HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1921 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:57

azert nem egeszen! CC max azt tudhatta, amit Maksi is, hiszen lathatoan a fogyasztovedelmi oldalrol kapcsolodott be a kerdeshez. amit CC leirhatott volna azt Maksi mar mind leirta valoszinuleg, max nem pontos jogi megfogalmazasban.

elenben az ugy rengeteg reszletet nem ismertek, hiszen a forgalmazo elzarkozott egy csomo minden elol (ahogy Maksi irta), igy boven volt es van is nyilt kerdes. az meg egy masik kerdes, hogy vajon CC elenktarhatta-e egyaltalan azt, hogy o ismeri az ugy reszleteit, es mennyire. ezt most sem tudjuk!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1922 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:59

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:56

kollega úr. az általad citált hoozászólás bejegyzési időbélyege: Hozzászólás ideje: 2007. aug. 18., szombat - 10:33 azaz ma. captain Crash topikban elkövetett első hozzászólása 2007. júl. 26., csütörtök - 11:29 történt. nézd tehetsz ilyen kitételeket, csak nem látom még hogy ez mennyiben segíti a topikban folytatott disputát.

Legalább annyiban, amennyiben a hitetlen Tamások hozzászólásai. :D Egyébként pedig ahogy Hofi mondaná: - Mióta vagyok én k*va?

Szerkesztette: Csaba_20 2007. 08. 18. 18:00 -kor

#1923 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:00

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:55

Az általad használt "kérjük" többesszám alól vontam ki magamat, mert az én nevemben ne beszeljél! Ennyi.

bocsanat, de nincs igazad. nem irta, hogy mindenki. az viszont igaz, hogy tobben kertek. a "mi" orajuk vonatkozott. nem volt ertelme kivonnod magad a "mi" alol, mert rad nem vonatkozott.
a forum ma:

#1924 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:04

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:44

az elejen is pont ugyanazt mondta, mint most: "ismerem a reszleteket". az elejen sem tamasztotta ala ezt semmivel, de most sem irt ennel tobbet!

igen. persze, természetesen. az elején is pont ugyanazt mondta, mint most, hogy "ismeri a részleteket".
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1925 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:06

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:57

azert nem egeszen! CC max azt tudhatta, amit Maksi is, hiszen lathatoan a fogyasztovedelmi oldalrol kapcsolodott be a kerdeshez. amit CC leirhatott volna azt Maksi mar mind leirta valoszinuleg, max nem pontos jogi megfogalmazasban.

elenben az ugy rengeteg reszletet nem ismertek, hiszen a forgalmazo elzarkozott egy csomo minden elol (ahogy Maksi irta), igy boven volt es van is nyilt kerdes. az meg egy masik kerdes, hogy vajon CC elenktarhatta-e egyaltalan azt, hogy o ismeri az ugy reszleteit, es mennyire. ezt most sem tudjuk!

bogdan akkor most nem értem. CC 1 órával ezelőtt azt mondta, hogy betekintett az ügy teljes, Maksinál elérhető dokumentációjába. ammor most mivan?  :think:

#1926 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:06

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:00

bocsanat, de nincs igazad. nem irta, hogy mindenki. az viszont igaz, hogy tobben kertek. a "mi" orajuk vonatkozott. nem volt ertelme kivonnod magad a "mi" alol, mert rad nem vonatkozott.

Én úgy éreztem, hogy volt értelme, mert én tuti nem kérem. :) És szeretem, ha bárki is használja a többesszámot, akkor tisztázódik, hogy ki igen és ki nem. Nem látom, hogy ez a legfontosabb, de ezen is rágódunk, mint minden máson. :) Én ennek tényleg egyetlen mondatot szenteltem volna. Azt a pár szavasat, amit írtam.

u.i.: Amúgy kérni lehet, én is ezt tenném, de ha nyilvánosságra akarta volna hozni, akkor megtette volna már. :) De ez az ő döntése kell legyen. Szóval kérni lehet, csak ugye ott kötelezett megnyilvánulása, hogy hitelrontásért feljelentésen gondolkodik...elgondolkodtató innen már csak egy lépcső, hogy mi mindenért nem akarja feljelenteni, adatait ismeri, ugye vásárlók könyve...csak papír és toll kell....

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 08. 18. 18:11 -kor

#1927 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:04

Nagyszerű, ellentmondásba kerültél önmagaddal. Szerintem neked mindegy, hogy merre, csak előre! :rolleyes:

#1928 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:07

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:59

Legalább annyiban, amennyiben a hitetlen Tamások hozzászólásai. :D Egyébként pedig ahogy Hofi mondaná: - Mióta vagyok én k*va?

köszönöm, hogy felhívtad erre is a figyelmem.

#1929 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:10

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:55

SFIJ: Én nem láttam az emlegetett BH-t, vagy tényleg nem írtad le?

nem értelek. az előbb azt mondtad, hogy betekintettél az ügy rendelkezésre álló irataiba.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 18. 18:11 -kor

#1930 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:12

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:07

Nagyszerű, ellentmondásba kerültél önmagaddal. Szerintem neked mindegy, hogy merre, csak előre! :rolleyes:

újfent köszönöm, hogy erre is felhívtad a figyelmemet  :respect:

#1931 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:13

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:06

u.i.: Amúgy kérni lehet, én is ezt tenném, de ha nyilvánosságra akarta volna hozni, akkor megtette volna már. :) De ez az ő döntése.

Akkor a BT határozatát is így fogjuk majd látni vagy éppen nem látni és akkor abban is megy majd a ködösítés, csepegtetés?

#1932 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 15:21

hát nemis1 döntés született pedig arról hogy a hibás jószág továbbüzemeltetése okán fellépő addícionális károkért a garanciára kötelezett nem felel...

A BH kapcsán az általad említett nem is egy döntés egyikére vagyok kiváncsi! Mutass egy ilyet! :)

#1933 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:16

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:13

Akkor a BT határozatát is így fogjuk majd látni vagy éppen nem látni és akkor abban is megy majd a ködösítés, csepegtetés?

A BT határozata nyilvános, amennyiben a kötelezett nem tesz eleget neki. :)

#1934 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:25

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:16

A BH kapcsán az általad említett nem is egy döntés egyikére vagyok kiváncsi! Mutass egy ilyet! :)

nem hiszem, hogy hozzátenne bármit is a témához ésrdemben, így nem látom szükségét.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 18. 18:26 -kor

#1935 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:25

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:04

mond, es meg is nezted ezeket, vagy csak nyomtal egy keresest?

no sebaj, en megtettem. idezem az elso hozzaszolast, ami a konkret ugyrol szol (2007. aug. 1., szerda - 10:34):
"Az ítélkezés nem az én dolgom, véleményem pedig lehet, ugye ezt te sem gondolod máskép!! Az ügy részleteit mellesleg jobban ismerem, mint Te, így megint megbuktak a feltételezéseid."

az osszes addigi hozzaszolasa a jog ertelmezeserol es a jogszabalyok jovobeli valtozasarol szolt.

Szerkesztette: bogdan 2007. 08. 18. 18:26 -kor

a forum ma:

#1936 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:29

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:25

nem hiszem, hogy hozzátenne bármit is a témához ésrdemben, így nem látom szükségét.

Nem is neked kell szükségességét látnod. Egyszerűen megkértek, hogy most te bizonyíts. Fordult a kocka, most te vagy a f*sz rosszabbik felén. ;)

#1937 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:30

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:25

mond, es meg is nezted ezeket, vagy csak nyomtal egy keresest?

no sebaj, en megtettem. idezem az elso hozzaszolast, ami a konkret ugyrol szol (2007. aug. 1., szerda - 10:34):
"Az ítélkezés nem az én dolgom, véleményem pedig lehet, ugye ezt te sem gondolod máskép!! Az ügy részleteit mellesleg jobban ismerem, mint Te, így megint megbuktak a feltételezéseid."

az osszes addigi hozzaszolasa a jog ertelmezeserol es a jogszabalyok jovobeli valtozasarol szolt.

bogdan konyorgom mi a bajod most? belattam a tevedesemet. mit akarsz meg? allajak tan kivegzoosztag ele?

#1938 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:06

bogdan akkor most nem értem. CC 1 órával ezelőtt azt mondta, hogy betekintett az ügy teljes, Maksinál elérhető dokumentációjába. ammor most mivan?  :think:

avvan, hogy szelektiven olvasol. NEM irt ilyet. semmi konkretumot nem irt. olvass vissza, ha nem hiszed!

annyit irt le most is, mint anno, amikor eloszor nyilatkozott errol: "ismerem az ugy reszleteit". semmi tobbet. akkor nem hittetek neki, most hisztek. pedig semmi nem valtozott. :p

az viszont egy masik kerdes, hogy a "kodosites" ( © wpepi) mogott mi van. en nekem vilagos az elejetol, hogy ez igy is van, hogy tenyleg ismeri. persze lehet, hogy menetkozben ismerte meg, azert nem irt errol a legelejen. (lement par emeletet az irodajabol, hogy elkerje az ugy anyagait, miutan felkeltette az erdeklodeset. mondjuk.) de lehet, hogy teljesen mas a tortenet, sot az is lehet, hogy hazugsag az egesz. tenyszeru bizonyitekunk nincs rola.
a forum ma:

#1939 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:31

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:29

Nem is neked kell szükségességét látnod. Egyszerűen megkértek, hogy most te bizonyíts. Fordult a kocka, most te vagy a f*sz rosszabbik felén. ;)

koszonom hogy erre is felhivtad a figyelmem  :respect:

#1940 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 18:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 19:30

mit akarsz meg? allajak tan kivegzoosztag ele?

hm... nem is rossz. de talan inkabb, ha a forumnal maradjunk inkabb adj mindenben igazat specialnak az itanium es a ps3 topicban! :p

a problema amugy nem az, hogy nem vetted eszre, hogy mar regen leirta, hogy ismeri a reszleteket, hanem az, hogy Te ezt meg akkor sem lattad, amikor korusban irtuk. sot, "sikeresen" ala is tamasztottad.
a forum ma:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »