HWSW Informatikai Kerekasztal: -=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- III. G80 Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 25. 19:44

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 20:36

Nem egészen erről van szó.

omega elbaxott egy csomó pénzt azt' nem lett előrébb ;) bebukta :Đ
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#22 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 19:50

Igazából fogalmunk sincs miről van szó, csak akkor bele se kellett volna ebbe a "titkolózásba" kezdeni. Ha úgy gondolod nem tartozik ide, akkor szvsz nem is kell rá utalgatni Omega.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#23 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 19:55

Omega, nyugodtan leírhatod, hogy a kártyád egy kazán és bármilyen alternatív hűtési megoldással próbálkozol forró, mint a dög és nem vagy hajlandó elviselni :(
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#24 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 19:58

Hápersze. :Đ

8800GTX-et annak javaslok, aki autóból is Ferrarit/Lambot/Saleen-t/stb. vesz. Az számoljon a következményekkel. Sok fogyasztás, forróság,... elromlik, drága lesz a javítás. Hozzá ne nyúlj.
Valamint több lesz az irigyed, mint aki ezért megcsodál, vagy szembedícsér.
Ugyanez vonatkozik a prémium hűtésre is. Hiába relatíve nem sok pénz, azért nem örülnek az emberek más sikerének. Ha viszont valami balul sül el, akkor jönnek kárörvendeni...
Ezért nem írok most semmit egyelőre.

Maradjunk abban, hogyha megvan a negatív történetem forrása, akkor írok; nem akarok semmit feleslegesen fikázni. Annyi tuti, hogyha nem fűtene ez a szar mint állat, akkor nem kellett volna szénnészerelnem a gépem. Most meg van egy kis baj. Lehet, hogy nem az én hibám (valszeg'), de nem tudni, hogy mié, és miért. Eddig ami tuti, hogy az alaplapom és a videokártyám tönkrement. 50% eséllyel zárlat, 33% eséllyel videokártya, 33% alaplap, 33% a memória. ...60% hogy közeli villámcsapástól, 30% szereléstől, 10% X-akta. Beadtam szervízbe. Mindent jól szereltem... a többi kiderül. Ennyi. ;)

/ON

#25 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:00

Pietrosz, laragirl83, BoGab, dögök vagytok! :D :fuck:
Így remélem egyelőre elég lesz a válasz. :)

Szerk.: összefoglalva, bármi is legyen, az tuti, hogy ha a G80 nem ennyire kazán, ha nem ezt veszem és nem vagyok fanatikus idióta, akkor most nyugodtan lennék. De ~2 hét óta kb. 10 órát volt saját gépem, és ez kissé kikészít.

Szerkesztette: Omega 2007. 06. 25. 20:11 -kor

#26 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:13

:OOO :(
Kitartás! ;)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#27 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:15

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 21:00

Pietrosz, laragirl83, BoGab, dögök vagytok! :D :fuck:
Így remélem egyelőre elég lesz a válasz. :)

Szerk.: összefoglalva, bármi is legyen, az tuti, hogy ha a G80 nem ennyire kazán, ha nem ezt veszem és nem vagyok fanatikus idióta, akkor most nyugodtan lennék. De ~2 hét óta kb. 10 órát volt saját gépem, és ez kissé kikészít.

Csak beismerted. :Đ
Egyébként meg durva a történet. :(
Semper Fi

#28 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:38

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 20:58

...Szomorú szürke szavak...

Drukkolunk, bár utólag könnyű okoskodni... :(
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#29 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:41

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 19:58

Hápersze. :Đ

8800GTX-et annak javaslok, aki autóból is Ferrarit/Lambot/Saleen-t/stb. vesz. Az számoljon a következményekkel. Sok fogyasztás, forróság,... elromlik, drága lesz a javítás. Hozzá ne nyúlj.
Valamint több lesz az irigyed, mint aki ezért megcsodál, vagy szembedícsér.
Ugyanez vonatkozik a prémium hűtésre is. Hiába relatíve nem sok pénz, azért nem örülnek az emberek más sikerének. Ha viszont valami balul sül el, akkor jönnek kárörvendeni...
Ezért nem írok most semmit egyelőre.

Maradjunk abban, hogyha megvan a negatív történetem forrása, akkor írok; nem akarok semmit feleslegesen fikázni. Annyi tuti, hogyha nem fűtene ez a szar mint állat, akkor nem kellett volna szénnészerelnem a gépem. Most meg van egy kis baj. Lehet, hogy nem az én hibám (valszeg'), de nem tudni, hogy mié, és miért. Eddig ami tuti, hogy az alaplapom és a videokártyám tönkrement. 50% eséllyel zárlat, 33% eséllyel videokártya, 33% alaplap, 33% a memória. ...60% hogy közeli villámcsapástól, 30% szereléstől, 10% X-akta. Beadtam szervízbe. Mindent jól szereltem... a többi kiderül. Ennyi. ;)

/ON

omega ha ennyire nem bírod add nekem a gtx-et és tekintettel arra hogy e-onos kolléga vagy cserébe odaadom a leadtek 7950gt-met az csendes és alig melegszik :D

SZERK: villámcsapás? pereld be az E-ont :) amugy meg elég szomoru történet :( :(

Szerkesztette: Eisenhower 2007. 06. 25. 20:47 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#30 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:55

Kitartás Omega! :(  :up:

Jaja egy dög vagyok, papírom is van róla :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#31 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 21:26

Köszönöm srácok! :respect:
Nemrég hívott a szervízes emberke, aki saját gépébe vitte haza tesztelni a memóriákat ( no reklám, fórumtárs és a helyi legjobb számtechbolt feje :respect: ), a memóriám úgy néz ki, jó. :)
Hosszú történet lesz, ne offoljuk szét a topikot*, majd összefoglalom, ha vége van.

*Pár hét lesz, az tuti. Akit érdekel, priviben érdeklődjön, nem fogok külön topikot nyitni, mert ez valszeg' X-akta lesz - legalábbis az előző beszélgetésünk a mai nap konklúziótit összefoglalva azt mutatja. Minden esetre aggódom.
Valaki írja meg, hogy milyen alaplapot vegyek P5B-Deluxe helyett? P5WDH Deluxe pl. nem jöhet szóba, Asus-t sem nagyon szeretnék, bughalmazok. Gigabyte-ot sem (DS3/4/etc.)...
Abit lapok milyenek? Vagy az Asus csak nekem csalódás? Striker Extreme, Commando, 'pámf*sza?
Egyáltalán, mondjatok egy megbízható lapot, ami tuningolható! Cél: E6600@3200MHz, ebben a lapban 1,275V kellett ehez. VDROP(?) miatt minimálisan 1,208V-ot írt ki a CPU-Z duplaOrthos alatt, amikor stabil volt a cucc.
Mi a legjobb? Asus P5W64 WS Pro 71-ért nem fussa természetesen...
Esetleg privátban, vagy mittudomén', nem akarok nyitni a hibámnak egy külön topikot, mint már az elején írtam. :respect:
Köszi mégegyszer! :(

Szerkesztette: Omega 2007. 06. 25. 21:28 -kor

#32 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 06:49

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 22:26

Nemrég hívott a szervízes emberke, aki saját gépébe vitte haza tesztelni a memóriákat ( no reklám, fórumtárs és a helyi legjobb számtechbolt feje :respect: ), a memóriám úgy néz ki, jó. :)
Hosszú történet lesz, ne offoljuk szét a topikot*, majd összefoglalom, ha vége van.

*Pár hét lesz, az tuti. Akit érdekel, priviben érdeklődjön, nem fogok külön topikot nyitni, mert ez valszeg' X-akta lesz - legalábbis az előző beszélgetésünk a mai nap konklúziótit összefoglalva azt mutatja. Minden esetre aggódom.
Valaki írja meg, hogy milyen alaplapot vegyek P5B-Deluxe helyett? P5WDH Deluxe pl. nem jöhet szóba, Asus-t sem nagyon szeretnék, bughalmazok. Gigabyte-ot sem (DS3/4/etc.)...
Abit lapok milyenek? Vagy az Asus csak nekem csalódás? Striker Extreme, Commando, 'pámf*sza?
Egyáltalán, mondjatok egy megbízható lapot, ami tuningolható! Cél: E6600@3200MHz, ebben a lapban 1,275V kellett ehez. VDROP(?) miatt minimálisan 1,208V-ot írt ki a CPU-Z duplaOrthos alatt, amikor stabil volt a cucc.
Esetleg privátban, vagy mittudomén', nem akarok nyitni a hibámnak egy külön topikot, mint már az elején írtam. :respect:

:offtopic:
Asus P5W DH DELUXE i975  :up:
ill. ha gondold megkapod p5b-dlx-emet 25-ért :)

Szerkesztette: laragirl83 2007. 06. 26. 06:50 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#33 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 06:58

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 22:26

szerintem kifogtal egy rossz dbot, de mar irom neked egy ideje, hogy vmi nem koser.  :think:

#34 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 07:20

Az Asus-ból a úgymond "jó" lapok a deluxe, workstation-ok és a premiumok. A belépő és a ROG verziok gányak. Általános probléma, hogy nagyon finnyásak egyes hardverekre. Minőségük jó-közepes.
Az Abit az nevetséges. Gyakorlatilag Rev3-nál lesznek használhatóak a moboi, de még akkor sem hibamentesek. Az új lapjaik minősége elég jó, de olyan problémákat láttam, hogy váratlanul újraindul, meg hasonló stabilítási hülyeségek.
A Gigabyte az használható. DS3-DS4, elég jó  a konkurencia anyagihoz képpest. Az ilyen Quad féle QD6 baromságokat, pedig nem szabad megvennim tőlük. Tök fölösleges 4-nél több fázis egy Core 2-es alaplapra. A minőség az jó.
Csúcsminőségű cuccból a DFI maradt fent, az nagyon baró lapokat csinál a Lanparty szériából érdemes nézegetni. Illetve nagyon jók még a gyári Intelek.

Szerkesztette: Abu85 2007. 06. 26. 07:20 -kor

Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#35 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 07:20

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 7:49

:offtopic:
Asus P5W DH DELUXE i975  :up:
ill. ha gondold megkapod p5b-dlx-emet 25-ért :)

Az is bugos... pl. Lufinyul nem tud prociszorzót állítani rajta... meg vannak egyéb hülyeségei.
P5B-Dlx nemkő' többet. :)

arn, lehet, de múltkor a tápcsere után tök jó volt. :think:

#36 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 07:26

Idézet: Abu85 - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 8:20

...

P35 DS4, vagy milyen az új chipkészlet? DS4 965? :think:

#37 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 07:37

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 8:26

P35 DS4, vagy milyen az új chipkészlet? DS4 965? :think:

Télleg az lemaradt. P965 természetesen.
A P35 az nevetségesen melegszik, az Asus P5k tűzforró. :( Ráadásul a hőcső a FET-ekre viszi a meleget. :omg:
Tudom, hogy zajforrás, de ez kb. nv Nforce 680 szintű melegedés, ide már venti kell. :rolleyes:

#38 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 07:49

Az nem gond, van egy ForceTake JTS-0006-om talonban... csakhát NV chipsetes cuccot is azért nem akarok, mert a fogyasztás meg a hő... ehh.

#39 Felhasználó inaktív   petike2014 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 08:04

OFF:
ASUS P5N32-E SLI én ezt javaslom. (indoklást ,miegyebet pü-ben vagy mali-ben ,ha érdekel)

#40 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 08:21

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 8:49

Az nem gond, van egy ForceTake JTS-0006-om talonban... csakhát NV chipsetes cuccot is azért nem akarok, mert a fogyasztás meg a hő... ehh.

Hát az új P35-ös Intel chipset, minimum anyit fogyasztanak, mint az inteles nforce 6xx chipsetek. :omg:
Na mindegy, ez már nagyon off lesz. :D

Szerkesztette: Abu85 2007. 06. 26. 08:21 -kor

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.