerkesztette: HarryDEC 2007. 09. 29. 12:16 -kor

#2148 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 14:03

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 10:52

Igen a kulcskérdés itt a beszólsz! Áruld el kb mennyi pénzt kell ráköltenem, mire be tudok szólni :confused: Egyszer 5 majd 10 perc telefonálás már lecsengett és nem jutottam el olyan kedves emberhez, aki érdemben tudott volna foglalkozni az ügyemmel.  :omg:
Azon kívül, hogy unalmas ezt halgatni " jelenleg minden ügyintézönk foglalt, kérjük szives türelmét" mégcsak nem is ingyenes. :think:

ui:A szolgáltatók miért nem türelmesek? Én még soha nem késtem a befizetéssel, de mint olvasgatom és hallom egyből tiltanak. Csak azért kérdezem, mert ők telefonon is türelmet kérnek, meg levélben is: "Sajnos jelenleg -a nagy mennyiségben érkezett megkeresések miatt- az ügyintézés a kézhezvételtől számított 14 munkanapot is igénybe vehet, ezért a válaszadásig kérjük szíves türelmét és megértését." Én türelmes vagyok, de azért közel 3hét az nem semmi még itt magyaországon sem. Szerintem vegyenek fel pár embert, lehetőleg olyat aki gyorsan olvas :smoker:

Ezért érdemes vagy munkahelyről, vagy upc-s telefonról ügyet intézni.
Tapasztalataim alapján, lehetőleg hétköznapokon vagy nagyon korán, vagy délben, vagy kb este nyolc körül kell telefonálni. Hétvégén pedig sohasem kellett várnom az ügyintéző kapcsolására ...

(Vagy ott van még az online megrendelés is lehetőségnek ... )

#2149 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:34

Én sem vártam még semmit az ügyintézőre -szinte rögtön felvették.
Lehet,hogy azért,mert upc telefonról hívtam ? - bár ezt kétlem,hogy érzékelné a rendszer.

#2150 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 17:08

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 16:34

Én sem vártam még semmit az ügyintézőre -szinte rögtön felvették.
Lehet,hogy azért,mert upc telefonról hívtam ? - bár ezt kétlem,hogy érzékelné a rendszer.

T-Mobilenál érzékeli....

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.