Idézet: arn - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 10:07
Engem már nem nagyon izgat, hogy milyen panel van benne, mivel az elmúlt 2 hétben legalább 20-30 review elolvasása után rájöttem, hogy nincs tökéletes TFT monitor. Habár a Samsung 245T PVA panelja sokkal jobb látószögben, színmegjelenítésben viszont az input lagja nevetséges. A 245B és 2493HM-ben ugyanaz a panel van, így végül is nincs köztük nagy különbség.
Köszi, hogy megerősítettél a kérésben, ezek szerint nem minden Samsung monitor búg, ami bizakodásra ad okot. Viszont nem vagyok benne teljesen biztos, hogy megéri kockáztatni. Este elég idegesítő lehet az a hang. Ha már ennyi pénzt kiadok egy monitorra szeretnék minél jobbat venni és biztosra menni.
A legjobb választás talán a DELL 2807WFP lenne, mert nagyon tetszik és nagyon szép képe van, az ára sem vészes, de a 60-70 ms input lag megint csak vicc, egyes tesztekben említik, hogy még az egér is lassabban reagál a mozgásra... és nekem meg 60%-ban játékra kell (CS,CSS) a monitor. Persze mellette a filmezés is bejátszik, mert 1080p-s filmeket monitoron nézném.
Most látom, hogy neked is pont ilyen monitorod van. Esetleg tudnál róla néhány pozitív, negatív dolgot leírni? Olykor egy átlagos felhasználó véleménye 100x többet ér, mint amit a netes tesztekben lehet olvasni. Játékra használod? Érezhető a késés? Az egér is késik? Főleg ilyen dolgokra lennék kíváncsi, de jöhet minden amit érdemesnek tartasz megemlíteni.
Szerkesztette: mindfreak 2008. 09. 22. 10:28 -kor

Súgó
A téma zárva.