Én egyenlőre úgy döntöttem, hogy maradok még egy évig ennél a "remek

" chello-nál, igaz csökkentett csomaggal. De azért ezt a hűséghosszabításos, kedvezményigénybevevős dolgot sem olyan egyszerű elintézni a mi kis hazánkban.
Érdeklődtem levélben a jupicinél, és kicsit magas árak jöttek ki. Megírtam szerintem milyen árnak kellene ott szerepelni, erre ezt válaszolták:
"Az Ön által említett, kedvezményesebb díj abban az esetben érvényes, ha a két szolgáltatást 1 ügyfélszámon veszi igénybe, illetve a hűségnyilatkozat ideje alatt foylamatosan rendelkezik az internetes kívül vagy televízió-, vagy telefon előfizetéssel is. Egyéb esetekben az előző levelünkben szereplő díjak lépnek érvénybe."
Namost ez tök jó meg minden, de úgy csinálnak, mintha én külön kértem volna azt a másik ügyfélszámot. Tehetek én róla, hogy nem egyeztetnek egymással? Amikor én annó a szerződésemet kötöttem a kutya nem kérdezte, hogy mim van és mim nincs. Most meg kérvényezzem, hogy vonják össze az ügyfélszámokat. Fasza, hajrá.
A Szőke kapitány nem ezt mondta. Zöld számot esetleg, vagy valami? Ennél sokkal kisebb cégeket is ingyen lehet hívni. Ja igaz: "menjek hozzájuk" mi :confused: