Idézet: Nurba - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 3:44
Úgy tudom 6000+-ból csak 90nm-es van, szal valszeg windsor magos lesz.
A 3200+-odat lehet, hogy csak feltolnád 3GHz-ig, mert azt nem nagy valószinüséggel bírná el a cpu.
220 fsb-nél meg amúgy sem tudsz többet adni, mert nem bírja a chipset vagy valamit nem jól csináltál (HT visszaosztás, PCI fixálás...?)
Az X2 6000+ meg ugye már eleve 3GHz-es és kétmagos ugye 2x1MB L2 cache-el...ez már így is pengeélen táncol K8 esetében, szal sok tuning nincs benne, max +200-300MHz egy kis szerencsével és/vagy plusz feszemeléssel.
Egy rendes hűtőt tegyél rá azért és a táp se legyen vargáné's finest. Amúgy milyen lap van/lesz alatta?
Ááá, köszönöm, Nurba a válaszodat!!
Stabilan a 2,6-2,7 GHZet vitte a lapom is,a proc is,csak azt a memóm nem bírta.
Egyébként én is max 2-300 MHzet akarok kisajtolni belőle, bőven elég!

DE akkor ez fog "annyit tudni" 2-300 mhz plusszal,mint a 6400as csúcsmodell? mert egyik haveromnak olyan van,és naggyon zsír!!

Ezért is szeretném 1 picit megemelni.
Igen,ezt a PCI fixálást nem találom merre van alaplapomon. SEgítenél? Mert am minden oké, ht vissza, memó vissza, csak 220nál feljebb beszarnak a satás cuccaim.
Ez a Windsor magos ez jót jelent? Ill mi különbség vana 90 és 65 nm között? Miben jobb v rosszabb az egyik a másiktól? Bocsi, de ezt a részét nem nagyon tudom követni a cpuknak. :confused:
Akkor azt mondod, tuning után vegyek rá Zalmant? Mer ha veszek azt fogok, jó és megbíz6ó!

Egyébként most ASUS M2V lapom van, nem nagyon készülök cserélni,mivel tökéletesen megfelel. De le7,h esetleg maj ha már kijöttek értelmes áron a Quadok,akkor veszek am2+os foglalatút.
Köszönöm előre is a válaszaidaT! Örök hálám!
Yeffy DJ
Szerkesztette: yeffy 2007. 11. 01. 13:18 -kor