Idézet
A memód, ha ennyire nem bírja a tuningot, akkor a 230-nál már vissza kell osztanod...talán még 220-nál is (nemtom, nekem a 800-as kingmax simán pörög 880-on is)
Idézet
Én is AMD fan vagyok, de a tényeken nem változtathatok. Azonos órajelen a C2D átlagosan 25-30%-al gyorsabb (van amiben nem olyan sokkal, de pl videokódolásban igen jelentősen odaver). Ráadásúl jobban/biztosabban tuningolható...ez van, de a K8 az 2003-as architektúra, a Core 2 meg 2006-os és igen a leszerepelt P4 után egy tényleg jól sikerűlt termékkel rukkoltak elő. Azt nem is mondom, hogy egy 22k-s P35 lappal már nyugodtan várhatod a 45nm-es Quad-okat is. Igaz lassan itt az AM2+ is, hasonló reményekkel.
Azért sztem 3GHz-en egy K8 sem nevezhető csigának vagy szarnak...finom cucc az
Idézet
AM2+-ban változó HT-jü procik lesznek...olyan 1,6-2GHz között (ami a duplex miatt 3,2-4GHz-ként lesz feltüntetve)
Idézet
Igazából olyat még nem hallottam, hogy a tuningtól megbolondúlt a vinyó, a hdd kezelésért a déli híd felelős, amit viszont nem kéne érintenie a tuningnak. Szvsz a túlhúzott HT vagy esetleg PCI-E okozhat bolondulást chipset/eszközkezelés ügyben
Szerkesztette: Nurba 2007. 11. 07. 19:25 -kor

Súgó
A téma zárva.