Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 10:56
Akkor ne fizesd be.
Könyörögni pedig nem kell a upc-nek, hogy írják jóvá. Automatikusan működik.
Ha pl. okt. 31-én jár le a hűséged, és betelefonálsz okt. 15-én, akkor egy törthavi (nov. 1-10-ig) és egy teljes havi (nov. 10-dec. 10) listaárat kiszámláznak neked.
Mihelyt beszólsz pl. okt 15-én, hogy hűséget hosszabbítanál, a rendszerben automatikusan jóváíródik a kiszámlázott többlet. Tehát az egyik számlán jóval több fog szerepelni, a másikon pedig jóval kevesebb, mint a mostani akciós ár ...
Csak abban az esetben jár rosszul az ügyfél, ha pl. november közepén jut eszébe, hogy neki lejárt a hűsége, mert akkor valóban valamennyivel többet kell kifizetnie. De ez már az ügyfél hanyagságából adódik ...
Igen a kulcskérdés itt a beszólsz! Áruld el kb mennyi pénzt kell ráköltenem, mire be tudok szólni :confused: Egyszer 5 majd 10 perc telefonálás már lecsengett és nem jutottam el olyan kedves emberhez, aki érdemben tudott volna foglalkozni az ügyemmel.

Azon kívül, hogy unalmas ezt halgatni " jelenleg minden ügyintézönk foglalt, kérjük szives türelmét" mégcsak nem is ingyenes.
ui:A szolgáltatók miért nem türelmesek? Én még soha nem késtem a befizetéssel, de mint olvasgatom és hallom egyből tiltanak. Csak azért kérdezem, mert ők telefonon is türelmet kérnek, meg levélben is: "Sajnos jelenleg -a nagy mennyiségben érkezett megkeresések miatt- az ügyintézés a kézhezvételtől számított 14 munkanapot is igénybe vehet, ezért a válaszadásig kérjük szíves türelmét és megértését." Én türelmes vagyok, de azért közel 3hét az nem semmi még itt magyaországon sem. Szerintem vegyenek fel pár embert, lehetőleg olyat aki gyorsan olvas
Szerkesztette: HarryDEC 2007. 09. 29. 11:02 -kor