Na, ma lettem tele annyira a upc-vel, hogy írjak is.
Nem a torrent letöltés/feltöltés idegesít, de elméletben ez a korlát azért van, hogy böngészni, illetve online játszani, msn-ezni tudjak. Ez eddig oké, viszont, ezek közül egyik sem megy úgy ahogy ezt az " jelbe tett priorizálás lehetővé tenné.
Sokszor van, hogy jónéhány oldalra még csak bejelentkezni is 2-3 percbe telik 16 és 20 között, holott más internet szolgátatónál simán megy.... (és míly meglepő, még böngészni is tudok az oldalon a chello-val ellentétben...)
Az online játék, háááát, kb délután 15-től este 20-ig jó esetben (nem hétvégén) 150-250-es ping-el igen csak érdekes, ha ki nem raknak miatta.... (Cfossal sem) (ja, és nem töltök, sem le, sem fel)
A torrentért egy szót nem szolnék és lenyelném (mert eddig a többi jó volt), hogy csak éjjel tudok egy nagyobb fájlt letölteni/fel, de az a helyzet, hogy egyik dolog sem megy
Ó, msn... Egy 2MB-os fájlt, kb 3-4 percbe telt átküldenem egy chellosnak aki semmi mást nem töltött le/fel, a 10Mbit-es netjével, ahogyan én sem a szintén szénésszel...
Viszonylag pozitívum, hogy egy chellos ismerösöm, miközben én kb 200-as ping-el szenvedtem, ö kb élvezhette 70-en.
Hmmm, chello, csak így tovább! XVII ker
Szerkesztette: Atttesz 2007. 09. 30. 02:20 -kor