Idézet: Balintka - Dátum: 2007. szept. 21., péntek - 9:28
Egyelőre én se láttam nagy különbséget a 3200+-hoz képest, de még a win-t nem raktam újra.
Szvsz új windózzal sem lesz jobb a helyzet (én lapot is cseréltem alatta és 1 hétig lusta voltam újrahúzni a win-t, majd miután megtettem a CPU nem lett gyorsabb) Alaphangon nem is lesz nagy ugrás egyszálas dolgok alatt, max az vehető észre, hogy x alkalmazás(ok) elindításával nem lassúl be a rendszer...többszálon futó alkalmazásoknál meg bőven van kölönbség (nálam még 1 szálon is mert egy S754-es A64 3000+-t cseréltem AM2-es X2 4600+-ra)
Pl ingyenesen letölthető a Cellfaktor nevü gém, ami Ageia féle fizikai gyorsítót használ és több processzormagot, nem nagy szám, de Ageia kártya nélkül 2 pálya is kipróbálható...mondjuk ezt össze lehetne vetni sima A64 és X2 procikkal
3DMarkokban a 2400-as X2 kb 1-2%-al ment jobban mint a 2450-re húzott A64, kivéve a '06-ost mert ott 10%-ot javúlt az eredmény...vagy a HL2 Lost Coast video stress test-jében a 2GHz-es A64+7600GT kombó ~70fps-el végzett míg ugyanez 2,4-es X2-vel 105fps lett!
Szintetikus CPU tesztekben, amik több szálon futnak (winrar, Cinebench, Crystal, SiSoft stb) jól látszik az alaposan meghízott eredmény...de pl futtattam egyszerre egy Super Pi-t és egy CPU Mark 99-et és ugyanúgy végeztek mintha külön futottak volna.