HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia 2 PC/XBOX360/PS3

#501 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Chico - Dátum: 2010. 03. 12. 12:13

Sokkal jobban néz ki mint az első rész. Viszont azt a GTA-hoz hasonló ocsmány kameramozgást az autóknál nem kellett volna átvenni. Nem értem, hogy kanyarodás közben miért kell az autó oldalát nézni.

Nem tudom, hogy a kamerakezeléshez van-e köze, de régen nem úgy hírlett, hogy két féle vezetési profil lesz választható (arcadeosabb és szimesebb)?

Szerkesztette: FragMaster 2010. 03. 12. 12:49 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#502 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2010. 03. 12. 12:47

Nem tudom, hogy a kamerakezeléshez van-e köze, de régen nem úgy hírlett, hogy két féle vezetési profil lesz választható (arcadeosabb és szimesebb)?

Én ezt nem hallottam, de remélem, hogy úgy lesz ahogy te mondod.
Egységben az erő.

#503 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Chico - Dátum: 2010. 03. 12. 13:13

Sokkal jobban néz ki mint az első rész. Viszont azt a GTA-hoz hasonló ocsmány kameramozgást az autóknál nem kellett volna átvenni. Nem értem, hogy kanyarodás közben miért kell az autó oldalát nézni.

Pedig ebben még annyira nem is látod az oldalát. GTA 4-ben ennél azért durvább volt. Amúgy szerintem bőven szokható.

#504 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: -STALKY- - Dátum: 2010. 03. 12. 15:58

Pedig ebben még annyira nem is látod az oldalát. GTA 4-ben ennél azért durvább volt. Amúgy szerintem bőven szokható.

Annyira tényleg nem vészes. A GTA-ban egy kézifékes megfordulásnál simán benézel az első szélvédőn. Azt is meg lehetett szokni és gondolom ezt is meg lehet, de azért remélem, hogy nem rontanak el ilyenekkel egy jó játékot.
Egységben az erő.

#505 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 19:18

GDC: Mafia 2: Kétféle Vezetési Mód Ápdételt Harc!

Sogun, 18:56 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)

Mösszijö Denby Grace, a Mafia II főproducere elmondta, hogy kétféle módon vezetjük az antik, csónakméretű és szeretetreméltó járgányokat, valamint infókát kaptunk ölünkbe a harci rendszerről. Utóbbit felfejlesztették Gears of War szintűre, mert most manapság már minden harci játéknak legalább annyira jónak kell lennie, ha pénzt akarnak vele keresni.

Autószimulátor mód került be a hardcore játékosoknak. Akik nem törődnek a hitelességgel, csak a stresszet szeretnék elpörkölni, azok nyomhatják a gázt, mint az őrült a gyors és élvezetes Arcade módban. A Mafia 2 előreláthatólag, a legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint, októrberben kerül terítékre PC, PS3, és Xbox 360 platformokon. E játékra figyelmünket felkeltő, Fő Mafia szponzor itt a Hardwireden Birdy Kapitány.
Thx, TnS!

forrás: Hardwired
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

#506 Felhasználó inaktív   castel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: sQr` - Dátum: 2010. 03. 12. 18:18

GDC: Mafia 2: Kétféle Vezetési Mód Ápdételt Harc!

Sogun, 18:56 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)

Mösszijö Denby Grace, a Mafia II főproducere elmondta, hogy kétféle módon vezetjük az antik, csónakméretű és szeretetreméltó járgányokat, valamint infókát kaptunk ölünkbe a harci rendszerről. Utóbbit felfejlesztették Gears of War szintűre, mert most manapság már minden harci játéknak legalább annyira jónak kell lennie, ha pénzt akarnak vele keresni.

Autószimulátor mód került be a hardcore játékosoknak. Akik nem törődnek a hitelességgel, csak a stresszet szeretnék elpörkölni, azok nyomhatják a gázt, mint az őrült a gyors és élvezetes Arcade módban. A Mafia 2 előreláthatólag, a legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint, októrberben kerül terítékre PC, PS3, és Xbox 360 platformokon. E játékra figyelmünket felkeltő, Fő Mafia szponzor itt a Hardwireden Birdy Kapitány.
Thx, TnS!

forrás: Hardwired

zsír :)
Eaaaaaassyyrider öcsém easyrider!

#507 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Chico - Dátum: 2010. 03. 12. 12:13

Ami neked ocsmány, az másnak jó, én pontosan az autó mögé bebetonozott kamerát rühellem, ami kanyarban is pontosan az autó tangelyében marad.

#508 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 09:04

Ami neked ocsmány, az másnak jó, én pontosan az autó mögé bebetonozott kamerát rühellem, ami kanyarban is pontosan az autó tangelyében marad.

Mi jó neked abban, ha kanyarodás közben az autó oldalát látod és nem azt, ami az autó előtt van? :think:
Egységben az erő.

#509 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Chico - Dátum: 2010. 03. 21. 21:23

Mi jó neked abban, ha kanyarodás közben az autó oldalát látod és nem azt, ami az autó előtt van? :think:

Attól függ mennyire látod az oldalát.
Ha minden mozdulatot lekövet a kamera az szar... ahogy a másik véglet is, mikor túl későn fordul, lásd GTA4.
De itt a video alapján ez teljesen rendben van, nem értem mit a gond...

#510 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Chico - Dátum: 2010. 03. 21. 21:23

Pontosan az, hogy látom az autó oldalát is néha, és nem csak hátulról figyelem mint anno 386-oson a lotus3-ban.

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 03. 21. 21:56

Ha minden mozdulatot lekövet a kamera az szar... ahogy a másik véglet is, mikor túl későn fordul, lásd GTA4.
De itt a video alapján ez teljesen rendben van, nem értem mit a gond...

Nekem speciel nem volt bajom a gta4 kamerakezelésével sem, azt leszámítva, hogy teherautóknál túl közel volt.

#511 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 22:00

Nekem speciel nem volt bajom a gta4 kamerakezelésével sem, azt leszámítva, hogy teherautóknál túl közel volt.

Nekem azt nem tetszett, hogy éles kanyarvételeknél sokszor nem láttam, hogy merre van az előre. (Vagyis kicsit később, mint szerettem volna.) De, ahogy már írták előttem kétféle kamerabeállítás lesz, így mindenki beállíthatja a neki tetszőt. :)
Egységben az erő.

#512 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 22:00

Pontosan az, hogy látom az autó oldalát is néha, és nem csak hátulról figyelem mint anno 386-oson a lotus3-ban.

Attól is függ milyen nézetből volt. A közelinél túl közel volt tényleg, de ott jobban reagált.
A távolabbinál viszont az élesebb fordulókban (kb. a kanyarok 30%-a) abszolút nem lehetett látni előre, csak a kocsi oldalát nézte az ember.
De itt semmi ilyen nincs a videókban.

#513 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 12. 11:34

en ezt nem is lattam Kép

[url="http://www.youtube.com/watch?v=omY93dIH8pc"]http://www.youtube.c...h?v=omY93dIH8pc[/url]

Na ez odabasz.Kép

Tetszik, hogy alapvetően nem nyúltak a gameplayhez a Mafia 1-hez képest, csak kozmetikáztak rajta.

Kíváncsi vagyok, mikor jelentik be, hogy Doboz/Állomás exkluzív... Kép
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#514 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2010. 03. 23. 15:59

Na ez odabasz.Kép

Tetszik, hogy alapvetően nem nyúltak a gameplayhez a Mafia 1-hez képest, csak kozmetikáztak rajta.

Kíváncsi vagyok, mikor jelentik be, hogy Doboz/Állomás exkluzív... Kép

A Bioshock2nél sem kavart a 2k, szal...

Amire viszont mérget vehetsz az a PCn az aktivációs limites sz*rakodós móka...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#515 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 10:54

Mafia 2 PhysX trailer:

Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#516 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 03. 21. 21:56

GTA4-ben mondjuk épp te forgattad, ahogy tetszett, ha emlékezetem nem csal.

#517 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Yv@n - Dátum: 2010. 03. 27. 11:23

GTA4-ben mondjuk épp te forgattad, ahogy tetszett, ha emlékezetem nem csal.

Igen, lehetett forgatni, de nincs 8 kezem, hogy még azt is én csináljam. :)

#518 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 10:27

nah vegre :)

Idézet

A 2K Games közleményében az áll, hogy a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as Mafia rajongók augusztus 24-én nagyon boldogok lesznek az USA-ban, míg az európai fanoknak szokás szerint három nappal tovább kell kibírniuk (27-e). A 2K Czech által fejlesztett játékban a 40-es és 50-es évek Amerikájába vethetjük bele magunkat. Azon újságok amik voltak olyan szerencsések, hogy a játék egy előzetes változatát már kipróbálhatták elég pozitívan nyilatkoztak róla, a fejlesztők rengeteg apró részletre figyeltek. Bár a Mafia II már nagyon régóta csúszkál, most végre konkrét napot kaptunk megjelenési időnek, úgyhogy remélhetőleg ez már kőbe van vésve.

Szerkesztette: arn 2010. 03. 28. 10:27 -kor

#519 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 10:41

Kép

#520 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Frosty - Dátum: 2010. 03. 27. 10:54

Mafia 2 PhysX trailer:

Nagyon szép nv tekdemo csak 0'18-nál ott az a furcsa (X)leave mg42 logo meg press joy to cycle weapons felirat, hol is szoktam ilyet látni..? Ja a boxos játékaimon :laugh: A mozgásról is messziről látszik hogy kontrolleres a cucc.

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.