Idézet: cyberman30 - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 0:13
Sempront se tudom szidni, mert a szomszéd 2200+-a gyorsabb mint az.
Na de ott a másik eset, mikor haveromék bementek a boltba venni gépet, de nem tudták milyet. Összeírtam nekik egy olyat, ami az ő igényüket kielégítette volna és olcsó is lett volna. E helyett a boltban közölték velük, hogy ilyet csak rendelésre tudnának összerakni, helyben nincs alkatrész. Erre ők mondták, hogy most kell, mert később már nem tudnak hogy értemenni. Csávó 1 óra alatt összedobott egy működőképes gépet. Mikor elmentem feltenni a Windows-t, elém rakták a számlát a gépről és hát egy 15e Ft-t hagytak ott +-ban, mint ha vártak volna. Sőt, még milyen teljesítménnyel. Csak például egy GeForce 6600GT helyett beletettek egy X550-es Radeont. Az én 9200-asom jobban megyen mint az. De az ASUS lap helyett is ASRockot tettek bele. Csinálja ott sok minden a lassulást, de az is ott van, hogy a lap ASRock.
Felvetődik a kérdés, hogy mit is kell nyújtania egy alaplapnak? Egyfelől stabilitást (ez megvan), másrész gyorsaságot (ez már nincs meg) és a tartósságot (ez is sztem megvan). Érdekes, hogy ez az MSI lapok szlogenje is részben : "Quiet, Stable, Durable".
És ha már a rokoni kapcsolat az ASUS-szal, az ASUS egy eléggé gyors, jó tuningolható, ámde instabil lapokat gyárt. Ezzel szemben az ASRock, stabil, megbizható, ámde lassú lapokat gyárt.
Aki nem vár el sokat egy alaplaptól, annak megfelelően olcsó és főleg megbizható alternativát jelent. Egy ismerősöm mondta egyszer: "Jó alaplap nélkül a gép sem jó".
(bocs, ha hosszúra nyúlt az hsz-om)
ezen jót derültem ilyeneket írj még

Súgó
A téma zárva.