HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia 2 PC/XBOX360/PS3

#1101 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 19. 08:43

Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 19. 09:36

Dehogy van tularazva, rengetegen meg fogjak venni. Csak az emberek kicsiny %-a van tisztaban azzal hogy mit fog kapni a penzeert.

Mondjuk ha jól sikerült a sztori úgyis végigtolja az ember 2-3-4 alkalommal, meg ugye az achivementek is rálapátol(hat)nak a játékidőre. A fent említett Saboteurnél sztem azok alsó hangon beledobáltak egy 5-10 órát, egyébként szerintem is egy nagyon jó játék. Aztán jöhetnek a dlck, csak remélhetőleg velük nem szalad el a paripa és nem lesznek ilyen 10-20 eurós dlc árak, pedig a kezdeti árazást nézve bizony ez lesz a szitu :(
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1102 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:07

Idézet: Abu85 - Dátum: 2010. 08. 19. 08:41

Hát a GS nem volt elájulva tőle. Hibának tartották, hogy átkozottul rövid, nincs vidék (így marad a pici város), míg a legnagyobb gond, hogy nincs free ride mód. Egyébként 15 küldetés van benne plusz a három küldetéses lezárás. 10 óra körül van a játékidő. Nem véletlen jöttek a gyenge értékelések. :(

Hogy tudtak egy ilyen játékot ennyire elcseszni? :( Pedig a legjobban várt cím volt nálam... Basszák meg! Meg különben is, 10 óra? Egy ilyen játéknál! Minimum 20-nak kellett volna lennie. Áh, teljesen elbaszták! ( amúgy mennyire értékelték? ) :angry:
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#1103 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:07

Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 19. 09:36

Dehogy van tularazva, rengetegen meg fogjak venni. Csak az emberek kicsiny %-a van tisztaban azzal hogy mit fog kapni a penzeert.

Működik :D Végig is vittem, tetszett :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1104 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:09

Hát a GS nem volt elájulva tőle. Hibának tartották, hogy átkozottul rövid, nincs vidék (így marad a pici város), míg a legnagyobb gond, hogy nincs free ride mód. Egyébként 15 küldetés van benne plusz a három küldetéses lezárás. 10 óra körül van a játékidő. Nem véletlen jöttek a gyenge értékelések. :(

az elozo mennyi volt? igazabol nem is tudom, hogy miert varialtak. az tetszett mindenkinek - kellett volna egy uj story + felturbozott grafika. ujitsak fel a regit :)

#1105 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:19

Most ez komoly hogy nincs free ride? Vége van a fő küldetés szálnak és Game Over? pfffff.... :down:
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1106 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:21

Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 19. 10:09

az elozo mennyi volt? igazabol nem is tudom, hogy miert varialtak. az tetszett mindenkinek - kellett volna egy uj story + felturbozott grafika. ujitsak fel a regit :)

Szerintem pont ennyi történt. Új grafikus motor, új sztori, utólag befoltozott pisix, aztán ennyi. A rendőrök az elsőben pont ennyire idióták voltak, persze még így is a GTA szint felett járunk erősen, mert azok aztán nagyon hülyék, koccansz a rendőrautóval és pisztollyal szaladgálnak utánad meg lövöldöznek...

Azért a fikatenger előtt várjuk meg a teljest én azt mnondom :) A reviewk sokszor hajlamosak elsiklani bizonyos dolgok felett és itt a topikban illetve sztem sok elemzőnél is kialakult a túlzott elvárás effekt, mint ez ma majdnem az élet összes területén...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1107 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:26

Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 01. 19:47

Felőlem az OXM írhat akármit, úgyis meg fogom venni, és iszonyatosan tetszeni fog a játék! mert én nem azt nézem, hogy mennyire tökéletes és hibátlan egy játék, hanem azt, hogy jó szórakozást nyújt-e számomra! És a Mafia 2 ennek tökéletesen meg fog felelni! Nekem aztán mindegy, hogy 70 vagy 90%.

:-D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1108 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:31

Azóta meghaonlott :Đ

Vagy mi... :Đ

#1109 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:36

Mennyit adtak rá?
Amúgy meg hogyhogy nincs free ride? Esetleg úgy gondolják hogy folyton küldetésben vagy? De az nem baj hiszen így is tudsz vásárolni, kocsit tuningolni, stb. Nem értem!

#1110 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:37

Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 19. 11:07

Hogy tudtak egy ilyen játékot ennyire elcseszni? :( Pedig a legjobban várt cím volt nálam... Basszák meg! Meg különben is, 10 óra? Egy ilyen játéknál! Minimum 20-nak kellett volna lennie. Áh, teljesen elbaszták! ( amúgy mennyire értékelték? ) :angry:

85%

Idézet: arn - Dátum: 2010. 08. 19. 11:09

Sok dologtól függ, de a fősztorit nem nyomtad le 25 óra alatt. Plusz sok volt az extra, és a Free Ride, na meg a vidék miatt egyes küldetések nagyon sokáig tartottak. A teljes élmény 50+ órát rejthetett. A Mafia 2-ben ez max. 15 óra körül van, mert nincs Free Ride, nulla a mellékküldetések száma, és csak pár extra van benne. Utóbbi esetben elég bénák a dolgok, újság és poszterkeresés, ami szvsz marha monoton.

Szerkesztette: Abu85 2010. 08. 19. 09:43 -kor

Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1111 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:42

Meg is találtam a választ a kérdésemre.
A GS cikk írója válaszol a kérdésekre egy fórumon, ez is onnan van:

"A sztori teljesen lineáris, ettől függetlenül lehet kocsikázni a városban, illetve be tudsz menni a boltokba, fegyverkereskedőkhöz, benzinkutakra, illetve kocsmázni is, ha úgy tartja kedved."

http://szimulatorgia...teljes-jatekrol

#1112 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:46

Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 19. 10:26

:-D

Hát igen! Csak éppen nem 10 óra játékidőre számítottam. :rolleyes: Igazából nekem csak ezzel van bajom! De ezzel nagyon.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#1113 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:50

Idézet: Abu85 - Dátum: 2010. 08. 19. 10:37

85%

Sok dologtól függ, de a fősztorit nem nyomtad le 25 óra alatt. Plusz sok volt az extra, és a Free Ride, na meg a vidék miatt egyes küldetések nagyon sokáig tartottak. A teljes élmény 50+ órát rejthetett. A Mafia 2-ben ez max. 15 óra körül van, mert nincs Free Ride, nulla a mellékküldetések száma, és csak pár extra van benne. Utóbbi esetben elég bénák a dolgok, újság és poszterkeresés, ami szvsz marha monoton.

Én az első részben sem emlékszem mellékküldetésekre! És 50+ óra? Pfff... Jó ha a fele megvolt!
Ezzel nem az első részt akartam lefitymálni hiszen máig az egyik kedvencem!

#1114 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 09:59

Idézet: seci92 - Dátum: 2010. 08. 19. 11:50

Én az első részben sem emlékszem mellékküldetésekre! És 50+ óra? Pfff... Jó ha a fele megvolt!
Ezzel nem az első részt akartam lefitymálni hiszen máig az egyik kedvencem!

Pedig a Free Ride módban közel 70 mellékküldetés volt. :) Ez volt a legjobb része a játéknak, a komoly főszál mellett itt lehetett ökörködni.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1115 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:05

Idézet: Abu85 - Dátum: 2010. 08. 19. 10:59

Pedig a Free Ride módban közel 70 mellékküldetés volt. :) Ez volt a legjobb része a játéknak, a komoly főszál mellett itt lehetett ökörködni.

Az biztos hogy nem mostanában játszottam vele utoljára de tényleg nem emlékszem egyre sem. Mik voltak? Hátha beugrik. (Lehet hogy újra fel kell raknom?:) )

#1116 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:08

Idézet

Free ride mód sajnos a tesztverzióban nem szerepelt, illetve a városból sem lehetett kimenni, bár a térkép jelölt néhány rövidke vidéki utat, ezek azonban megközelíthetetlenek

Ezt emelném ki a kérdezz felelekből, mik lehetnek azok a lezárt vidéki utak? :D

#1117 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:09

Idézet: seci92 - Dátum: 2010. 08. 19. 11:05

Az biztos hogy nem mostanában játszottam vele utoljára de tényleg nem emlékszem egyre sem. Mik voltak? Hátha beugrik. (Lehet hogy újra fel kell raknom?:) )

Én arra emlékszem, hogy integető emberek adtak szivatós küldetéseket :Đ

#1118 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:10

ennyire sok a pénzetek emberek? mindenki DLC-t akar venni,csak én vagyok úgy vele,hogy ha már 1x megvetted az eredeti játékot,akkor mi a francnak ilyen DLC? annyi pénzért vehetsz 1 havi bérletet a konditerembe,vagy 2-3x elmehetsz mozizni,akár a barátnőddel :laugh:
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#1119 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:11

Kocsituninggal kapcsolatban van kerdesem. Ennek most akkor lesz ertelme is vagy ez megint olyan probalkozas mint a San Andreasban ahol csomo mindent vehettel es valtoztathattal a kocsin aztan a kovetkezo kuldetesben ugyis talaltal jobbat, osszetorted vagy elveszitetted?
Azert sem ertem mert ha valaki normalis utemben jatszik akkor nem azzal fog buzulni hogy visszasetaljon a legkozelebbi garazshoz miutan felrobbant alatta egy verda hanem megall az ut kozepen, bevarja az elso nehany autot ami megall es ellopja a legjobbat.
Saboteurben ezt nagyon jol megoldottak (csak eppenseggel tuning nem volt :-D), Red Dead Redemptionben meg hibatlanul mukodik ez a resz mert ott meg lovak vannak.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1120 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 10:23

Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 19. 11:11

Kocsituninggal kapcsolatban van kerdesem. Ennek most akkor lesz ertelme is vagy ez megint olyan probalkozas mint a San Andreasban ahol csomo mindent vehettel es valtoztathattal a kocsin aztan a kovetkezo kuldetesben ugyis talaltal jobbat, osszetorted vagy elveszitetted?
Azert sem ertem mert ha valaki normalis utemben jatszik akkor nem azzal fog buzulni hogy visszasetaljon a legkozelebbi garazshoz miutan felrobbant alatta egy verda hanem megall az ut kozepen, bevarja az elso nehany autot ami megall es ellopja a legjobbat.
Saboteurben ezt nagyon jol megoldottak (csak eppenseggel tuning nem volt :-D), Red Dead Redemptionben meg hibatlanul mukodik ez a resz mert ott meg lovak vannak.

Ha nincsenek versenyek meg ilyesmi, akkor semmi értelme a tuningolósdinak. Küldetésre úgyis lopott kocsival mész, nem sajáttal, mert az úgy a király :Đ

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.