HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia 2 PC/XBOX360/PS3

#961 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Zuglopowa - Dátum: 2010. 08. 11. 21:01

Köszi a választ!
Azért elég szomorú, hogy a PC-s és konzolos verzió között grafikailag ilyen oriási a különbség olyan mintha konzolra egy 3-4 évvel ezelőtti játékot adnának ki...
XBOX-on van SSAO meg fejlettebb fizika mint PC-n?

Ez hülyeség! A konzolos verzió is gyönyörű. Nekem legalábbis ennél több nem kell.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#962 Felhasználó inaktív   Zuglopowa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 11. 19:13

Ez hülyeség! A konzolos verzió is gyönyörű. Nekem legalábbis ennél több nem kell.

Persze ne értsd félre amíg nem tudtam azt h nincs fű észre se vettem és amúgy is meg fogom venni a játékot csak ugye elvileg a PS3 nagyon nagy dolgokra lenne képes azt vagy semmi nem igaz belőle vagy tényleg ennyire nehéz programozni...

#963 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Zuglopowa - Dátum: 2010. 08. 11. 21:01

Köszi a választ!
Azért elég szomorú, hogy a PC-s és konzolos verzió között grafikailag ilyen oriási a különbség olyan mintha konzolra egy 3-4 évvel ezelőtti játékot adnának ki...

A fizika a két konzolon olyan, mint PCn amikor ki van kapcsolva.

eredetileg Csokis linkelte

Nem kell ezen csodálkozni. Az nvidia odament a 2khoz, kötöttek egy marketing szerződést, ők meg a végén belefoltozták ezt a valamit. Egyébként számomra sok helyen zavaró a túl sok törmelék. Illetva ami gigalol, hogy a demópályán a piásüvegekkel teli láda a fedezék miközben a vasbeton oszlopot tövig ledarálja :omg: :Đ

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 11. 20:22 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#964 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Zuglopowa - Dátum: 2010. 08. 11. 21:17

Persze ne értsd félre amíg nem tudtam azt h nincs fű észre se vettem és amúgy is meg fogom venni a játékot csak ugye elvileg a PS3 nagyon nagy dolgokra lenne képes azt vagy semmi nem igaz belőle vagy tényleg ennyire nehéz programozni...

Multiplatform játékoknál általában jobb szokott lenni a másik két verzió sajnos ( legalábbis mostanában ), de cserébe a PS3 exkluzívokkal semelyik más platform nem tud versenyezni. Ráadásul multi címeknél sem számottevő a különbség, csak apróbb részletekben érezhető a differencia.

Ja és a Mafia II-ben van fű a PS3-as verzióban, de még a Demo-ban is, szóval nem tudom, honnan jött ez a hülyeség, hogy nincs! :happy:

Szerkesztette: Blint19 2010. 08. 11. 20:22 -kor

Visca el Barça!

#965 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 11. 20:07

Az utolsó képen olyan, mintha egyszerre két különféle kabátot próbálna hordani...

Semmi gond, közben rájöttem, hogy én voltam a hülye. :-D
Egyel több file-t töröltem le mint kellett volna. :bolond:
mgf

#966 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:22

Multiplatform játékoknál általában jobb szokott lenni a másik két verzió sajnos ( legalábbis mostanában ), de cserébe a PS3 exkluzívokkal semelyik más platform nem tud versenyezni. Ráadásul multi címeknél sem számottevő a különbség, csak apróbb részletekben érezhető a differencia.

Ja és a Mafia II-ben van fű a PS3-as verzióban, de még a Demo-ban is, szóval nem tudom, honnan jött ez a hülyeség, hogy nincs! :happy:

Hát mivel az exkluzív az azt jelenti hogy csak arra jön ki, ezért a többi platform nem is tud vele versenyezni...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#967 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 08. 11. 21:38

Hát mivel az exkluzív az azt jelenti hogy csak arra jön ki, ezért a többi platform nem is tud vele versenyezni...

Úgyis kijön a másik kettőre is (ha 3 platformos), mert az eladott darabszám számít és nem a platform, csak itt jönnek képbe a marketingszerződések...

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 11. 20:42 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#968 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:22

Talán onnan, hogy lehet látni, hogy nincs fű! :rolleyes: Ha nem látod, akkor veled van a baj.

Xbox360:
Kép

PS3:
Kép

Egyértelmű, nem kitaláció!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#969 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:47

Új Trainer! :)

Idézet

Version 6:

* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz.

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#970 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 08. 11. 21:43

Talán onnan, hogy lehet látni, hogy nincs fű! :rolleyes: Ha nem látod, akkor veled van a baj.

Egyértelmű, nem kitaláció!

De basszus, én benéztem a parkba, és volt fű!
Visca el Barça!

#971 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 08. 11. 21:38

Szerintem tudod hogy értem! :happy: De kell a kukacoskodás.
Visca el Barça!

#972 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:56

De basszus, én benéztem a parkba, és volt fű!

te biztos gamekapocs-os vagy.

#973 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:09

demót kipróbáltam, tetszik, hangulatos kis játék. nem hiszem hogy megjelenéskor rohanok érte, de ott lesz a gyűjteménybe.
egyébként aki SD tévén nyomul szerintem felejtse el a játékot mert iszonyat hányadék.
a.k.a. moloj

#974 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 11. 20:52

Én meg pont azt hallottam, hogy erősebb! :rolleyes2:

Nem várhatod a Sony-tól, hogy azt mondják gyengébb.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#975 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Abu85 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:14

Nem várhatod a Sony-tól, hogy azt mondják gyengébb.

ez Mafia topik nem? szerintem a faszt nem érdekli itt ez a hülyeség...
gondolom neked xbox van így ezt fogod hajtogatni, akinek ps-van nem fogja elfogadni.
a.k.a. moloj

#976 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:36

Csoki, feltöltenéd máshova is a gamepad patchet? nem tudom onnan leszedni valamiért :(
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#977 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:36

ahogy korosodnak a konzolok, optimalizalatlansag ide vagy oda - siman atlepi a pcs hw.

#978 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 08. 11. 22:36

Csoki, feltöltenéd máshova is a gamepad patchet? nem tudom onnan leszedni valamiért :(

Parancsod számomra kívánság! Kép :D

MegaUpload
SendSpace

Szerk.: Jelezz majd vissza, hogy minden OK-e vele?! :respect: Másnak működik, szóval. :happy:

Szerkesztette: Csokis 2010. 08. 11. 21:59 -kor

#979 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:42

Egyes, leülhetsz!
Ezt a marhaságot honnan vetted?

Nézzük sorjában. A PS3-ban egy PowerPC alapú Cell processzor van, ami egy főmagot tartalmaz, ami mellé 6 darab vektormag van befogva. Minden mag AltiVEC SIMD-eket használ. Egy vektormag fenn van tartva a hang számítására. Az órajel 3,2 GHz. Az xBox 360 Xenon CPU-ja három teljes értékű PowerPC magot használ, amik szintén 3,2 GHz-en üzemelnek. Rögtön látható a különbség a PS3-ban egy olyan processzormag van, amire építhetsz, így a számításokat a vektormagokon kell biztosítani. Komoly problémát jelent az, hogy ezek a vektormagok csak a DMA segítségével érik el a memóriát. Ez a felépítés jelentősen megnehezíti a programozást. Nyers teljesítményben valóban erősebb a Cell, de a jelenlegi programozási technikák nem a vektormagokhoz igazítottak. Ha normális fejlesztőkészleteket használsz, mint mondjuk a CodePlay PS3 SDK-ja, akkor egész jó eredményeket ki lehet belőle hozni. Plusz pár hónap optimalizálással talán túl is lépheted azt a szintet, amit az xBox 360 Xenonja tud. Persze ehhez már az elejétől úgy kell építeni a motort, különben szopás lesz a vége. Erre nagyon kell figyelni, mert így jelent meg egy PS3 exkluzív játék xBox 360-ra egy évvel hamarabb. Ha rossz módszert választasz, akkor gázos a dolog.
A memória szempontjából is különbözik a két rendszer. A PS3 256 MB-os tárat használ a Cellhez, és 256 Mb-ot az RSX GPU-hoz. Az xBox 360 512 MB-os közös tárat alkalmaz, amin a két vezérlő osztozik. Ez is jelent némi előnyt, bár nem számottevő.
A GPU szempontjából a PS3-ban egy RSX lapka van, ami lényegében megegyezik a PC-s G70-nel, amit az NV fejlesztett. Ez lényegében 8 Vec4-es vertex shadert és 24 Vec3+1-Vec2+2 dual-issue pixels shader ALU-t használ. Az első probléma, hogy a vertex számítások korlátozottak, így csínján kell bánni ezekkel, különösen a vertex textúrázás a gond, ami drága ennél a rendszernél. A pixel shader felépítése mondhatni jó, de a dynamic branching teljesítmény csapnivaló. A G70 hosszú futószalagja 800 pixelt gyűjt össze egy csőben, mivel csak így lehet átlapolni a texture fetch elérési idejét. Ezt azt is eredményezi, hogy a shaderek 800 pixeles tömbökön futnak, és ez kifejezetten fáj, akkor, hogy ha abból a 800 pixelből csak pár változik meg. A fejlesztők ezekre a problémákra a Cell segítségét is kérhetik, ahol a vektormagokon számos eljárásra gyorsabb megoldás kérhető. Persze ez megint több hónapos kutatás és fejlesztés, amit baromira nem fog megfizetni senki, mert akinek PS3-ja van, az úgy is megveszi a játékot extra effektek nélkül, akár fele felbontású textúrákkal is. Egyedül az exkluzív címeknél kerül előtértbe a PS3 komplex felépítésének kihasználása, mert ott nem kell törődni azzal, hogy kód jó legyen PC-re és boxra.
Egyébként is az xBox 360 Xenos GPU-ja sokkal fejlettebb az RSX-nél, és nem mellesleg az MS ezt a rendszert nem vásárolta, hanem egyéni igényekre támaszkodva kifejlesztette a ATI-val. Így lett a Xenon CPU tökéletes párja a Xenos. A két rendszert szinte egymásnak teremtették, mert egymás gyengeségeire jelentenek megoldást. Külön-külön nem ütősek, de együtt nagyon tudnak. A Xenos egy unified shader rendszer, amiben 48 darab 4-utas szuperskalár ALU-van. A Dynamic branching képességek szempontjából 16 pixelből áll a feldolgozás, tehát sokkal kevesebb felesleges számítást végez el a rendszer. A fő fegyver az EDRAM, ami 10 MB-os, és marhagyors 256 GB/s-os tempóra képes. Ez nagyon gyorssá teszi az AA-t, ami kedvező a fejlesztőknek. Egyedüli gond a kapacitás, mert Deferred Render esetén egy 720p-s képkocka 2xAA-val már 14 MB a color és a depth targetekkel. Ilyenkor a fejlesztők tilingot alkalmaznak, vagyis szeletekre osztják a képet. Ez egyszerűnek hangzik, de néha tiszta szopás. SSAO-nál ugye a mélységpufferre kell alapozni, de maga az eljárás eleve túl költséges, így trükköznek a zsenik. Kevés mintát vesznek és összemossák az eredményt a felbontás felén. Ez persze egy új render targetet követel, ami nem lehetséges. Erre a megoldás, hogy a back buffer tartalmát használják fel a mélységinfók kinyerésére, ami szar dolog, mert az effekt az előző képkockáról lesz számolva, viszont gyors, és alig észrevehető. Persze ez csak egy apró kitérő volt, hogy ne legyen annyira fényezve a box felépítése.

Üzenet megtekintéseIdézet: Zuglopowa - Dátum: 2010. 08. 11. 22:01

Köszi a választ!

Boxon van SSAO és DoF. A fizika az PC-es Apex nélküli szint, de a fejlett ruhaanimáció a konzolokon működik a főszereplőn.

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 08. 11. 23:18

ez Mafia topik nem? szerintem a faszt nem érdekli itt ez a hülyeség...
gondolom neked xbox van így ezt fogod hajtogatni, akinek ps-van nem fogja elfogadni.

Nem élek konzollal. Mondjuk box-ot vennék, de nem az erősebb hardver miatt. Inkább az exkluzív játékok következtében.

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 08. 11. 23:36

ahogy korosodnak a konzolok, optimalizalatlansag ide vagy oda - siman atlepi a pcs hw.

Annyira nem rossz ez az eredmény a konzoloktól. A PS3 verzióba is csak fél évet kellene még beleölni, és simán felhozható boxos szintre.

Szerkesztette: Abu85 2010. 08. 11. 22:01 -kor

Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#980 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Abu85 - Dátum: 2010. 08. 11. 21:56

Nézzük sorjában. A PS3-ban egy PowerPC alapú Cell processzor van, ami egy főmagot tartalmaz, ami mellé 6 darab vektormag van befogva. Minden mag AltiVEC SIMD-eket használ. Egy vektormag fenn van tartva a hang számítására. Az órajel 3,2 GHz. Az xBox 360 Xenon CPU-ja három teljes értékű PowerPC magot használ, amik szintén 3,2 GHz-en üzemelnek. Rögtön látható a különbség a PS3-ban egy olyan processzormag van, amire építhetsz, így a számításokat a vektormagokon kell biztosítani. Komoly problémát jelent az, hogy ezek a vektormagok csak a DMA segítségével érik el a memóriát. Ez a felépítés jelentősen megnehezíti a programozást. Nyers teljesítményben valóban erősebb a Cell, de a jelenlegi programozási technikák nem a vektormagokhoz igazítottak. Ha normális fejlesztőkészleteket használsz, mint mondjuk a CodePlay PS3 SDK-ja, akkor egész jó eredményeket ki lehet belőle hozni. Plusz pár hónap optimalizálással talán túl is lépheted azt a szintet, amit az xBox 360 Xenonja tud. Persze ehhez már az elejétől úgy kell építeni a motort, különben szopás lesz a vége. Erre nagyon kell figyelni, mert így jelent meg egy PS3 exkluzív játék xBox 360-ra egy évvel hamarabb. Ha rossz módszert választasz, akkor gázos a dolog.
A memória szempontjából is különbözik a két rendszer. A PS3 256 MB-os tárat használ a Cellhez, és 256 Mb-ot az RSX GPU-hoz. Az xBox 360 512 MB-os közös tárat alkalmaz, amin a két vezérlő osztozik. Ez is jelent némi előnyt, bár nem számottevő.
A GPU szempontjából a PS3-ban egy RSX lapka van, ami lényegében megegyezik a PC-s G70-nel, amit az NV fejlesztett. Ez lényegében 8 Vec4-es vertex shadert és 24 Vec3+1-Vec2+2 dual-issue pixels shader ALU-t használ. Az első probléma, hogy a vertex számítások korlátozottak, így csínján kell bánni ezekkel, különösen a vertex textúrázás a gond, ami drága ennél a rendszernél. A pixel shader felépítése mondhatni jó, de a dynamic branching teljesítmény csapnivaló. A G70 hosszú futószalagja 800 pixelt gyűjt össze egy csőben, mivel csak így lehet átlapolni a texture fetch elérési idejét. Ezt azt is eredményezi, hogy a shaderek 800 pixeles tömbökön futnak, és ez kifejezetten fáj, akkor, hogy ha abból a 800 pixelből csak pár változik meg. A fejlesztők ezekre a problémákra a Cell segítségét is kérhetik, ahol a vektormagokon számos eljárásra gyorsabb megoldás kérhető. Persze ez megint több hónapos kutatás és fejlesztés, amit baromira nem fog megfizetni senki, mert akinek PS3-ja van, az úgy is megveszi a játékot extra effektek nélkül, akár fele felbontású textúrákkal is. Egyedül az exkluzív címeknél kerül előtértbe a PS3 komplex felépítésének kihasználása, mert ott nem kell törődni azzal, hogy kód jó legyen PC-re és boxra.
Egyébként is az xBox 360 Xenos GPU-ja sokkal fejlettebb az RSX-nél, és nem mellesleg az MS ezt a rendszert nem vásárolta, hanem egyéni igényekre támaszkodva kifejlesztette a ATI-val. Így lett a Xenon CPU tökéletes párja a Xenos. A két rendszert szinte egymásnak teremtették, mert egymás gyengeségeire jelentenek megoldást. Külön-külön nem ütősek, de együtt nagyon tudnak. A Xenos egy unified shader rendszer, amiben 48 darab 4-utas szuperskalár ALU-van. A Dynamic branching képességek szempontjából 16 pixelből áll a feldolgozás, tehát sokkal kevesebb felesleges számítást végez el a rendszer. A fő fegyver az EDRAM, ami 10 MB-os, és marhagyors 256 GB/s-os tempóra képes. Ez nagyon gyorssá teszi az AA-t, ami kedvező a fejlesztőknek. Egyedüli gond a kapacitás, mert Deferred Render esetén egy 720p-s képkocka 2xAA-val már 14 MB a color és a depth targetekkel. Ilyenkor a fejlesztők tilingot alkalmaznak, vagyis szeletekre osztják a képet. Ez egyszerűnek hangzik, de néha tiszta szopás. SSAO-nál ugye a mélységpufferre kell alapozni, de maga az eljárás eleve túl költséges, így trükköznek a zsenik. Kevés mintát vesznek és összemossák az eredményt a felbontás felén. Ez persze egy új render targetet követel, ami nem lehetséges. Erre a megoldás, hogy a back buffer tartalmát használják fel a mélységinfók kinyerésére, ami szar dolog, mert az effekt az előző képkockáról lesz számolva, viszont gyors, és alig észrevehető. Persze ez csak egy apró kitérő volt, hogy ne legyen annyira fényezve a box felépítése.

azért nem kell regényt írni
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51