HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 05. 14:57

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 15:01

Pontosítva:
Az van hogy Hűségnyilatkozat 2008.október 31-ig vagy Hűségnyilatkozat 2009.október 31-ig

Félreérthettél. Tavaly októberig chello classicom volt. November közepén bementem az üfsz irodába, hogy classicról szeretnék váltani( már semmilyen hűség nem volt) 2 éves hűséggel profra. A csaj: rendben mire hazaér elintézzük. Úgy is lett. Valamelyik nap felhívtam a 1221 - et, hogy meddig is van a hűségem, mire ők: 
2008 december 31. Akkor semmilyen 2008 december 31 - ről nem volt szó, hanem 2 év hűségnyilatkozatról.
Ja, és szerződést se nem kaptam, se nem írtam alá, a csaj egyszerűen bepötyögte osz szólt, hogy kész, ennyi.

Szerkesztette: killa 2007. 10. 05. 15:01 -kor

#2242 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 17:28

Idézet: killa - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 15:57

Félreérthettél. Tavaly októberig chello classicom volt. November közepén bementem az üfsz irodába, hogy classicról szeretnék váltani( már semmilyen hűség nem volt) 2 éves hűséggel profra. A csaj: rendben mire hazaér elintézzük. Úgy is lett. Valamelyik nap felhívtam a 1221 - et, hogy meddig is van a hűségem, mire ők: 
2008 december 31. Akkor semmilyen 2008 december 31 - ről nem volt szó, hanem 2 év hűségnyilatkozatról.
Ja, és szerződést se nem kaptam, se nem írtam alá, a csaj egyszerűen bepötyögte osz szólt, hogy kész, ennyi.

Valóban más a történeted.
Én új voltam -neten megrendeltem - telefonon felhívtak pontosítás,időpontegyeztetés miatt- majd a szerelő hozta az összes szerződést amit alá kellett írni és a részemet itthagyta.

#2243 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:50

Új UPC kábelnetes csomagok Romániában is

árak átszámolva:
1M/256k  2000,- Ft
10M/1M 2800,- Ft
20M/2M 4800,- Ft

#2244 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 15:18

Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 15:50

árak átszámolva:
1M/256k  2000,- Ft
10M/1M 2800,- Ft
20M/2M 4800,- Ft

Ne kezdjük már el ezt, hogy hol melyik országban mennyi a UPC net........

Nyilván más lesz...de nyilván nemcsak a nethálózat fejlettsége befolyásolja, hogy abban az országban mennyiért adják a netet...

#2245 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:14

Idézet: pzstm - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 16:18

Ne kezdjük már el ezt, hogy hol melyik országban mennyi a UPC net........

Nyilván más lesz...de nyilván nemcsak a nethálózat fejlettsége befolyásolja, hogy abban az országban mennyiért adják a netet...

És az baj, ha engem érdekel :confused:      :Đ

#2246 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 21:16

Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 15:50

árak átszámolva:
1M/256k  2000,- Ft
10M/1M 2800,- Ft
20M/2M 4800,- Ft

Mert lesz változás UPC csomagokba?
Vagy mire föl ez az info?  :cool:

Érdekes ez a link, nekem olyan hmm..., nem is tudom, mintha nem lenne igazi, oldalhivatkozások is sántítanak.
Vagy csak gyanakvó vagyok?  :think:

Szerkesztette: Lazsa 2007. 10. 06. 21:19 -kor

Keeping the funk alive

#2247 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 21:19

Minden országban annyiba kerül, amennyit adnak érte az emberek. Tök egyszerű. Jó magas ár, de még versenyképes. Piacgazdaság!
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2248 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 21:32

Idézet: moq - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 22:19

Minden országban annyiba kerül, amennyit adnak érte az emberek. Tök egyszerű. Jó magas ár, de még versenyképes. Piacgazdaság!

Meg szeretnénk-e annyiért melózni, mint a román jómunkásemberek.
Make love not Wor.

#2249 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 22:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 22:32

Meg szeretnénk-e annyiért melózni, mint a román jómunkásemberek.

Akkor a fejlett kapitalista országokban - ezek alapján gondolom - háromszoros a szélessáv ára :think: ?
Szegény, szegény gazdagok!

ui: Vagy a fizumon kívül lassan mindennek világpiaci ára lesz :confused:

Szerkesztette: HarryDEC 2007. 10. 06. 22:50 -kor

#2250 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 22:44

Példa erre a jupici tv-je. Nem igazán akar érte adni senki annyit amennyi, mégis sok embernek van. Vagy egyre kevesebbnek :think:      :D

Persze ezért jó (lenne) a vesenyhelyzet, csak a digi úgy látom beragadt. Más országos (körüli) alternatíva meg tonline-n kívül nincs igazán.
Ha lenne 3-4 kb egy súlycsoportban lévő szolgáltató (megegyezés nélkül), akkor egyből beindulna a piac. És még igazad is lehetne.

Szerkesztette: HarryDEC 2007. 10. 06. 22:49 -kor

#2251 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 03:15

Az eszközök, kábelek, modemek mindenhol annyiba kerülnek, ami szükséges egy hálózat kiszolgálásához.
Tény az, hogy Romániában az RDS (Digi) nagyon lenyomta az árakat.
Ha itt kishazánkban is lenyomná egy esetleges agresszívabb terjeszkedés során, akkor az összes szolgáltató kénytelen lenne lejebb adni.
És milyen érdekes, még feleáron is szolgáltatna mindegyik!

#2252 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 07:58

Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 4:15

De amíg nincs rákényszerítve, hülye lenne.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2253 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 09:53

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 23:43

Vagy a fizumon kívül lassan mindennek világpiaci ára lesz :confused:

Már az van. Viszont majd lesz a fizetésünk is, hiszen dübörög a gazdaság of course. Csak nehogy előbb megdögöljünk.

:offtopic:
Papesz

#2254 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 13:14

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 23:43

Akkor a fejlett kapitalista országokban - ezek alapján gondolom - háromszoros a szélessáv ára :think: ?

Nézd meg mekkora területre bír beköltözni 1-1 szolgáltató. Árat lenyomni lehet, majd úgy lesztek, mint én itt ezzel az olcsó FiberNettel, van napi 3 órában ügyfélfogadás, előtte 197 ember. A leendő előfizetőket arról lehet megismerni, hogy csöndesek, meg bézbólütő nélkül jöttek. Ezzel pld. teljesen jól tudnak spórolni.
Make love not Wor.

#2255 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 13:18

Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 4:15

Ha itt kishazánkban is lenyomná egy esetleges agresszívabb terjeszkedés során, akkor az összes szolgáltató kénytelen lenne lejebb adni.

Hjahh, kérdés, tekinthetjük-e működőképes netnek a régebbi occsó EMKTV netet, meg a csoda Beltávot. Utóbbi ugye megvettem a Keystonet, aki előtte Nextra volt, meg több más. Amint Beltáv lett, a 24h VIP béreltvonalas support számot a portás vette fel még kora délután is, aztán meg automata, majd rögzítő. Cég meg áll. Ha nálam így működött, elképzelem mit csinálhattak az olyan júzerekkel, akik nem hagytak ott évi 4milliót netre, meg 10 éve ügyfelek. Ezt van akinek el bírja adni fele áron, nekem nem, mikor sok nap egy windows update, mert nincs külföld? Menjenek már a picsába. Négyzetesen olcsóbban meg csak így lehet, anyagon/emberen/supporton spórolni, ami az elején lehet pörög, de hamar meg bír állni az ész, aztán nézünk ki a fejünkből hülyén azon a két lukon. Lásd nem Ciscovan routeolunk, hanem PCvel, mert az jó lesz. Oszt plusz párezer előfizető, gyűlnek a PC-k, csókolom, sosem aarnak Ciscot venni, aztán csak a szopolás megy.
Make love not Wor.

#2256 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:11

Hát a upc megint huzott feljebb a p2p korláton :(. Eddig este ment éegalább a feltöltés rendesen de már az is csak max 30-35k :(.

#2257 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:28

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 10:11

Hát a upc megint huzott feljebb a p2p korláton :(. Eddig este ment éegalább a feltöltés rendesen de már az is csak max 30-35k :(.

BIX-en jól lehet látni
mindkét 10gigás porton kereken max 2gigát engednek utána jön a "leszabályozás"
gondolom nem akarják hogy 4gigabit fölé menjen az összes feltöltés
pedig ha nem lenne korlát felmenne az 6-8gigabitre is tuti :D

#2258 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 09:50

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 10:11

Szerintem jobb lenne, ha teljesen tiltanák. Sőt, azt is megmondanák, hogy mikor és milyen oldalra mehetek fel. Vagy menjek a farncba ha használni akarom az ő értékes sávszélüket, hiszen az nem az enyém, csak fizetek belőle egy picit. Örüljek, hogy van netem, hisz errefelé nincs más lehetőség. (Zugló! )
Nem azért fejlesztettek kínkeservesen, pénzt, időt, fáradságot nem kímélve, hogy a hülye torrentezésemmel tönkretegyem a hálózatukat. Akkor hogy ígérhetnek az új előfizetőknek nagy mellel gyors és korlátlan netet, ha én meg állandóan csak használni akarom a netjüket? Szégyellem magam, hogy rontanám az üzletpolitikájukat. Örüljek, hogy időben megjön a csekk a tíz rugóról (még csak ennyi, mert én hülye 1 éve megint aláírtam 1 évet, ki tudja már hányadszor - többször nem lesz ilyen)
Na be is fejezem az írást, mert ha küldöm a hozzászólást, nehogy nagyon belassuljon a hiperszuper csodanet, ami talán nem is létezik.

#2259 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 13:31

nem kérdeztem meg az ügyfélszolgálatost, megint pedig nem megyek át az összes szövegen, valszeg úgyis minek.
valamire nemmel válaszoltam, így nemtom lemondani a chellot telefonban.
nem tudjátok, hol van olyan ügyfélszolgálati iroda Budapesten, ahol van némi esélyem arra, hogy egyetlen szabadnap felhasználásával sorra kerülök? (azt még ki kell találnom, mit viszek lefoglalni magam, mert én nagyon utálok várni. a fogorvosnál még elrajzolgatok, de ott nem cigiznek meg semmi)
múlt pénteken megnéztem a moszkva térit (pedig azt a helyet, mármint a moszkva teret, nagy ívben kerülöm, tudok én kellemesebben is ártani az egészségemnek), ott egy óra alatt kb semmit sem haladt a sor, az ügyintézők pedig különösen inaktívak voltak... el is jöttünk, mert hát úgyis van telefon.
de hiába. eh, ez a paranoia :(

#2260 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 13:41

Idézet: shr - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 14:31

nem kérdeztem meg az ügyfélszolgálatost, megint pedig nem megyek át az összes szövegen, valszeg úgyis minek.
valamire nemmel válaszoltam, így nemtom lemondani a chellot telefonban.
nem tudjátok, hol van olyan ügyfélszolgálati iroda Budapesten, ahol van némi esélyem arra, hogy egyetlen szabadnap felhasználásával sorra kerülök? (azt még ki kell találnom, mit viszek lefoglalni magam, mert én nagyon utálok várni. a fogorvosnál még elrajzolgatok, de ott nem cigiznek meg semmi)
múlt pénteken megnéztem a moszkva térit (pedig azt a helyet, mármint a moszkva teret, nagy ívben kerülöm, tudok én kellemesebben is ártani az egészségemnek), ott egy óra alatt kb semmit sem haladt a sor, az ügyintézők pedig különösen inaktívak voltak... el is jöttünk, mert hát úgyis van telefon.
de hiába. eh, ez a paranoia :(

Írásban, ajánlott levélben kötelesek elfogadni a felmondást.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.