Saját készítésű screenshotok III. Nagy képek, modemmel vigyázni!
Elküldve: 2013. 03. 06. 20:50
Ezt akartam pont írni, hogy mutasson már nekem egy egy évnél nem rövidebb screenshotot/cikket ami ezt bizonyítja, mert ez így bizony csak üres flamekeltés, semmi más.
Elküldve: 2013. 03. 07. 09:40
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2013. 03. 06. 21:16
Felesleges a flamekeltés, ameddig nem tudod legalább 2-3 új játéknál screenshotokkal bizonyítani amit állítasz. Anno voltak szép kis viták képminőségről, zengett a fórum 
Amúgy a haj tényleg furcsa néha, pl a benchmarkban is elég hülyén áll. De mégis jobb az összhatás szvsz, ha be van kapcsolva. És még 6950-el is elég jól fut.
Amúgy a haj tényleg furcsa néha, pl a benchmarkban is elég hülyén áll. De mégis jobb az összhatás szvsz, ha be van kapcsolva. És még 6950-el is elég jól fut.
Benchet nem néztem, de az mennyire változó? Vagy ha lefuttadod egymásután akkor kb ugyanazt az eredmény dobja?
Egyébként észrevettem egy fúrcsaságot, ha mozgok és megállok akkor mintha egy pici rángás lenne a képen mintha elvesztené a focust egy másodperc erejéig a kép majd vissza is jönne. Ezt csak akkor látom ha a DOF ki van kapcsolva egyébként nem mutatkozik ez a furcsaság.
Elküldve: 2013. 03. 09. 22:56
Pár dolgot visszább kellett venni a folyamatos fps-hez vsync mellett, de még így is nagyon szép. Vagy csak régen játszottam valamivel több, mint fél órát ami nem BF3. 
Nagyon berántott, tetszik, hogy kicsit filmszerű, váltakozó kamerák, nagyszerű zene, animációk, skill rendszer, cucc upgrade, stb stb. AI kicsit furcsa, de ki lehet bírni. A világ végére is utánam dobják a molotovot
szerk.: ja és persze az egyik legjobb dolog, hogy eléggé Lost feeling-je van az egésznek

Nagyon berántott, tetszik, hogy kicsit filmszerű, váltakozó kamerák, nagyszerű zene, animációk, skill rendszer, cucc upgrade, stb stb. AI kicsit furcsa, de ki lehet bírni. A világ végére is utánam dobják a molotovot
szerk.: ja és persze az egyik legjobb dolog, hogy eléggé Lost feeling-je van az egésznek

Szerkesztette: Pietrosz 2013. 03. 09. 23:03 -kor
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2013. 03. 10. 07:12
Közérdekű info 
- Az új patchel már nem lassít jelentősen NV kártyákon sem a TressFX
- Az "elveszett" effektek ismét működnek
- A 311.06-os driverrel nem fagy a játék tesszaláció bekapcsolása után sem. (ami azért is lol mert nálam újabb volt fent, azzal viszont szar volt
)
- A 311.06-os driverrel nem fagy a játék tesszaláció bekapcsolása után sem. (ami azért is lol mert nálam újabb volt fent, azzal viszont szar volt
Elküldve: 2013. 03. 10. 09:35
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2013. 03. 10. 08:12
Közérdekű info 
)
Van ebből valahol virágbótihoz is jó? Vagy ezt használtad?
Spoiler
Szerkesztette: Virus9AX 2013. 03. 10. 09:37 -kor
Elküldve: 2013. 03. 10. 11:36
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2013. 03. 10. 07:12
Közérdekű info 
)
Nyah, köszi az információt. Ha hazaértem meg is sasolom.
Elküldve: 2013. 03. 11. 12:41
Nálam semmi ilyesmi nem volt, pedig az NV driver is a legfrisebb beta és meglepően jól fut, bár én a TressFX-et kikapcsoltam, mert egyrészt zabálja az FPS-s, másrészt a normál haj jobban tetszik.
Elküldve: 2013. 03. 27. 11:52
Hát ezen tényleg látszik hogy only dx9c vagy mibe irták. Nem értem minek dobták el a dx10/11 et amikor a motor képes volt rá..
Elküldve: 2013. 10. 08. 16:25
Kis BF4 béta.

üdv
szabi

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2013. 10. 12. 15:23
Remember me
Sikerült belőle kioperálnom az idióta grain effektet. (szemcsésség) Mennyivel jobban néz ki már így

Sikerült belőle kioperálnom az idióta grain effektet. (szemcsésség) Mennyivel jobban néz ki már így

Elküldve: 2013. 10. 14. 07:24
Old topick 
Tényleg jobb egyébként Grain nélkül. De vannak részek ahol ez sem mentené meg sztem. Tipikusan azoknak a játékoknak az esete ahol vannak igen álejtős grafos részek meg megvan az ellentét is ami meg bűnronda.
Tényleg jobb egyébként Grain nélkül. De vannak részek ahol ez sem mentené meg sztem. Tipikusan azoknak a játékoknak az esete ahol vannak igen álejtős grafos részek meg megvan az ellentét is ami meg bűnronda.
Elküldve: 2013. 10. 14. 19:11
Igazából olyan hogy bűn ronda nem nagyon van bent (ok tán az űrhajó textúráit kivéve, de ezt kb 2x látod)
Sőőt megkockáztatom hogy összképet tekintetve (pálydizájn stb) az egyik legszebb játék.
Sőőt megkockáztatom hogy összképet tekintetve (pálydizájn stb) az egyik legszebb játék.

Súgó
A téma zárva.