Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 10:17
mondod "Te". de hat az ellenallitas az volt, hogy csakis a "gyari csomagolas" az, amiben biztonsagosan szallithato! merthogy csakis a gyar tudhatja, hogy melyik csomagolas a jo, es nekunk, mint egyszeri felhasznaloknak ebbe nincs beleszolasunk. raadasul mar lattunk is egy szep ellenpeldat -- hp/dell csomagolas. akarhogy is nezem, egyaltalan nem trivialis azt allitani, hogy annak a fel kobmeteres doboza ekvivalens lenne egy muanyag dobozkaval.
(termeszetesen ez nem az en velemenyem, de ezt lehet leszurni sokatok -- igen e Te irasaid alapjan is!)
latod, maris ellentmondasz magadnak! elobb ugyanis arrol beszeltel, hogy nem szuksegszeru, hogy a sajat gyari csomagolas legyen a legjobb, most meg kifejezetten a sajat csomagolas megorzesere szolitasz fel. (innen jott az antisztatikus zacskok egyesevel felcimkezese..)
ha nem lenne vilagos, kiforgatasom lenyege az, hogy ramutassak a logikai kovetkezmenyeire es azok eletszerutlensegeire, amit az "el kell rakni a gyari csomagolast, mert csak abban lehet biztonsagosan szallitani" mondat implikal. ezt a mondatot -- szerintem -- el kell vetni, mert igy, ebben a formaban ertelmetlen. ha meg mar nem igaz, akkor a "feltetlenul meg kell orizni a csomagolast" sem igaz!
vegul maradhatunk a "felhasznalo koteles a szallitast ugy elvegezni, hogy a termek ne seruljon, amire a gyari csomagolas kifejezetten alkalmas, de mas modja is lehet" allitasig, amibe viszont senki az egvilagon nem fog belekotni, sot surun bologatunk. viszont ebbol mar kovetkezni fog, hogy a szerviz NEM kovetelheti a csomagolast. stimt?
Szvsz nem mondtam magamnak ellent, és nem azt mondtam, hogy csak a gyári csomagolás, hanem azzal egyenértékű csomagolás, és minimum ugyanolyan védelmet nyújtó legyen. Azt nehogy valaki már bemagyarázza nekem, hogyha egy samu vinyót pl nem a műanyag dobozában hanem egy wd sztatis zacsijában viszem, akkor abba belekötnek. Nem erről van szó, és a hdd mint írtam egy nagyon rossz példa. Egy fényképező, vagy egy kamera vagy még akár egy pda is lehet olyan, ami egy másik gyártó dobozába mondjuk nem fér bele, vagy túl nagy a doboz.
Én olyat sehol nem írtam, hogy nem szükségszerű, hogy a saját gyári csomagolás legyen a legjobb. Idézd légyszives, mert az kimaradt. Én azt írtam és hangsúlyozom most is, hogy ésszerű és ajánlott elrakni.
Ha bántsa a füledet akkor átfogalmazom: Ajánlott elrakni a gyári csomagolást, így már jobb??