Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:59
Azt nem mondanám, hogy nem számít a pénz, de most épp megtehetném, hogy váltok. Ha tuti lenne, hogy szaggatásmentesen fognak futni a játékok 1920x1200-ban, akkor nem is gondolkodnék, csak éppen nem látom bizonyítottnak, hogy az Ultra elég lesz. Ezért vagyok szomorú, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben nem jön az új csúcskártya most Karácsonyra. Ezt a GTS-t csak túlélőkártyának szántam, de úgy néz ki, hogy nagyon sokáig túl kéne élni vele, ahhoz pedig kevés a teljesítménye. SLI sajnos nem jöhet szóba, mert micro ATX-es LGA775 SLI lapot nem gyártanak valami általam teljesen felfoghatatlan ok miatt (ugyanis AMD-hez létezik), egykártyás rendszerből meg a 8800 Ultra a csúcs.
1920x1200-ra szerintem SEMMI nem elég.
Tuti soha nem lesz, hogy szaggatásmentesen fut minden, amíg egy varázsütésre meg nem változik a pc-s játékipar és nem kezdenek optimalizálatlan szarok helyett, "programokat" írni. Márpedig úgy tűnik, hogy nem változik (illetve folyamatosan változik, de kárára).
Szóval ha engem kérdezel, akkor szerintem tuti lenne csalódásod ilyen felbontásban egy Ultrával (meg kettővel) is.

Sőt, ha megvárod valószínűleg ugyanez lesz a köv. generációval is rövid időn belül. Az elején, amíg jó, addig meg "kárpótolnak" majd a drv szívások.
Idézet: GAI - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 10:26
TFT monitornál ha nem natív felbontásban játszol, akkor iszonyatosan csúnya lesz a kép. Alapvető, hogy TFT-t csak natívban hajtok.
Hülye ötlet, de egy próbát megér...
Mi van, ha fele felbontást használsz? 960x600-at. Custom módnak be lehet lőni és akkor talán a játékok jó része is látni fogja. Felezett felbontásban nem látszik a TFT zavaró elmosása.
És talán a pixelméret sem lesz túl nagy, ha 32 colos TV-re is elég az 1360x768. Cserébe mehet rá 8xAA