HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k VI. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#2841 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 24. 14:23

Idézet: Yany - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 13:50

Skacok, hadd kérdezzek is már: nemrég még kapható volt a philips S-IPS-es cucca 50 rugóért, most van valami hasonló árban hasonlóan jó paneles darab?

én is kerestem, de mostanában semmi. se sungoo, se phillips, se belinea 102035w, még 4:3-asok sincsenek.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2842 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 21:11

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 15:23

Érzed a kibékíthetetlen ellentmondást?

Annyira azért nem.
Lehet pl drágán szart venni meg olcsó jót is szal.

#2843 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:26

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 15:20

Ez az hogy engem nem érdekel a marketing hogy hány ms/s csak az hogy nem nyúljon nagyon szembetűnően és nem ocsmány képminősége legyen. Ezért kérdeztem hogy mit érdemes most 40K körül venni.

Abban az árkategóriában csak TN+FILM van, ott meg van utánhúzás, a színekről meg ne is beszéljünk. Javaslom mélyülj bele jobban a TFT technológiák világába, mert elég felületesenek tűnnek az ismereteid e téren.

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 11. 25. 09:28 -kor

#2844 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:26

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 15:23

Érzed a kibékíthetetlen ellentmondást?

Nem érzi :(

Szerk: Ha van szeme, majd a 40 K-s TN+FILM monitoron fogja , ha meglátja a szomszéd helyi vagány fickó S-IPS-e  mellett :D

Nem csak VGA-ra kell gyúrni :D

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 11. 25. 09:28 -kor

#2845 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:31

Idézet: Yany - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 14:50

Skacok, hadd kérdezzek is már: nemrég még kapható volt a philips S-IPS-es cucca 50 rugóért, most van valami hasonló árban hasonlóan jó paneles darab?

Ha tudnád, azóta hányan érdeklődtek :D

http://logout.hu/ira...e_200wp7es.html

Amúgy amikor volt hónapokig nem küldött senki, most hogy már nincs mindenki rinyál, hogy mér nincs :)

#2846 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 12:50

NA pont te vagy az akinek a véleményére nem adok, mert tudsz hülyeségeket összehordani. :smoker:  :down:
Ja és ott a jelzés gomb használd nyugodtan.

Amúgy sincs semmi ellentét ennyi pénztem van rá és ebből szeretném kihozni a legtöbbet ennyi.
Van már 2 db TN+Film paneles TFT a családban és nekem nincs túl sok bajom velük sőt szinte semi.

Ja és téged ismerve elnézegetnéd alapon a TN-FILM paneles TFT-is is gondolom és nem állítasz utána.
Gondolom rendesen beállítottat nem láttál még de mind1. Tudom neked ez már magas meg sérti a gyártó jogait ha beállítod úgy ahogy neked jó.

Ezért is ott a jelzés gomb.

#2847 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 13:52

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:50

NA pont te vagy az akinek a véleményére nem adok, mert tudsz hülyeségeket összehordani. :smoker:  :down:

Amúgy sincs semmi ellentét ennyi pénztem van rá és ebből szeretném kihozni a legtöbbet ennyi.
Van már 2 db TN+Film paneles TFT a családban és nekem nincs túl sok bajom velük sőt szinte semi.

Ja és téged ismerve elnézegetnéd alapon a TN-FILM paneles TFT-is is gondolom és nem állítasz utána.
Gondolom rendesen beállítottat nem láttál még de mind1. Tudom neked ez már magas meg sérti a gyártó jogait ha beállítod úgy ahogy neked jó.

Előszőr is, mások is megmondták neked, hogy ennyiért csak alsó kategóriást kpasz. Szegény vidéki felhasználók naivizmusa, hogy olcsóért lehet jót kapni. No ez illuzió, olcsóért nem lehet jót kapni, ja és nekem nem kell TN+FILM előtt ülnöm, neked kell...

Másodszor meg a helyesírásra meg a nyelvhelyességre a benned munkálkodó stressz ellenére is illene oda figyelned, mert az elírások a fentebbi posztodban, a tehetetlen düh által gerjesztett idegesség jeleire utalnak, a semmit meg egy me-el írni, helyesírásbeli hibákra. Sajnos ez a magyar oktatásügy hanyatlása, hogy az ilyeneknek adnak akárcsak szakmunkás bizonyítványt is :( Ja és a jelzés gombot ne felejtsd el ;)

#2848 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:23

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 14:52

Szegény vidéki felhasználók naivizmusa

He? Attól, hogy nem Budapesten lakik valaki, már szegény, meg naiv, te kis lokálpatrióta?...

Idézet

Másodszor meg a helyesírásra meg (szóismétlés) a nyelvhelyességre a benned munkálkodó stressz ellenére is illene oda_figyelned, mert az elírások a fentebbi posztodban, a tehetetlen düh által gerjesztett idegesség jeleire utalnak, a semmit meg egy me-el írni, helyesírásbeli hibákra (értelmetlen).

Szerkesztette: EV6 2008. 11. 25. 14:24 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#2849 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:33

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:52

Előszőr is, mások is megmondták neked, hogy ennyiért csak alsó kategóriást kpasz. Szegény vidéki felhasználók naivizmusa, hogy olcsóért lehet jót kapni. No ez illuzió, olcsóért nem lehet jót kapni, ja és nekem nem kell TN+FILM előtt ülnöm, neked kell...

Másodszor meg a helyesírásra meg a nyelvhelyességre a benned munkálkodó stressz ellenére is illene oda figyelned, mert az elírások a fentebbi posztodban, a tehetetlen düh által gerjesztett idegesség jeleire utalnak, a semmit meg egy me-el írni, helyesírásbeli hibákra. Sajnos ez a magyar oktatásügy hanyatlása, hogy az ilyeneknek adnak akárcsak szakmunkás bizonyítványt is :( Ja és a jelzés gombot ne felejtsd el ;)

Köszönjük szépen mindenki nevében a leoltást, IT szakemberként is magamra veszem a szegény vidéki felhasználó titulust, mert 2008-ban is csak TN paneles tft-re fussa nekem.
Az már más tészta, hogy 22" monitort csak így tudtam 40.000Ft környékén venni, nem pedig a duplájáért. Ez is szempont.
Nem látom teljesen indokoltnak az oktatás bírálatát a részedről, mert a 28 derekán egy érettségivel nem hiszem te abban a helyzetben vagy, hogy bárkit is minősítsél. Vagy lehet tévesek az infóim, hogy érettségid sincsen. Zárásképp megjegyzem, hogy nem mindenki a fórum kommentjének kozmetikázásával tölti a napját, akárkinál előfordulhatnak elgépelési hibák, amibe te most akkora örömmél belekötöttél.

Kérlek fontold meg hogy kinek és miért osztod az észt, mert minősíthetetlen és elviselhetetlen stílusod ezen a fórumon nem favorizált. A fórum használata kiváltság, nem pedig természetes dolog.
Kérlek gondolkodj el a fentieken. Jól fogalmaztak másik topikban, hogy sajnos nagyon elrepült az a hónap.

Szerkesztette: MarKinG 2008. 11. 25. 14:35 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2850 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:34

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 15:23

He? Attól, hogy nem Budapesten lakik valaki, már szegény, meg naiv, te kis lokálpatrióta?...

Az idézőjel lemaradt.40 rugója van monitorra , ami nem lenne baj, de mellé, elvárja, hogy jót is kapjon...

Szerk: Marking-el sorstársak, minden tekintetben.

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 11. 25. 14:54 -kor

#2851 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:38

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 12:50

Hát én a helyedben valami frissebb 19-es wide-ot néznék. LG/Samsung táján kaphatsz 40e körül értelmes megoldásokat.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2852 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:39

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 15:33

Nem látom teljesen indokoltnak az oktatás bírálatát a részedről, mert a 28 derekán egy érettségivel nem hiszem te abban a helyzetben vagy, hogy bárkit is minősítsél. Vagy lehet tévesek az infóim, hogy érettségid sincsen. Zárásképp megjegyzem, hogy nem mindenki a fórum kommentjének kozmetikázásával tölti a napját, akárkinál előfordulhatnak elgépelési hibák, amibe te most akkora örömmél belekötöttél.

Hát sajnos eléggé tévesek az infóid :( Ezen a téren sem tudtál érdemlegeset felmutatni :(

Ami számomra nem meglepő  :Đ

szerk: aláírásomban hol látsz 17 Colost  ???

Verbálisan is egy síkon mozogtok :( Amúgy fentebb volt linkelve...

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 11. 25. 14:41 -kor

#2853 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:41

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 14:34

Attól az, hogy elismerte, hogy csak 40 rugója van monitorra. Ami nem lenne baj, de mellé, még olyan sötét is, hogy elvárja, hogy jót is kapjon...

Szerk: Marking-el sorstársak, minden tekintetben.

Azt hiszem most végre nem gondolkodtál 10x mielőtt írtál, cserébe viszont itt már indokolt számodra végre - valahára az 5000 nap ban.

Már csak egy mod kell, azt hiszem lassan nyugodt idők jönnek.

#2854 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:43

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 15:41

Azt hiszem most végre nem gondolkodtál 10x mielőtt írtál, cserébe viszont itt már indokolt számodra végre - valahára az 5000 nap ban.

Már csak egy mod kell, azt hiszem lassan nyugodt idők jönnek.

Szerintem fejezd be a topic ellehetetlenítő magatartást  :rolleyes:

#2855 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:45

Szerintem meg szájkaratézzatok IM szolgáltatáson, vagy PM-en keresztül. Köff.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2856 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:56

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 14:52

"Szegény" ( nem anyagi értelemre kell gondolni, hanem tudatlanságra) vidéki felhasználók naivizmusa, hogy olcsóért lehet jót kapni. No ez illuzió, olcsóért nem lehet jót kapni, ja és nekem nem kell TN+FILM előtt ülnöm, neked kell...

Szerk: csak mert ,hogy Marking számára is érthető legyen a mondat.

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 11. 25. 14:57 -kor

#2857 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:59

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 14:45

Szerintem meg szájkaratézzatok IM szolgáltatáson, vagy PM-en keresztül. Köff.  :Đ

Nekem tetszik, kollegákkal körbeültük az asztalomat és nyomattunk popcorn-t meg sajtszószos nachost!
Aztán csak böködjük az F5-öt a böngészőben, hogy hogy áll a fight :D
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#2858 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 15:02

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 14:59

Nekem tetszik, kollegákkal körbeültük az asztalomat és nyomattunk popcorn-t meg sajtszószos nachost!
Aztán csak böködjük az F5-öt a böngészőben, hogy hogy áll a fight :D

Nekem is itt van a csoki előttem, szemezgetek gépelés közben :D

De végre - valahára csak kirakatja magát végleg.

#2859 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 16:17

Csak a visszabeszélőről tévedtem ide, bicskanyitogató megint a srác :D

Anno amit az SG-n ámokfutott a Hordások között BF2 téren, az sem volt semmi, nagy kár hogy kinőttek ők is abból, hogy megkeressék az effajta srácokat, és személyesen is elbeszélgessenek az élet ügyes-bajos dolgairól. De egyszer minden korsó megbotlik a kút felé, csak szólok....

#2860 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 16:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 15:56

"Szegény" ( nem anyagi értelemre kell gondolni, hanem tudatlanságra) vidéki felhasználók naivizmusa, hogy olcsóért lehet jót kapni. No ez illuzió, olcsóért nem lehet jót kapni, ja és nekem nem kell TN+FILM előtt ülnöm, neked kell...

Szerk: csak mert ,hogy Marking számára is érthető legyen a mondat.

Így sokkal jobb. Szóval aki vidéki, az nem szegény, hanem tudatlan. Értem. :omg:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

Téma megosztása:

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.