Idézet: qqcs - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 22:56
Messor: egy egyszeru erzekelos digitalis homerovel. mikor uj volt a monitor arra lettem figyelmes hogy eg az arcom, pont mint amikor egy infralampa elott ulsz. akkor egy masik topikban irtak hogy vegyem le a fenyerot es lass csodat 0 brightnessel kb 36 fok.
En nem ertek a hattervilagas fizikajahoz de ha ket ujjad kozott lengetsz egy ceruzat es nem sima szurke legyezoalakzatot latsz hanem csikosat akkor bizony az villogas. lehet valami szurokondi vagy mittomen eloregedett es beinterferral a vilagitas elektronikajaba.
Nem hinnem hogy mas baja lenne a szememnek mert ha begyullad (kb.napi 10-12 ora monitorbamulas utan) egyszeru szemcseppel megjavul meg persze visszaveszek a munkatempobol. de azert elag aggaszto hogy mindenki azt hiszi ezzel nincs semmi gond aztan megis:(
csak azt mondtam, ha lehetőséged van rá /és miért ne lenne/ végezz el egy ENG /látóideg vezetés/ vizsgálatot a szemésznél.
Ártani nem árt, és nem hiszem, hogy bármi organiokus baja lenne a szemednek, de jobb az óvatosság!
Azt, hogy melegedést tapasztalsz, nem igazán értem, hiszen nem valószínű, hogy a monitorod az infra tartományban sugározna...
Ám, ha mégis, akkor csere, de sürgősen!
Üdv:
M