Idézet: gemini - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 10:34
ezt irtad: A vs monitor amit linkeltél nagyobb helyett foglal mint a mostani crt monitorom, hát mit mondjak hatalmas előrelépés.
vagy akkor ezt hogy kell érteni?
adok egy linket, de a google első találata ez, ha beirod azt a kulcsszót, hogy "paneltipusok"
http://www.tftpanel....hp/paneltipusok
érdemes elolvasgatni, majd eldönteni, hogy mi a fontos.
mind a kinézetben, mint képátmérőben, mind felbontásban, mind külsőben.
aztán kitalálni, mennyi a fájdalomküszöb, amennyit még kiadsz rá.
aztán megkérdezni, hogy ezen szempontok alapján milyen monitort ajánlunk a megcélzott felhasználási területre.
mert pillanatnyilag ott tartunk, hogy bementél egy levis boltba, és azt mondtad az eladónak, hogy nadrág kell.
szerk: és ne haragudj, de megértem pitét. hülye kérdésre csak hülye válasz van. először ölj egy kis energiát abba, hogy megfogalmazod a kérdésedet, aztán várd el, hogy mi is energiát fektessünk abba, hogy tanácsot adjunk.
Kedves MC Mite és Gemini!
Köszönöm a válaszokat. Igen, lehet hogy rosszul fogalmaztam meg mit szeretnék. Honnan tudom meg milyen panel van a tft-ben? Simán az adatokból? Eizo FlexScanS1731-t néztem most, elég jónak tűnik.
Nem szeretnék nagyobb monitort, mert - lehet páran hülyének fognak nézni - zavar. Akkor inkább 2db 17"-es, aki grafikával foglalkozik az tudja, hogy sokkal többet lehet igy nyerni.
Szóval a fenti leirt monitor lenne a kiszemelt áldozat. Köszönöm annak aki belinkete a kisebbik testvérét.
(esetleg S1721, eizo.hu-n csak az utobbit találtam meg. a 31-es elvileg valamivel gyorsabb)
üdv
An-Dee

Súgó
A téma zárva.