nincs rajta dvi és hozza az összes tn panel problémát. a feketéje valami zavaros lilás izé és alapvetően csak 1 szögből látszik egyszínűnek. átlagosan pedig olyan mintha egy gradient szűrő volna folyton rajta.
egy biztos Photoshopra semmiképp sem jó.
egyébként, én mai keresgélés után ide jutottam: (100k max +20) árban az elérhető technológia:
samsung 215TW, drága és nehéz beszerezni, csak egy kicsivel kevesebb mint az acer AL2423w.
Belinea 10 20 35W, alaposan utánnanézve pont annyi jó van róla mint amennyi rossz, valahogy feltétlen látni kéne élőben.
Acer AL2416W végülis nagy, pva, de nincs rajta dvi, ami hosszútávon azért gáz. de 100k alatt van. akármilyen is, egy előnye akkor is lesz: nagy

AL2416WD ezt itthon sehol nem láttam, elvileg az előző monitor dvi-s változatat, átszámolva 110k körül. már ha lehetne kapni :confused:
Acer AL2423W az előző beszerezhető dvi-vel ellátott változata, +30k, lehet érdemes várni míg összejön a pénz rá.
Samsung 225BW gyors költséghatékny megoldás, kb 80k, TN panel 22" nagy pixelek, ehhez mérten jó minőség, legalábbis tesztek szerint.
ha valakinek van alternatívája 100k körül nem TN wide-ra ne tarsa magában