Idézet: gbr - Dátum: 2007. szept. 15., szombat - 9:00
Kérdés: normális hogy az egész monitor 60hz-en vibrál? mert szerintem ez semmilyen tft-től nem az.
Az enyém vibrál, de valami elektronikai zavartól vagy nem is tudom mitől lehet, ami vga-ból jön.
Ugyanis:
Vibrál a monitor, de ha kikapcsolom, majd bekapcsolom, akkor 10-ből 9x megszűnik a vibrálás. De második ki-be kapcsolásra biztosan megszűnik.
Előző ATI VGA-mmal 9800PRO is vibrált, és a mostanival is, viszont NV kártyával nem jött elő a vibrálás, azzal nem kellett ki be kapcsolgatni, hogy megszűnjön, alapból nem vibrál.
___________________________________________________________________________________
Mivel nem létezik 2560x1600-as monitorban olyan amin lenne több videóbemenet kénytelen vagyok lejjebb adni, 1920x1200-as panelek közül mit ajánlotok? Lehet TN paneles is, mostani is az, semmi bajom vele, egyáltalán nem zavar, egyetlen ok amiért újat akarok, hogy kevés az 1440x900. Ami feltétel: Legyen HDCP-s , DVI, Komponens bemenetek legyenek rajta. Ezután a legfontosabb szempont az ár. Ha már kompromisszumot kell kötni akkor árban is látszódjon.