HWSW Informatikai Kerekasztal: -=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- III. G80 Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 10. 06:08

Nagy dilemma hogy vegyek-e Ultrát kb 3x annyi pénzért mint amennyibe ez a GTS került, hogy talán egy picit jobb legyen (az a baj hogy ha még egyszer olyan gyors lenne mint a GTS, az sem lenne elég :( ), vagy várjam meg az esetlegesen majd a beláthatatlanul távoli jövőben érkező új generációt. Jelenleg sajnos az a helyzet, hogy az új játékok nem mennek a VGA miatt, a zégiek meg a Vista miatt  :omg:

Ezek az eredmények egyszerűen siralmasak, pedig HDR nélkül készültek:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#762 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 06:25

[quote name='GAI' date='2007. szept. 10., hétfő - 5:08'] Nagy dilemma hogy vegyek-e Ultrát kb 3x annyi pénzért mint amennyibe ez a GTS került, hogy talán egy picit jobb legyen (az a baj hogy ha még egyszer olyan gyors lenne mint a GTS, az sem lenne elég :( ), vagy várjam meg az esetlegesen majd a beláthatatlanul távoli jövőben érkező új generációt. Jelenleg sajnos az a helyzet, hogy az új játékok nem mennek a VGA miatt, a zégiek meg a Vista miatt  :omg:

kell neked TV-n játszani :p

Szerkesztette: Danika123 2007. 09. 10. 06:27 -kor

<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#763 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 06:25

ekkora felbontasban konnyen lehet ramlimites, tehat lehet min 2x gyorsabb. nezd meg mennyi memet hasznal.

lehet az (is) a gond.

#764 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:13

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 7:25

kell neked TV-n játszani :p

Amíg TV-n játszottam (1360x768) addig nem is volt gond :) Kellett nekem monitorra váltani :D

#765 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:15

Idézet: arn - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 7:25

ekkora felbontasban konnyen lehet ramlimites, tehat lehet min 2x gyorsabb. nezd meg mennyi memet hasznal.

lehet az (is) a gond.

Azt hogy lehet megtudni hogy mennyi VGA memóriát eszik?

#766 Felhasználó inaktív   Zotyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:26

Idézet: Engar - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 22:33

Belövöd a TV-t dualviewben, utana athuzod a videolejatszo kepet a TV-re majd kirakod full screenre - igy nem jó? (bar nem egy kattintás)

Belövöm Dualview-ban a tv-n a képet ez OK. De hogy érted, hogy "thuzod a videolejatszo kepet a TV-re " ?
:think:
Abit IP-35, Intel Core2 Duo 6420@ 3.4 GHz, Inno3D 8800GTS 320MB 650/1900, 2x1 GB Kingmaxx DDRII 1066, SB Audigy2

#767 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:29

Idézet: Zotyó - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:26

Belövöm Dualview-ban a tv-n a képet ez OK. De hogy érted, hogy "thuzod a videolejatszo kepet a TV-re " ?
:think:

Az a kiterjesztett desktop, és áthúzod, szószerint.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#768 Felhasználó inaktív   Zotyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:37

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:29

Az a kiterjesztett desktop, és áthúzod, szószerint.  :)

Még az életben nem használtam kiterjesztett desktopot  :D . Milyen piktogramra vagy hova kell áthúznom?  :D
Abit IP-35, Intel Core2 Duo 6420@ 3.4 GHz, Inno3D 8800GTS 320MB 650/1900, 2x1 GB Kingmaxx DDRII 1066, SB Audigy2

#769 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:40

Idézet: Zotyó - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:37

Még az életben nem használtam kiterjesztett desktopot  :D . Milyen piktogramra vagy hova kell áthúznom?  :D

Magát a videot húzod át a TV-re.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#770 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:43

Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 7:08

Nagy dilemma hogy vegyek-e Ultrát kb 3x annyi pénzért mint amennyibe ez a GTS került, hogy talán egy picit jobb legyen (az a baj hogy ha még egyszer olyan gyors lenne mint a GTS, az sem lenne elég :( ), vagy várjam meg az esetlegesen majd a beláthatatlanul távoli jövőben érkező új generációt. Jelenleg sajnos az a helyzet, hogy az új játékok nem mennek a VGA miatt, a zégiek meg a Vista miatt  :omg:

[IMG]19xx felbontású képek :omg:[IMG]

Ilyen felbontásban tutira korlátoz a memória mennyisége, de azt nem tudom megmondani hogy mennyire. Az tuti hogy gyorsabb lenne Ultrával, de hogy mennyire... :confused:

#771 Felhasználó inaktív   butabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:45

[quote name='GAI' date='2007. szept. 10., hétfő - 6:08'] Nagy dilemma hogy vegyek-e Ultrát kb 3x annyi pénzért mint amennyibe ez a GTS került, hogy talán egy picit jobb legyen (az a baj hogy ha még egyszer olyan gyors lenne mint a GTS, az sem lenne elég :( ), vagy várjam meg az esetlegesen majd a beláthatatlanul távoli jövőben érkező új generációt. Jelenleg sajnos az a helyzet, hogy az új játékok nem mennek a VGA miatt, a zégiek meg a Vista miatt  :omg:

Szerintem ne sokat dilemmázz : ha a pénz nem számít, akkor egyértelmű hogy Ultra-t veszel. Ha meg számít, és körültekintő vagy ár/teljesítmény arányban, vársz jövő év első harmadáig. Amúgy én még 6800GT-vel nyomom, és nem siránkozom :). Beálltam 3 év/full gépcsere váltásra. Márciusban lesz 3 éves a gép, akor váltok egy jobbra. Legalább észreveszem a teljesítménykülönbséget majd a két gép és videókártya közt :)

Szerkesztette: butabi 2007. 09. 10. 08:49 -kor

#772 Felhasználó inaktív   Zotyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:58

Idézet: iljicSke - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:40

Magát a videot húzod át a TV-re.

Ja, kezdtem sejteni mire gondolsz. No majd otthon kipróbálom.  :)

#773 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:59

Idézet: butabi - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:45

Szerintem ne sokat dilemmázz : ha a pénz nem számít, akkor egyértelmű hogy Ultra-t veszel. Ha meg számít, és körültekintő vagy ár/teljesítmény arányban, vársz jövő év első harmadáig. Amúgy én még 6800GT-vel nyomom, és nem siránkozom :). Beálltam 3 év/full gépcsere váltásra. Márciusban lesz 3 éves a gép, akor váltok egy jobbra. Legalább észreveszem a teljesítménykülönbséget majd a két gép és videókártya közt :)

Azt nem mondanám, hogy nem számít a pénz, de most épp megtehetném, hogy váltok. Ha tuti lenne, hogy szaggatásmentesen fognak futni a játékok 1920x1200-ban, akkor nem is gondolkodnék, csak éppen nem látom bizonyítottnak, hogy az Ultra elég lesz. Ezért vagyok szomorú, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben nem jön az új csúcskártya most Karácsonyra. Ezt a GTS-t csak túlélőkártyának szántam, de úgy néz ki, hogy nagyon sokáig túl kéne élni vele, ahhoz pedig kevés a teljesítménye. SLI sajnos nem jöhet szóba, mert micro ATX-es LGA775 SLI lapot nem gyártanak valami általam teljesen felfoghatatlan ok miatt (ugyanis AMD-hez létezik), egykártyás rendszerből meg a 8800 Ultra a csúcs.

Szerkesztette: GAI 2007. 09. 10. 09:02 -kor

#774 Felhasználó inaktív   butabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:20

Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 8:59

Azt nem mondanám, hogy nem számít a pénz, de most épp megtehetném, hogy váltok. Ha tuti lenne, hogy szaggatásmentesen fognak futni a játékok 1920x1200-ban, akkor nem is gondolkodnék, csak éppen nem látom bizonyítottnak, hogy az Ultra elég lesz. Ezért vagyok szomorú, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben nem jön az új csúcskártya most Karácsonyra. Ezt a GTS-t csak túlélőkártyának szántam, de úgy néz ki, hogy nagyon sokáig túl kéne élni vele, ahhoz pedig kevés a teljesítménye. SLI sajnos nem jöhet szóba, mert micro ATX-es LGA775 SLI lapot nem gyártanak valami általam teljesen felfoghatatlan ok miatt (ugyanis AMD-hez létezik), egykártyás rendszerből meg a 8800 Ultra a csúcs.

Ha túlélőnek szántad a GTS-t akkor adj neki időt a kifutásra :) Én mondjuk nem vennék már 8800GTX-Ultra-t, megvárnám az újgenerációsak mit kezdenek velük. Lehet az újgenerációs közép meg is közelíti majd a teljesítményüket. Vagy nem, és jobb a régi csúcs még mindig, akkor jól választottál :)

Mit mondjak, ha megteheted válts, mert tényleg jobb az Ultra mint a GTS. Ilyen se volt, már lassan egy éve a csúcs a 8800GTX-Ultra, és még mindig nem akarják leváltani. De 1920-ban ne tényleg ne várj szaggatásmentességet még Ultra-val sem. De miért is kell neked 1920-ban játszani??? 1650 nem jó? Akár még 1280? Némi kompromisszumot köss szerintem? Ha állandóan a csúcson akarsz lenni, az kissé megterhelő anyagilag sztem.

Szerkesztette: butabi 2007. 09. 10. 09:24 -kor

#775 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:26

Idézet: butabi - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 10:20

De miért is kell neked 1920-ban játszani??? 1650 nem jó? Akár még 1280? Némi kompromisszumot köss szerintem? Ha állandóan a csúcson akarsz lenni, az kissé megterhelő anyagilag sztem.

TFT monitornál ha nem natív felbontásban játszol, akkor iszonyatosan csúnya lesz a kép. Alapvető, hogy TFT-t csak natívban hajtok.

#776 Felhasználó inaktív   butabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:33

Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:26

TFT monitornál ha nem natív felbontásban játszol, akkor iszonyatosan csúnya lesz a kép. Alapvető, hogy TFT-t csak natívban hajtok.

Nekem jó nem natívban is :) Szerintem nem sokkal csúnyább. De persze ízlések és pofonok. De ha ennyire ragaszkodsz az 1920-hoz, akkor nincs több mese, perpill az Ultra-nál nincs jobb választás, az a te embered.

#777 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 10:06

Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:15

Azt hogy lehet megtudni hogy mennyi VGA memóriát eszik?

rivatuner kiirja osdre

#778 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 10:14

Idézet: arn - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 11:06

rivatuner kiirja osdre

Na ilyet még sose csináltam :D Majd este meglesem, hogy mit üt.

#779 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 12:43

Idézet: Zotyó - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:58

Ja, kezdtem sejteni mire gondolsz. No majd otthon kipróbálom.  :)

Jah lehet hogy akkor nem dual viewnek hivjak hanem extended desktop fene tudja most nincs előttem, de en mindig igy hasznaltam.
A jobb klikk a desktopon es ott a beallitasok kozott megnezed hogy az egyik monitor hol helyezkedik el amasikhoz kepest (pl bal felső sakraban van)

Elinditod a video lejatszot pl púderdvd, aztan a megjelenitett kepet kattint-húz  :cool: módszerrel athúzod a montior-ról a TV képre  ;) (mondjuk közben erdemes a lejatszast megallitani mert erzekelni fogja hogy masik megjelenitore kerult es megakadhat).

A TV-n meg ugyan úgy ki tudod majd rakni full-screen-re minth a a monitoron jatszana le.
Vagy ha akarod ablakban is maradhat es akkor tobb filmet is tudsz nezni egyszerre  :Đ

#780 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 12:52

1920x(1080-ban) csak a PS3 a nyerő :D

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38