Idézet: diegho - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 17:34
Igen, már eljutottam odáig sorry.
Viszont ahogy lehúztad (pci slotoktól függetlenül) ezt a megoldást azzal nem értek egyet részemről... Mind azoknak akik relatíve sűrűn cserélneke vgat mind azoknak akiknek a benne lévő elég jó választás. Tudom, temp kártyát is lehet venni, de árban ugyanott vagy és nem kell passzív kártyát keresgélni... ('zenyimé x600pro is sűvít mint az ******, aztat nem szeressük benne...)
szerk: Én a 2 PCIos követelményemet addig tartottam fenn hogy a végén egyik eszköz USB-sre cseréltem. Nekem int vga ugyan nem kell, csak a csövek/vgahűtés még 1-2 slotot kiesjtenek általában
1333fsb suppportot hagyjuk má'...

Attól hogy nem hivatalos megy. Ahogy a 965ösök is teszik... akár hivatlaosan, akár nem.
Nem azt mondom hogy a G33 rossz lap, de _általában_ intvgas laptulajoknak (is) elég az 1 pci (amit legalább rendes vga használata esetén is tudsz használni), jobb a lapkiosztása,HDMI, több (szabályozható) fancsati van rajta, így a 2 integrált lap körül én sokkal inkább a fatalytit választanám. A jövőbeni proci támogatás pedig a mostani 1-2 éves platform életciklusoknál nálam kezd csökkeni, mert úgyse ússzuk meg hogy 1-2 évente ne vegyünk új lapot legalább
Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 20. 17:14 -kor

Súgó
A téma zárva.

78%
210%
durván 2×ese
carbon is,