Mafia 2 PC/XBOX360/PS3
Elküldve: 2010. 08. 24. 08:14
a tobbi review alapjan felfele fog menni, es nem is lesz sokkal alatta a reginek. konzolon meg a korabbi 70%ot sem ert el, itt meg hasonlo a pcshez.
Elküldve: 2010. 08. 24. 08:26
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 09:14
a tobbi review alapjan felfele fog menni, es nem is lesz sokkal alatta a reginek. konzolon meg a korabbi 70%ot sem ert el, itt meg hasonlo a pcshez.
Az első rész konzolportját azért húzták le mert ronda volt, de legalább bugos
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2010. 08. 24. 09:03
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 08. 23. 21:40
- Mi az hogy multi only?? Az APB-nek ez volt az alapja, az innováció netovábbja, hogy végre ne csak a béna fantasy világú warcraftos környezetbe legyen egy mmo, hanem egy gta szerű világ is keletkezzen az mmok között.
- A Saints row2-t és az APB-t nem lehet egy oldalon, sőt egy hozzászólásban említeni. Annyi a közös, hogy mindkettőben sok innovatív elem volt, az SR2-ben inkább csak ötletek, míg az APB-ben az egész koncepció volt új. Az SR2-nek súlyos hibái voltak (irányítás, grafika), de a megvalósítás nem cseszte el annyira az összképet mint az APB-nél.
- Nem csiszolhatták volna jóra, mert már a béta is egy fos volt, abból is kristálytisztán látszódott, hogy ez annyira szar, hogy ezen már nem nagyon lehet segíteni apró tweakekkel, patchekkel. Laggolt mint a máderfáker, ráadásul ha nem laggolt, akkor biztosra vehettem azt, hogy olyan ellenféllel áld meg, akinek AK-ja vagy Uzija van és ezzel széjjel lövi a seggemet, mert a kispisztoly szart sem ért. Viszont a kispisztolyt nem tudtam lecserélni, mert mivel laggolt nem tudtam missionoket csinálni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a fegyverek kiegyenlítését nyomokban sem tapasztaltam. Arról nem is beszélve, hogy 2 tárat kellett az ellenségbe ereszteni mire észrevette, hogy valaki lövi, hogy aztán egy lövés ak-val leterítsen
- Az APB-t is lepontozta az IGN 7.0-ra, aztán pár hónapra az egész fejlesztő gárda ment a levesbe, fogadni mernék (azért nem), hogy ennek a cseh csapatnak is hasonló lesz a sorsa. Mert a nagy elvárásoknak nem tudtak megfelelni.
Miért tán az mmo nem multi only, vagy mit szeretnél mondani?
Annyi a közös bennük, hogy mindkettőben elfuserált a grafika az irányítás és a gépigény, mindkettő sandbox, mindkettőben lehetsz bűnöző.
De miért laggolt? A multi kód miatt. Ha sp lett volna akkor miért ne lehetett volna jó?
Lepontozta 7.0-ra? WTF? 7.0 az nem lepontozás hanem rohadt nagy felhúzás, 3.0-t ér az a játék kb.
Szerkesztette: Mumia 2010. 08. 24. 09:10 -kor
Elküldve: 2010. 08. 24. 09:14
annyira nem log ki. destructoid 6.5/10, giantbomb 3/5, kotaku negativ hangvetel (nincs pontozva), joystiq 3.5/5
szerk.: megviccelt a forummotor, ezt bogab elozo oldali hsz-ere irtam
Szerkesztette: -Turbo- 2010. 08. 24. 09:19 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2010. 08. 24. 09:22
Elküldve: 2010. 08. 24. 09:25
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 08. 24. 10:14
annyira nem log ki. destructoid 6.5/10, giantbomb 3/5, kotaku negativ hangvetel (nincs pontozva), joystiq 3.5/5
Akkor a többi lóg ki
Elküldve: 2010. 08. 24. 10:05
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 07:01
mongy egy dolgot nem ertek... az ok, hogy a story vagy akarmi elbaltazott, de a kidolgozottsag? az szvsz eleg eros. azt miert pontoztak le?
Nincs elbaltázva a torténet csak kissé elsietett. Az NPC-ket játszó emberek például nagyon hihetoen adják a szerepuket ahogy a Mafia 1-ben is. Kidolgozottság meg nem túl jó, rengeteg a felesleg dolog (zárfeltorés, boltok, ruhák stb.) és mellette ugyanennyi dolog hiányzik (mellékkuldetések, jutalmak stb.), pont ez a baj. GTA4-ben például szintén kolthetsz értelmetlen dolgokra de cserébe csomó mást lehet csinálni.
Én is olyan 6-7 pontot adnék rá, egyszer végig lehet tolni de felejtos. Bár aki szereti az értelmetlen sandboxot az biztosan elszórakozik vele hetekig.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 08. 24. 10:30
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 11:10
ez mind pcs review?
Szerintem mindegy. Én boxon és pcn is toltam a demot, annyi volt észrevehető, hogy boxon olyan volt a fizika, mint pcn pisix off mellett. Sajnos azt hiszem itt a negatív pontszámok nem a platformok közötti különbségnek szólnak, hanem az elkapkodott kivitelezésnek.
Elküldve: 2010. 08. 24. 10:50
Azt tudtátok, hogy CSAK PS3-ra most a megjelenéssel együtt kijött egy dlc ami mellékküldetéseket tartalmaz? Csak nekem bűzlik itt valami?
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:07
Na végigvittem. Utolsó kuldetés igen szar, egyszeru scriptelt lovolde újratermelodo ellenfelekkel. Befejezés meg... pff mekkora egy rakás fos. Így az utolsó 3-4 fejezetben beindult a torténet, azt hittem valami frappáns vége lesz a dolognak de ez óriási csalódás. Pedig pont az tartotta bennem a lelket hogy a finálé azért jó lesz. Ehh
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:10
kar erte
vhogy nem tudom elhinni, hogy akik ennyire alaposak tudnak lenni, ilyenre akartak csinalni.
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:23
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 12:10
kar erte
vhogy nem tudom elhinni, hogy akik ennyire alaposak tudnak lenni, ilyenre akartak csinalni.
De valami olyan duma is volt, hogy több befejezésesre tervezték, de aztán végül kiszórták mindet és csak egy befejezést tartottak meg. Ha ez volt a legjobb az összes befejezés közül milyen lehetett a többi?
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:31
Vagy szimplán ehhez kellett a legkevesebb munka?!
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:32
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 11:10
ez mind pcs review?
mindegy. nem a nagyobb texturafelbontas fogja jobba tenni a jatekot, sot. A ps3 verzio talan meg a legjobb, mivel allitolag az exkluziv dlc ami jar hozza nagyon jo, es ellensulyozza a foszal monotonsagat.
JóSebesség
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:33
Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 24. 12:10
kar erte
Az a különbség, hogy akkor egy lelkes gárda a saját ötleteit nyomta bele egy termékbe. Most a 2k belepofázott mindenbe és valószinűleg hiába voltak lelkesek még mindig a csehek, más saját erőből előre vinni valamit, mint amikor ott áll valaki mögötted kezében korbáccsal és/vagy műfasszal és a füledbe súg ezt-azt...
Következő ilyen orbitális bukás a max payne 3 lesz szerintem.
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:39
Idézet: sQr` - Dátum: 2010. 08. 24. 11:50
Azt tudtátok, hogy CSAK PS3-ra most a megjelenéssel együtt kijött egy dlc ami mellékküldetéseket tartalmaz? Csak nekem bűzlik itt valami?
Jó árulják dlcként a mellékküldetéseket, de akkor árazzuk már át. 50 euróért 10-12 órát én sem fogok megvenni, ne röhögtessük már egymást. 30 dollár a full játék és 5-10-ért dobjanak még hozzá az emberhez 3-4 órás mellékküldetés packokat.
Elküldve: 2010. 08. 24. 11:51
Jól láttam hogy az xbox-os verzió csak 720p? Mert az egyik boriton csak 720p volt ráirva.

Súgó
A téma zárva.