Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 11:00
Na beszéltem az ügyfélszolgálattal illetve a szervízzel, és jeleztem nekik, hogy a törvény adta lehetőségemmel, mely szerint internetes webáruházból való vásárláskor, a termék átvételétől számított 8 napon belül elállhatok, élnik kívánok. Indoklásként azon felül, hogy nem kaptam egyből cseremonitort, a több napos várakozási időt jelöltem meg. Azt mondták, hogy küldjek emailt, a szerzív címére, és ott adjam meg a bankszámla számomat, ahova utalhatják, a futárköltséget azonban amely 4600 Ft levonják.
Nemigen értelek, a szerda túl késő vagy mi? Ezért az összegért jobbat nem kapsz sehol. Figyi én Ápr. 26-án kezdtem el ezt a hercehurcát. majd 2 hétre rá mondák meg, hogy a Dell-t nem tudják már beszerezni, utána rakták át a rendelésemet Lenovo-ra, amire megint egy hetet várhattam. Megkaptam pénteken és kedden már vittem is vissza az említett 2 világító pixel miatt. ez a kedd múlt hét kedd volt és ma néztem meg a rendelésemet, hogy a termék várhatóan 3-án vagyis kedden érkezik be a raktárba. Tehát lekorábban szerdán lesz monitorom ami azt elenti, hogy 5 hét eltelt. Te meg elállsz a vásárlástól, mikor alig egy hét múlva kapsz cseremoncsit amit ráadásul ki is próbálnak??? Nem igen értelek, de persze nem tartozik rám, nem az én pénzem...