HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... VI. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#341 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 08. 08:23

lap helyett giga/asus inkább.
vinyóból wd/hitachi

#342 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 09:01

a-data ramok milyenek? egyedül abból találtam picit kedvezőbb árú (34k) 2 gigás 1066os kitet.
4x ezerért elég drágának tartom a többit.
(esleg még geil van 36 körül)

nevesebb 800as ramok mennyit bírnak? érdemes ezen spórolni, vagy nem? (hisz 1066 a q6600 alap fsbje, és egy kis tuning sem ártana)

Szerkesztette: WiZARD 2007. 08. 08. 09:11 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#343 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:07

McPite, azt éppen nem olvastam, nem vagyok fórum addict :)
De utánajártam a dolognak, és
sapphire HD2600 Pro - 22 810 Ft
sapphire HD 2600 XT - 34 033 Ft

A mutatott táblázatok pedig az XT-ről szólnak. Árban a 8600GT és (inkább) az X1950 Pro közé ékelődik, olyan 5e pénzes difivel, ami azért már nem teszi annyira jó vételnek :think:
Bár lehet csak én nem látom a lényeget, vagy rossz boltot nézek? :)

Szóval alkalmazásvezérelt tuningot nem szeretik a gépek.. Akkor marad a Giga alaplap.

Valaki mondogatta itt h az userek nagyrésze nem tuningol.. Ezt sztem is így van, de leginkább azokra igaz, akik nnem igazán értenek a géphez, és azért ők vannak többségben, gondolom. De ez a fórum nem is nekik szól. :)
A túlhajtás egyébként biztos nem tesz jót az élettartamnak, pl aki 5-6 (vagy több) évre vesz egy gépet, lehet az sem fog tuningolni, erre gondolva.
A szatyor nem táska.

#344 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:21

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 10:01

a-data ramok milyenek? egyedül abból találtam picit kedvezőbb árú (34k) 2 gigás 1066os kitet.
4x ezerért elég drágának tartom a többit.
(esleg még geil van 36 körül)

nevesebb 800as ramok mennyit bírnak? érdemes ezen spórolni, vagy nem? (hisz 1066 a q6600 alap fsbje, és egy kis tuning sem ártana)

Nyugodtan veheted az 1066-os a-datákat, jó ramok.
szerk.:
Most olvasom miért kérdezed, neked simán elég egy 800-as ram is, az 1066-os FSB nem azt jelenti, hogy olyan sebességű ram kell hozzá. 9*400-on használva pl a ramon egy MHz-et sem tuningoltál, de a proci már 3600 MHz-en járna. De ha van pénz akkor ne spórolj rajta, jól jön az a gyorsabb ram.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 08. 08. 10:35 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#345 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:26

Idézet: T-lore - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:07

Valaki mondogatta itt h az userek nagyrésze nem tuningol.. Ezt sztem is így van, de leginkább azokra igaz, akik nnem igazán értenek a géphez, és azért ők vannak többségben, gondolom. De ez a fórum nem is nekik szól. :)
A túlhajtás egyébként biztos nem tesz jót az élettartamnak, pl aki 5-6 (vagy több) évre vesz egy gépet, lehet az sem fog tuningolni, erre gondolva.

Aki 5-6 évre vagy többre vesz gépet az elég ritka madár lehet :D
Max úgy tudom elképzelni, hogy valakinek van egy célszoftvere, és 99%-ban azt használja, és persze reméli, hogy az a program nem lesz fél év múlva újabb, nagyobb vasigényűre lecserélve...
Ha ennyi időre vennék gépet akkor meg min 1 évig spórolnék rá, és mindenből a legjobbat venném, az meg elég egyértelmű most.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 08. 08. 10:28 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#346 Felhasználó inaktív   kovacsneni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:30

Szeretem az intel vs amd vitákat volt részem belőle:) Én annyit füzök hozzá hogy amd x2-m van teljesen elégedett vagyok vele nem igazán zavar hogy a szomszéd intele 30%-al gyorsabb mint az enyém én az én gépemet 120kból kihoztam 2 giga rammal az övé volt 240k nekem nem ér meg 120k-t az a 30%.
Valamikor tuningoltam én is de leszoktam róla ahhoz hogy értékelhető teljesitményt érjek el olyan cuccokat kell vegyek a gépbe ez egyértelmü hütés ház táp stb, inkább ezen cuccok árából fél év mulva veszek olyan procit ami alapból tudja tuning nélkül ugyanezt, minden ember más én a pénzügyi oldaláról nézem a dolgot nem a teljesitmény felől. A jelenlegi DX10-eskártyákat meg nem venném meg ugyis elvileg Vista alá lessz optimalizálva ha kijön az sp1es és többen felrakják szépen leesik az árik, majd akkor veszek addig elvagyok a dx9es kártyámmal meg az xpvel.
Ami elromolhat el is romlik....

#347 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:44

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:26

Aki 5-6 évre vagy többre vesz gépet az elég ritka madár lehet :D
Max úgy tudom elképzelni, hogy valakinek van egy célszoftvere, és 99%-ban azt használja, és persze reméli, hogy az a program nem lesz fél év múlva újabb, nagyobb vasigényűre lecserélve...
Ha ennyi időre vennék gépet akkor meg min 1 évig spórolnék rá, és mindenből a legjobbat venném, az meg elég egyértelmű most.

Én pl azért cserélek gépet, mert ez meg akar dögleni, és az összes hardver ratyi..

Szerintem olyan 1,5 GHz, 1GB körül elérte a számtech azt a határt, ahonnan az átlagos felhasználónak már nem szembetűnő a hardverek gyorsulása. Nem lesz gyorsabb a word, excel, mp3, avi.. Leginkább a játékok húzzák a hardveripart - ismétlem, az átlagos felhasználók körében. Aki meg használ valamilyen specifikus programot, az sem biztos h észreveszi azt a gyorsulást (kivéve persze a 3D-t), főleg ha a türelmesebb fajtából van.

Ezért ma már megoldható, hogy azonos összegért inkább legyen egy kicsit gyengébb a felső-közép kategóriától, viszont legyen halk, megbízható, szép, stb.. (olyan igények, amik időtállóbbak, mint a teljesítmény) Az "erő" amúgy is teljesen szubjektív tényező az idő függvényében, ami pedig nagyon meghatározó a számítsátechnikában. (lásd a "vettem egy gépet egy vagyonért és most meg már utánamvágják" effektus, amit elég sokan megélnek az átlagfelhasználók közül)

Persze tudom h a fórumtársak nem ebből a rétegből valók :D
A szatyor nem táska.

#348 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:49

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:21

Nyugodtan veheted az 1066-os a-datákat, jó ramok.
szerk.:
Most olvasom miért kérdezed, neked simán elég egy 800-as ram is, az 1066-os FSB nem azt jelenti, hogy olyan sebességű ram kell hozzá. 9*400-on használva pl a ramon egy MHz-et sem tuningoltál, de a proci már 3600 MHz-en járna. De ha van pénz akkor ne spórolj rajta, jól jön az a gyorsabb ram.

thx, meglátom hogy alakulnak az anyagiak...

látszik hogy 2 éve be se léptem biosba :D pedig régen nem telt el nap valami tuning(próbálkozás) nélkül...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#349 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:03

Idézet: kovacsneni - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:30

Szeretem az intel vs amd vitákat volt részem belőle:) Én annyit füzök hozzá hogy amd x2-m van teljesen elégedett vagyok vele nem igazán zavar hogy a szomszéd intele 30%-al gyorsabb mint az enyém én az én gépemet 120kból kihoztam 2 giga rammal az övé volt 240k nekem nem ér meg 120k-t az a 30%.
Valamikor tuningoltam én is de leszoktam róla ahhoz hogy értékelhető teljesitményt érjek el olyan cuccokat kell vegyek a gépbe ez egyértelmü hütés ház táp stb, inkább ezen cuccok árából fél év mulva veszek olyan procit ami alapból tudja tuning nélkül ugyanezt, minden ember más én a pénzügyi oldaláról nézem a dolgot nem a teljesitmény felől. A jelenlegi DX10-eskártyákat meg nem venném meg ugyis elvileg Vista alá lessz optimalizálva ha kijön az sp1es és többen felrakják szépen leesik az árik, majd akkor veszek addig elvagyok a dx9es kártyámmal meg az xpvel.

Ez is logikus vélemény, nem először hallok ilyet.

Végülis a tuning is az idő rabja, mert azért tuningolnak a emberek, hogy AKKOR legyen nagy teljesítmény, hiába tud a következő hardver alapból többet.
Szóval aki kicsit teljesítmény-orientáltabb, az tudja, hogy megvesz egy középkategóriás procit, akkor azt könnyen felsőkategóriássá húzhatja, és ez csábító. Lehet hogy annyira, hogy akkor megveszi hozzá a kellékeket, mert azok utólag nem tűnnek olyan nagy kiadásnak, vagy esetleg azt hosszabb távra tervezi.

Elég mókuskerék ez a hardveresdi.. Bár könnyen megbolondítja az embert, ha lát egy UT3, GTA4, SC2, vagy ilyesmi játékok trailerét :D
A szatyor nem táska.

#350 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:25

Idézet: diegho - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 8:23

lap helyett giga/asus inkább.
vinyóból wd/hitachi

WD-vel egyetértek (főleg ekkora méretben és raid esetén), de az AB9 Pro-val mi a baj? Én még azoktól, akik használnak is ilyet, rosszat nem hallottam róla... sőt! (csak azért kérdezem, mert egy esetleges váltásnál én is pont ezen gondolkozom - főleg a normálisabb déli híd és az eddigi jó abitos tapasztalataim miatt)
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#351 Felhasználó inaktív   kovacsneni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:56

Eléggé mókuskerék a hardweresdi ebben egyetértek dehát ki hogy látja. Én mindig aztmondom legyen egy fix összeged amit rászánsz és abból kell gépet összerakni mert anélkül könnyen elszaladnak az összegek. És ezután a lehető legjobbat kell megvenni legyen az intel akár amd. A játékoknál lényeg a grafika de nem elsődleges szerintem, hiába van magas fps-ed egy játékban ha tele van bugokkal unalmas játékmenet stb, legyen gyengébb a grafija de játszató legyen és élvezetes nem lehet mindent full graffal játszani. Kicsit drága lenne az állandó fejlesztés.
Ami elromolhat el is romlik....

#352 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:13

Idézet: T-lore - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:44

Szerintem olyan 1,5 GHz, 1GB körül elérte a számtech azt a határt, ahonnan az átlagos felhasználónak már nem szembetűnő a hardverek gyorsulása. Nem lesz gyorsabb a word, excel, mp3, avi.. Leginkább a játékok húzzák a hardveripart - ismétlem, az átlagos felhasználók körében. Aki meg használ valamilyen specifikus programot, az sem biztos h észreveszi azt a gyorsulást (kivéve persze a 3D-t), főleg ha a türelmesebb fajtából van

XP-vel valoban igy van.

Vista alatt eleg kemenyen eszrevenni a 2-3GHz kozti kulonbseget, 1-2GB ramot meg plane.

#353 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:22

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 13:13

XP-vel valoban igy van.

Vista alatt eleg kemenyen eszrevenni a 2-3GHz kozti kulonbseget, 1-2GB ramot meg plane.

A vista nekem (meg másoknak is biztos) még odébb van. Nomeg a szoftver se tökéletes még.. Egyébként akinek igénye van a szép megjelenésre, az felpakol egy windows blinds-et, és kinéz úgy mint egy vista, kivéve az animációkat. Az pedig már tényleg kicsit határon van az ízlésesség és a fölösleges erőforrás-falás között. :)

Bocsi ha kicsit már off :)
A szatyor nem táska.

#354 Felhasználó inaktív   _svd_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:26

Ma már a tuning teljesen elfogadott módszere a teljesítmény fokozásnak. A német vásárlók elcsábításához, már előre tuningolt gépeket hirdetnek. A vevőnek már ezzel sem kell foglalkoznia. 
Ezekre a linkekre érdemes egy pillantást vetni.
http://www.ultraforce.de/
http://www.xmx.de/shop/

A szokásos AMD vs. Intel (és tuning) összehasonlítás:
http://prohardver.hu/cikkek/2007-08-07/nag...et/oldal_9.html

Szerintem nem kell a gépet folyamatosan tuningban tartani. Viszont ha egy alkalmazás (játék, videó feldolgozás,....) megkívánja, akkor a gép újra indul, az FSB 266-ról felugrik 366-ra. A dolog végeztével, meg vissza a normál állapotra.

A korosabb gépek esetében, a folyamatos tuninggal, el lehet tolni az időben, a gép csere szükségességét. 
© _sVd_ 2011

#355 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:33

Idézet: kovacsneni - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 12:56

Eléggé mókuskerék a hardweresdi ebben egyetértek dehát ki hogy látja. Én mindig aztmondom legyen egy fix összeged amit rászánsz és abból kell gépet összerakni mert anélkül könnyen elszaladnak az összegek. És ezután a lehető legjobbat kell megvenni legyen az intel akár amd. A játékoknál lényeg a grafika de nem elsődleges szerintem, hiába van magas fps-ed egy játékban ha tele van bugokkal unalmas játékmenet stb, legyen gyengébb a grafija de játszató legyen és élvezetes nem lehet mindent full graffal játszani. Kicsit drága lenne az állandó fejlesztés.

:confused: Inkább legyen magasabb fps és bugos a játék, mint alacsony fps és bugos játék :think:
Utolsó mondataidat nem igazán értem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#356 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:46

Idézet: kovacsneni - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 12:56

Hasonlóan látjuk a dolgokat.
Hihetetlen milyen szélsőségeket lehet megélni egy gép-összerakás közben :) Na akkor már legyen ilyen.. ez meg csak párezerrel drágáb.. és a végén csak pislogod a végösszeget :D

OFF:
Én pl azért nem építek már játékra, mert:
- aránytalanul nagy a hardverigény a megjelenéssel szemben, nem optimalizálnak, mert úgy vannak vele h majd megvesszük a nagyvasat.. (a Q3 grafikája még mindig megálja a helyét, és sokszáz fps-t megy egy ma átlagos gépen is..)
- a megjelenés teljesen háttérbeszorította a játékélményt, ami borzasztóan észrevehető.. Ahhoz képest meg a megjelenés sem szép (pl el vannak ájulva a farcry-tól, én meg hányni tudnék tőle..), teljesen művies, leginkább a mozgások, az ai, stb..
- a játékok borzasztóan időrablók.. mert hát mindig lenne az embernek fontosabb dolga, főleg 23 évesen :rolleyes:
- amikkel a nyáron játszottam: diablo2, dungeon keeper, popoluos 3, és hasonló jáccók, amik még a játékélményre lettek kihegyezve, és a 2d-s sprite-ok mozgása is élethűbb volt mint a mostani csilivili játékoké.. Persze a VGA felbontás elég ilyesztő egy 19-es TFT-n :D
A szatyor nem táska.

#357 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 08. 12:49

Idézet: T-lore - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 11:07

McPite, azt éppen nem olvastam, nem vagyok fórum addict :)
De utánajártam a dolognak, és
sapphire HD2600 Pro - 22 810 Ft
sapphire HD 2600 XT - 34 033 Ft

A mutatott táblázatok pedig az XT-ről szólnak. Árban a 8600GT és (inkább) az X1950 Pro közé ékelődik, olyan 5e pénzes difivel, ami azért már nem teszi annyira jó vételnek :think:
Bár lehet csak én nem látom a lényeget, vagy rossz boltot nézek? :)

Szóval alkalmazásvezérelt tuningot nem szeretik a gépek.. Akkor marad a Giga alaplap.

2600XT tizessel olcsóóbban is van, fuss még egy kört. Idegenek, vizesek, stb.

diegho, az a 5-10% auto tuning az nem tuning... azt +3000Ftért ma már megkapod... De nekem megint tökmindegy, csak megjegyeztem hgoy az emberek döntő többség nem tuningol... Vidéken pl a boltosok sem tudják mi az a tuningram :rolleyes:  Árlistában méregdrága Kingstonokat találnak 2-3×os áron :)

Wizard, az egyik legjobb memória az Adata! 800asam 4-4-4-12őn mennek 850en 1,9Von asszem, de állítólag lentebb is megy, de annyira nem érdekelt még. 1066os Kigmaxok nem bírták ezt a tempót - azon kívűl hogy elpatkoltak.

Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 08. 12:53 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#358 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:53

Idézet: _svd_ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 13:26

Ma már a tuning teljesen elfogadott módszere a teljesítmény fokozásnak. A német vásárlók elcsábításához, már előre tuningolt gépeket hirdetnek. A vevőnek már ezzel sem kell foglalkoznia. 
Ezekre a linkekre érdemes egy pillantást vetni.
http://www.ultraforce.de/
http://www.xmx.de/shop/

A szokásos AMD vs. Intel (és tuning) összehasonlítás:
http://prohardver.hu/cikkek/2007-08-07/nag...et/oldal_9.html

Szerintem nem kell a gépet folyamatosan tuningban tartani. Viszont ha egy alkalmazás (játék, videó feldolgozás,....) megkívánja, akkor a gép újra indul, az FSB 266-ról felugrik 366-ra. A dolog végeztével, meg vissza a normál állapotra.

A korosabb gépek esetében, a folyamatos tuninggal, el lehet tolni az időben, a gép csere szükségességét.

Azért annak is meglehet az oka, hogy a procigyártók nem eleve tuningos procikat adnak ki, hisz nem vállalnak felelősséget a túlhajtott procik élettartamáért, vagy meghibásodásáért. Pl egyedfüggő h melyiket mennyire lehet húzni, és veszélyes is lehet, mert biztos elfüstöltek már egy pár (jobbesetben csak) cpu-t tuning okán.
Viszont mindenki csak 1-2 évre vesz procit, így már kevésbé látszik a káros hatása és a vevők meg örülnek a +10-40% többlet-teljesítménynek. Ez tény. Tovább nem mélyedek a témában, mert nem értek annyira hozzá :D
A szatyor nem táska.

#359 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:58

ASUS - TA-9A1

Vélemények, tapasztalatok?
A szatyor nem táska.

#360 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:59

Idézet: T-lore - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 13:53

Azért annak is meglehet az oka, hogy a procigyártók nem eleve tuningos procikat adnak ki, hisz nem vállalnak felelősséget a túlhajtott procik élettartamáért, vagy meghibásodásáért. Pl egyedfüggő h melyiket mennyire lehet húzni, és veszélyes is lehet, mert biztos elfüstöltek már egy pár (jobbesetben csak) cpu-t tuning okán.
Viszont mindenki csak 1-2 évre vesz procit, így már kevésbé látszik a káros hatása és a vevők meg örülnek a +10-40% többlet-teljesítménynek. Ez tény. Tovább nem mélyedek a témában, mert nem értek annyira hozzá :D

Rákot; a procikat 2 szériában csinálják; alsó ettől eddig a modellig, másik ettől eddig. (Pl TBred B 1700-2000+ig 1 széria, 2100+ felfele a többi. Tehát nayakadat teheted hgoy 100 évig hibátlan lesz 2000+ként az 1700+od. Tuning normális hűtéssel és minimális hozzáértéssel biztonságos, alaplapot sokkal jobban megvisel(het)i mint a procit.  Egyedül az alus Northwoodok patkoltak el nagyobb fesztől, (NSDS), de többiek (AMD) meg a rezesek nem.

kovácsnéni és a többiek: Leírom 100.jára, és még fogom enyniszer is sztem... 8600/8800 nem teljesen dx10 kompatibilis; de fél évre jó választás lehet egy 8800gts jó áron. Alatta inkább hd2600, jövőálló kraftra meg hd2900. Ma már intel vagy AMD szinte egy árban van, apróságot is számíthatnak hgoy mit vesz vki (alaplap tudása), sziinte mindegy, ritkán jön  ki különbség; szerintem a fórumosok 99% sem mondaná meg a különbnséget CS kivételével hogy mi elött ül. Tudom, használtam/ok elég sok gépet.

T-lore: prohardveren van asus házak tesztje, ott midnent leírtak róla. Röviden jó de q hangos.

Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 08. 13:03 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.