Idézet: <Euro> - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 9:00
Ok Gemini.
Közben rájöttem, hogy mi a különbség a 2253LW és 2253BW monitorok között. Az LW 21,6"-os a BW 22"-os.
Illetve találtam valakit aki a 2253LW-ről az alábbiakat írta:
"# Minél alacsonyabbra veszem a fényerejét, annál hangosabban zúg. Nem túl zavaró, elviselhető.
# Kikapcsolt állapotban elkezd villogni a led, és a led bekapcsolt állapotában magasfrekvenciás hangon sípol! Ez rendkívül zavaró, emiatt ki kell húznom a fali csatlakozóból, az nem segít ha csak kikapcsolom! Először azt hittem a vinyóm kezdett el sípolni, azok szoktak ilyen hangot adni."
Ugyanez a valaki magyarázza később:
"bekapcsolt állapotban olyan hangja van mintha egy ventillátor menne benne, magas fényerőnél szinte egyáltalán nem hallani, csak alacsonynál. kikapcsolt állapotban magas hangon sípol, mint egy rossz vinyó."
Ezt cáfolni vagy megerősíteni tudjátok?
Nem mindegyik rossz, de sajnos nagy számban előfordul! Nem csak ezeknél a modelleknél, hanem mindegyik Samsungnál. Az enyém is visszament garanciába, mert pixelhibás volt meg búgott is...
Sokat olvastam már erről, valahol azt írták, hogy a tekercsek búgnak, valahol meg a háttérvilágításra fogják. Egy biztos: nem normális jelenség, és k*rvára idegesítő! A 10+ éves katódsugárcsöves TV-k szoktak néha sípolni meg búgni, de nem a zsír új TFT-k!
Ha a következő is sz@r lesz, cserélek LG-re és soha többé Samsung...